- 2020 01 17, 22:05
Vardauskas, is nicko sprendziant vyras esi. Sakai silpna, hujova busena, nk nesinori, nei dirbti, nieko. pasidaryk testesterono tyrima, kainuos 10e, jis daug ka pasako, jei zemas testas tai nuotaikos nera, libido mazas, irgi nk veikti nesinori. nusipirk vitaminu cinko, jis kelia testa bei vitamina d, siek tiek pakels tau testa ir saviajuta turetu buti geresne. siaip yra antidepresantu, kurie aktyvina, tai nueik papasakok savo situacija ir konkreciai sakyk, israsykit man ka nors kas mane aktyvintu suteiktu energijos na ir jei normali daktare israsys. beje, kava gali gerti, tik daugiau 3 puoduku i diena negerk. as buves sportininkas, tai kazkada uk gyvenau, atidirbdavau 12h fabrike, po darbo jegu nebudavo, nieko nesinoredavo, tai maisto papildu shope nusipirkau pre workouta taip vadinama azoto skatintoja, ten buna kofeinas, aakg,citrulinas, karnitinas ir kitokios medziagos, nueitum i papildu shopa, sakytum, kad reikia kokio stipresnio, kad tave isjudintu, isgeri su vandeniu kokteili, 20min ir pareina energijos antpludis, po darbo budavau lavonas, o isgerres pre workouta atsirasdavo jegu nueiti ir padaryti trefke i gyma 1,5h. gali net nesportuot vietoj kavos gerti pries darba. tik kiekviena diena gerti gal negerai, max 5dienas geri, o svtg pvz negeri, kad organizmas nepriprastu. ka dar cia tau patarus. beje, atsargiai su diagnozem, jei padarysi koki testa ir sakys tau bipolinis koks ar rimta depresija, iskart nepriimk to, netikek 100proc aklai, vaziuok dar pas viena daktara, kita ir ziurek ka kitas pasakys, jei mazdaug sutaps abieju nuomones, td gal ir teisingai nustatyta diagnoze, nes daznai nustato ne tokia diagnoze. man vilniui gulejau nuistate vienokia, o kaune kitokia diagnoze. bei tie testai kuriuos darai siaip yra truputi lempiniai, nes seni jie, lb seni, testu nelb kas atnaujina jau ilga laika. antidepresantus is bedos, kurie aktyvina gali kazka gerti, neuroleptiku jokiu budu negerk. ir atsargiai su vaistais, cia forume daug info, pasiskaitinek kai israsys kazka, biggie gali parasyt paklaust, ten seniukas zino daugiau nei daktarai. jei laika atsukciau atgal, gerciau visokius zolinius preparatus, yra stipriu geru arbatu, maisto papildu geru yra, tik nepigus, visko yra, tik reikia pasidomet. o iskart sokti ant sintetikos, vaistu lengviausia, AD - antidepresantai dar gal pyyp!. reikia save pajaust is kur tas silpnumas atsirado, nenoras nk daryti ir t.t pats save paanalizuok, pasigilink. jei nesportuoji pradek sportuoti bent 3-4 kartus i gyma, ir trefkes ne trumpesnes nei 45min ir neilgesnes nei 1,5h. sportas geerai tuom, kad veikia dopamina, serotonina ir kitus laimes hormonