Moderatorius: signs

Parašė feniksas
#406791 jei eisi pas psichiatra eik tik pas privatu, nepagailek 30-40e uz vizita, draugiskai patariu. nera net ka lyginti valstybiniu daktaru kompetencija bei privaciu, dazzniausiai privatus gerokai geresni.
Parašė feniksas
#406792 Vardauskas, is nicko sprendziant vyras esi. Sakai silpna, hujova busena, nk nesinori, nei dirbti, nieko. pasidaryk testesterono tyrima, kainuos 10e, jis daug ka pasako, jei zemas testas tai nuotaikos nera, libido mazas, irgi nk veikti nesinori. nusipirk vitaminu cinko, jis kelia testa bei vitamina d, siek tiek pakels tau testa ir saviajuta turetu buti geresne. siaip yra antidepresantu, kurie aktyvina, tai nueik papasakok savo situacija ir konkreciai sakyk, israsykit man ka nors kas mane aktyvintu suteiktu energijos na ir jei normali daktare israsys. beje, kava gali gerti, tik daugiau 3 puoduku i diena negerk. as buves sportininkas, tai kazkada uk gyvenau, atidirbdavau 12h fabrike, po darbo jegu nebudavo, nieko nesinoredavo, tai maisto papildu shope nusipirkau pre workouta taip vadinama azoto skatintoja, ten buna kofeinas, aakg,citrulinas, karnitinas ir kitokios medziagos, nueitum i papildu shopa, sakytum, kad reikia kokio stipresnio, kad tave isjudintu, isgeri su vandeniu kokteili, 20min ir pareina energijos antpludis, po darbo budavau lavonas, o isgerres pre workouta atsirasdavo jegu nueiti ir padaryti trefke i gyma 1,5h. gali net nesportuot vietoj kavos gerti pries darba. tik kiekviena diena gerti gal negerai, max 5dienas geri, o svtg pvz negeri, kad organizmas nepriprastu. ka dar cia tau patarus. beje, atsargiai su diagnozem, jei padarysi koki testa ir sakys tau bipolinis koks ar rimta depresija, iskart nepriimk to, netikek 100proc aklai, vaziuok dar pas viena daktara, kita ir ziurek ka kitas pasakys, jei mazdaug sutaps abieju nuomones, td gal ir teisingai nustatyta diagnoze, nes daznai nustato ne tokia diagnoze. man vilniui gulejau nuistate vienokia, o kaune kitokia diagnoze. bei tie testai kuriuos darai siaip yra truputi lempiniai, nes seni jie, lb seni, testu nelb kas atnaujina jau ilga laika. antidepresantus is bedos, kurie aktyvina gali kazka gerti, neuroleptiku jokiu budu negerk. ir atsargiai su vaistais, cia forume daug info, pasiskaitinek kai israsys kazka, biggie gali parasyt paklaust, ten seniukas zino daugiau nei daktarai. jei laika atsukciau atgal, gerciau visokius zolinius preparatus, yra stipriu geru arbatu, maisto papildu geru yra, tik nepigus, visko yra, tik reikia pasidomet. o iskart sokti ant sintetikos, vaistu lengviausia, AD - antidepresantai dar gal pyyp!. reikia save pajaust is kur tas silpnumas atsirado, nenoras nk daryti ir t.t pats save paanalizuok, pasigilink. jei nesportuoji pradek sportuoti bent 3-4 kartus i gyma, ir trefkes ne trumpesnes nei 45min ir neilgesnes nei 1,5h. sportas geerai tuom, kad veikia dopamina, serotonina ir kitus laimes hormonus, kurie issiskiria po aktyvaus sporto, praejus geram pusvalandziui. nenori nk kilnot, mink dvirati vidutiniu sunkumu gyme, 45min su mp3, as atsisakes buvau visu vaistu, ir man sportas nemazai padejo, akivaizdziai pagerino savijauta, nuotaika, daug kas pagerejo tik zinau, kad tau kaip ir daugeliui tiesiog velniskai sunku prisiverst. jei turi klausimu rasyk, atsakysim :))
Parašė Vardauskas
feniksas rašė:Vardauskas, is nicko sprendziant vyras esi. Sakai silpna, hujova busena, nk nesinori, nei dirbti, nieko. pasidaryk testesterono tyrima, kainuos 10e, jis daug ka pasako, jei zemas testas tai nuotaikos nera, libido mazas, irgi nk veikti nesinori. nusipirk vitaminu cinko, jis kelia testa bei vitamina d, siek tiek pakels tau testa ir saviajuta turetu buti geresne. siaip yra antidepresantu, kurie aktyvina, tai nueik papasakok savo situacija ir konkreciai sakyk, israsykit man ka nors kas mane aktyvintu suteiktu energijos na ir jei normali daktare israsys. beje, kava gali gerti, tik daugiau 3 puoduku i diena negerk. as buves sportininkas, tai kazkada uk gyvenau, atidirbdavau 12h fabrike, po darbo jegu nebudavo, nieko nesinoredavo, tai maisto papildu shope nusipirkau pre workouta taip vadinama azoto skatintoja, ten buna kofeinas, aakg,citrulinas, karnitinas ir kitokios medziagos, nueitum i papildu shopa, sakytum, kad reikia kokio stipresnio, kad tave isjudintu, isgeri su vandeniu kokteili, 20min ir pareina energijos antpludis, po darbo budavau lavonas, o isgerres pre workouta atsirasdavo jegu nueiti ir padaryti trefke i gyma 1,5h. gali net nesportuot vietoj kavos gerti pries darba. tik kiekviena diena gerti gal negerai, max 5dienas geri, o svtg pvz negeri, kad organizmas nepriprastu. ka dar cia tau patarus. beje, atsargiai su diagnozem, jei padarysi koki testa ir sakys tau bipolinis koks ar rimta depresija, iskart nepriimk to, netikek 100proc aklai, vaziuok dar pas viena daktara, kita ir ziurek ka kitas pasakys, jei mazdaug sutaps abieju nuomones, td gal ir teisingai nustatyta diagnoze, nes daznai nustato ne tokia diagnoze. man vilniui gulejau nuistate vienokia, o kaune kitokia diagnoze. bei tie testai kuriuos darai siaip yra truputi lempiniai, nes seni jie, lb seni, testu nelb kas atnaujina jau ilga laika. antidepresantus is bedos, kurie aktyvina gali kazka gerti, neuroleptiku jokiu budu negerk. ir atsargiai su vaistais, cia forume daug info, pasiskaitinek kai israsys kazka, biggie gali parasyt paklaust, ten seniukas zino daugiau nei daktarai. jei laika atsukciau atgal, gerciau visokius zolinius preparatus, yra stipriu geru arbatu, maisto papildu geru yra, tik nepigus, visko yra, tik reikia pasidomet. o iskart sokti ant sintetikos, vaistu lengviausia, AD - antidepresantai dar gal pyyp!. reikia save pajaust is kur tas silpnumas atsirado, nenoras nk daryti ir t.t pats save paanalizuok, pasigilink. jei nesportuoji pradek sportuoti bent 3-4 kartus i gyma, ir trefkes ne trumpesnes nei 45min ir neilgesnes nei 1,5h. sportas geerai tuom, kad veikia dopamina, serotonina ir kitus laimes hormonus, kurie issiskiria po aktyvaus sporto, praejus geram pusvalandziui. nenori nk kilnot, mink dvirati vidutiniu sunkumu gyme, 45min su mp3, as atsisakes buvau visu vaistu, ir man sportas nemazai padejo, akivaizdziai pagerino savijauta, nuotaika, daug kas pagerejo tik zinau, kad tau kaip ir daugeliui tiesiog velniskai sunku prisiverst. jei turi klausimu rasyk, atsakysim :))

Dekui tau labai uz patarimus. Pas mane problemos atsirado po neuroleptiku, kuriuos geriau ilgus metus be jokios aiskios diagnozes, tuo labiau rimtos, atseit nuo nerimo, ikyriu minciu, pernelyg didelio jautrumo, emocionalumo ir pns. Tik vat kai nulipau nuo to slamsto supratau, kaip jie mane paede. Dabar geriu mirtazapina nakciai, nes po neuroleptiku uzmigt negaliu, pradeda sirdis kalatotis ir karscio jausmas kazkoks atsiranda, o kai prastai miegu, tai ir tos energijos nera. Su tuo paciu mirtazapinu, kuri geriu virs menesio ir tai energijos truksta, o kai dirbau, tai isvis lb sunku buvo, nors darbas ofise, bet ten visvien. Pries gerus metelius dariau tyrima testosteronui, tai vos i mininuma itilpau ir tai jauciasi, atrodo, kad mane merginos praktiskai netraukia, tik grazios butybes ir tiek..ir visa tai kazkaip po neuroleptiku, tas libido dinges. Rytoj eisiu pas nauja psichiatra, tai prasysiu, kad kazka darytu, nes noro veikt yra, bet tas kazkoks pavargimas.. Dabar kol laukiu konsultacijos geriu lecitina, l-tirozina ir arbata radiole, tai kazkiek padeda. Beje su sportu, tai draugauju visa gyvenima, bet dabartinis mano atvejis toks, jei kazkiek pabegiosiu ar net kazka rimciau, tai kita diena busiu mires tiesiog. Stengiuosi tik praseit kazkur ir kuo maziau mastyt, nes protas irgi issikroves, net neeina nauju dalyku mokytis
Parašė feniksas
#406815 ivardink konkreciai pavadinimus kokius neuroleptikus gerei? mirtazapinas miegui superinis vaistas, tik deja jis svori neblogai augina ir po jo daugumai kita diena jauciasi silpnumas. is vaistu miegui man patiko - Somnols, 1 tabsas uzmigdo, ir kita diena jokio silpnumo bent man nesijaucia. as irgi nukentejau nuo neuroleptiku, leidausi pries 3metus naujausia neuroleptika xeplion, tipo lb geras ir t.t man snekejo, o savijauta nuo jo buvo sudina, buvo visiska apatija, nk nenorejau veikti, galva visiskai tuscia, svorio priaugino nors valgiau mazai, dauguma neuroleptiku lkaip ir sis xeplion labai kelia hormona prolaktina, tai man buvo gerokai virs normos, tai ir meciau, daktare burbejo, taciau man vienodai, daugiau zalos nei naudos buvo. nuo auksto prolaktino visiskai nesinori sekso, patikek. ir dar net blogiau siek tiek stovi, daiktas kazkoks ne toks ne iki galo kietas budavo, va tau ir prolaktinas, o nuo zveriskai didelio prolaktino issivysto net augliai, skaiciau merginai kazkokiai nuo neuroleptiku auglys uzaugo, vyrams is speneliu net pienas imanoma, jog begtu, nuo ziauriai didelio prolaktino. 1) Patariu tau isigyt maisto papilda - THEANINE. nuiima nerima, nuramina ir ne slopina, ne migdo.ir su siuo papildu kuo puikiausiai galesi dirbti ofise bei apskritai buti veiklus. del testosterono, tai pasakysiu tau taip, sportavau 4-5metus su papildais sporto saleje, atrodziau kaip grynas fitnesistas, issityriau testa, o testo buvo tik 13. man td buvo 25metai. daug kardio dariau, futbola losiau, + gymas. naturaliai testo gali buti max 30, tai yra vaistas vadinasi clomidas, jis po steroidu vartojimo vartojimas atsigaut, susitvarkyt hormonus, arba pas ka naturaliai zremas testas ir pan. mano testas buvo 13 ir jauciausi vidutiniskai, nes visa gyvenima su tokiu gyvenau ir nzn ka reiskia jaustis geriau. taciau vienas patyres senukas sportininkas gyme pataria idomumo delei ismeginti clomida, na ir isbandziau, clomido puse tabso kasdien, man pakele testa iki 29. ir patikek skirtumas tarp testo 13 ir 29 baisulinis. nuotaika visada gera, puikiai ismiegi, paiilsejes, libido gerokai padidejes, sky high, gyvenimas kitom spalvom nusvito. pajauciau visus jo privalumus, tai va moralas, kol praktiskai neisbandziau, nepajauciau kas yra aukstesnis testas tol daug ko nesuporatau ir prie auukstesnio testo dingo visi nerimai, visos depresijos, jauciausi kaip supermenas, tai tau patariu ismeginti si preparata, jau geriau toki gerti ir jaustis achujienai, super darbingu nei sedeti ant antidepresantu ir jaustis silpnai bei apskritai prastai. teko man ismeginti ir leidziamo testosterono test propo 250mg per week. kas 2 diena suvis, 8sav, mazas kiekis testo, tai man testosteorna pakele iki 60mol, tai saviajuta is vis achujiena, libido supeerinis gali i diena drasiai 3kart varyt. ir skirtumas taro testo 13 ir testo 60 baisulinis, ir tu praktiskai pajutes koks kaifas yra aukstesnis testas,nenoresi nutraukt, nenoresi nulipti, tdl dauguma sportininku n metu ir saudosi, dalinuosi sava patirtim, tikiuosi pravers, as irgi bijojau adatu, bijojau clomido, leidziamo testo, tdl ir sugebejau 4-5metus net sausai prasportuot, taciau bijot tikrai nera ko, priesingai tau duos vien tik pliusus sintetinio testo savijauta.
Parašė Graikas
#406817 Nepamirsk,jei jau varai sintetiti testosterona,turi moketi administruoti ji. Stebeti e2 ir prl,tureti po ranka caber ir e2 mazinimui kazka. Testo varymas ne kiekvienam. Tam reikia nemazai ziniu.
Parašė feniksas
#406818 Vardauskas, nueik i kulturizmas.net ten pilna geros info, o gali ir forumo nariu uzklaust ko nors, atsakys. Jei varai koki test propa tik ir daugiau nk, tai realiai caberio nereikia, tik AI - letrozole, arimidex ar kazka panasaus. reikia darytis kraujo tyrimus, taciau jei darytum standartiskai suvi kas 2 diena kokio propo, 250mg testo per week, tai dazniausaii AI - kontrolei nereikia, nors velgi reikia darytis tyrimus ir ziuret. va jei testo butu 500mg per week, tada konkreciai reikia naudot AI. Graikas, patyres labiau nei as, gali tave pakonsultuot, tikrai jau geriau sedet ant sintetinio testo ir jaustis achujienai, buti geros nuotaikos su aukstu libidu, nei sedet depresuchoj, apatijoj ir dar gerti antidepresantus.
Parašė Vardauskas
feniksas rašė:ivardink konkreciai pavadinimus kokius neuroleptikus gerei? mirtazapinas miegui superinis vaistas, tik deja jis svori neblogai augina ir po jo daugumai kita diena jauciasi silpnumas. is vaistu miegui man patiko - Somnols, 1 tabsas uzmigdo, ir kita diena jokio silpnumo bent man nesijaucia. as irgi nukentejau nuo neuroleptiku, leidausi pries 3metus naujausia neuroleptika xeplion, tipo lb geras ir t.t man snekejo, o savijauta nuo jo buvo sudina, buvo visiska apatija, nk nenorejau veikti, galva visiskai tuscia, svorio priaugino nors valgiau mazai, dauguma neuroleptiku lkaip ir sis xeplion labai kelia hormona prolaktina, tai man buvo gerokai virs normos, tai ir meciau, daktare burbejo, taciau man vienodai, daugiau zalos nei naudos buvo. nuo auksto prolaktino visiskai nesinori sekso, patikek. ir dar net blogiau siek tiek stovi, daiktas kazkoks ne toks ne iki galo kietas budavo, va tau ir prolaktinas, o nuo zveriskai didelio prolaktino issivysto net augliai, skaiciau merginai kazkokiai nuo neuroleptiku auglys uzaugo, vyrams is speneliu net pienas imanoma, jog begtu, nuo ziauriai didelio prolaktino. 1) Patariu tau isigyt maisto papilda - THEANINE. nuiima nerima, nuramina ir ne slopina, ne migdo.ir su siuo papildu kuo puikiausiai galesi dirbti ofise bei apskritai buti veiklus. del testosterono, tai pasakysiu tau taip, sportavau 4-5metus su papildais sporto saleje, atrodziau kaip grynas fitnesistas, issityriau testa, o testo buvo tik 13. man td buvo 25metai. daug kardio dariau, futbola losiau, + gymas. naturaliai testo gali buti max 30, tai yra vaistas vadinasi clomidas, jis po steroidu vartojimo vartojimas atsigaut, susitvarkyt hormonus, arba pas ka naturaliai zremas testas ir pan. mano testas buvo 13 ir jauciausi vidutiniskai, nes visa gyvenima su tokiu gyvenau ir nzn ka reiskia jaustis geriau. taciau vienas patyres senukas sportininkas gyme pataria idomumo delei ismeginti clomida, na ir isbandziau, clomido puse tabso kasdien, man pakele testa iki 29. ir patikek skirtumas tarp testo 13 ir 29 baisulinis. nuotaika visada gera, puikiai ismiegi, paiilsejes, libido gerokai padidejes, sky high, gyvenimas kitom spalvom nusvito. pajauciau visus jo privalumus, tai va moralas, kol praktiskai neisbandziau, nepajauciau kas yra aukstesnis testas tol daug ko nesuporatau ir prie auukstesnio testo dingo visi nerimai, visos depresijos, jauciausi kaip supermenas, tai tau patariu ismeginti si preparata, jau geriau toki gerti ir jaustis achujienai, super darbingu nei sedeti ant antidepresantu ir jaustis silpnai bei apskritai prastai. teko man ismeginti ir leidziamo testosterono test propo 250mg per week. kas 2 diena suvis, 8sav, mazas kiekis testo, tai man testosteorna pakele iki 60mol, tai saviajuta is vis achujiena, libido supeerinis gali i diena drasiai 3kart varyt. ir skirtumas taro testo 13 ir testo 60 baisulinis, ir tu praktiskai pajutes koks kaifas yra aukstesnis testas,nenoresi nutraukt, nenoresi nulipti, tdl dauguma sportininku n metu ir saudosi, dalinuosi sava patirtim, tikiuosi pravers, as irgi bijojau adatu, bijojau clomido, leidziamo testo, tdl ir sugebejau 4-5metus net sausai prasportuot, taciau bijot tikrai nera ko, priesingai tau duos vien tik pliusus sintetinio testo savijauta.

Is neuroleptiku geres rispolept, kvetiapina, olanzapina ir nei vienas man nepatiko, bet geriau su ta gydytojos viltim, kad atseit pades nuo nerimo, ikyrumu ir t.t. Ir nepadejo niekuo sitie nuodai, tik blogino situacija. Kai dariausi tyrimus testosteronui buvo kazkas apie 9. Rytoj bandysiu kalbetis su gydytoju, kad kazka reik vietoj mirtazapino, nes mane ziauriai ispucia, pasisiulysiu ta somnols, idomu ka pasakys
Parašė feniksas
#406823 nuo nerimo geriausias vaistas lexotanil, pasiulyk daktarei. del ikyrumo nzn, kveriapina gerei, neblogas vaistas, turejo nuiimt nerima, ikyruma ar depresija, na bet jei nepadejo, vadinasi ne tavo vaistas. nuo to paties nerimo zmones geria xanax 0,25mg maza doze, ,1karta dienoj arba 2kart.
Parašė Vardauskas
feniksas rašė:nuo nerimo geriausias vaistas lexotanil, pasiulyk daktarei. del ikyrumo nzn, kveriapina gerei, neblogas vaistas, turejo nuiimt nerima, ikyruma ar depresija, na bet jei nepadejo, vadinasi ne tavo vaistas. nuo to paties nerimo zmones geria xanax 0,25mg maza doze, ,1karta dienoj arba 2kart.

Taip vienintelis kvetiapinas TIK nerima sumazindavo, daugiau niekas. O dabar kai ziauri itampa, tai imu lorafena, bet kuo toliau tuo reciau. Stengiuosi verstis su minimum vaistu ir taip jau kepenis gerai padrozes..
Parašė feniksas
#406834 sitie vaistai ka buvai vartojes ir ka vartoji, realiai lb minimaliai kerta per kepenys. lorafena miegui naudoji? ar nerimui, itampai nuiimti, man asmeniskai nuo jo kita diena jausdavosi mieguistumas, silpnumas lengvas, ikali kavos kazkiek nuiima, taciau siek tiek pakeldavo nuotaika, 1mg pats tas, 2,5mg tabsas man per stipru budavo tik kazkaip greitai prie jo pripratau. jau zymiai geriau gerti miegui somnols nei lorafen. idomu ka tavo daktare pasakys del somnols. dar nemigai gali prasyt tiapridali gerti, 1-2tabsus pries pat miega, pats grynai nemigai ji geriau, veike, nes jis lengvai atpalaiduoja, ir su juo zmones daug ka gydosi ne tik nemiga, dauguma alkoholizma;D
Parašė Vardauskas
feniksas rašė:sitie vaistai ka buvai vartojes ir ka vartoji, realiai lb minimaliai kerta per kepenys. lorafena miegui naudoji? ar nerimui, itampai nuiimti, man asmeniskai nuo jo kita diena jausdavosi mieguistumas, silpnumas lengvas, ikali kavos kazkiek nuiima, taciau siek tiek pakeldavo nuotaika, 1mg pats tas, 2,5mg tabsas man per stipru budavo tik kazkaip greitai prie jo pripratau. jau zymiai geriau gerti miegui somnols nei lorafen. idomu ka tavo daktare pasakys del somnols. dar nemigai gali prasyt tiapridali gerti, 1-2tabsus pries pat miega, pats grynai nemigai ji geriau, veike, nes jis lengvai atpalaiduoja, ir su juo zmones daug ka gydosi ne tik nemiga, dauguma alkoholizma;D

israse stilnoxa ir bupropiona, bet nuo to bupropiono salutiniu man jau miega trikdo. Tai dabar pagalvojau, kai susitvarkysiu rezima dienos pabandysiu dar pagert, bet jei ne tada is tu sportiniu papildu, manau bus geriau ir kazkiek sveikiau. Tik nezinau, kuri ten geriau butu, kad atstatytu liaudiskai tariant "batarkes".
Parašė feniksas
#406844 siaip visai neblogu vaistu israse. o del papildu, pre workouto, tai jei vilnietis esi nuvaryk i ironvyto muscle shop, ten kainos geros, ir patars tau kompetetingai. o jei ne vilnietis, tai kaune i fitsport nuvaryk ten irgi good, na jei is mazo miesto esi, tai eik i kulturizmas.net skiltis skelbimai, ir ten bus papildu dyleriai, tai asmeniskai rekomenduoju marius79, is jo pirkes n kartu papildu, siuncia jis papildus po visa lietuva, o kai kur kaune ir kitose miestuose is ranku atsiimti net gali, tai tiek.
Parašė Vardauskas
feniksas rašė:siaip visai neblogu vaistu israse. o del papildu, pre workouto, tai jei vilnietis esi nuvaryk i ironvyto muscle shop, ten kainos geros, ir patars tau kompetetingai. o jei ne vilnietis, tai kaune i fitsport nuvaryk ten irgi good, na jei is mazo miesto esi, tai eik i kulturizmas.net skiltis skelbimai, ir ten bus papildu dyleriai, tai asmeniskai rekomenduoju marius79, is jo pirkes n kartu papildu, siuncia jis papildus po visa lietuva, o kai kur kaune ir kitose miestuose is ranku atsiimti net gali, tai tiek.

Aciu Tau, ziuresiu pagal situacija ir jeigu ka ju uzklausiu, bet siaip galvoju l-teanina pabandyt
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#406853 nezinau del tu pre workoutu, ten pagrinde didelis kiekis kofeino jaucias, kuri sveikesniais budais is kavos ir arbatos gali gauti.
Parašė feniksas
#406856 l-teanine geras papildas nuiima nerima, nuramina. del pre workouto, jame buvo kofeino, taciau ne visuose, buna l-karnitino, kuris smegenims sveikair energijos suteikia, buna kita amino rugstis arginine - aakg kitaip zinoma irgi energijos suteikia, buna dar citrulinas, beta alaninas, cia top 5 mazdaug medziagos, nes geram pre workoute, kuris kainuoja tarkim 40euru, bus ne 5 medziagos, o kokios 8 ar 10. ir ta energija, vadinama prucha pagrinde suteikia tikrai ne kofeinas.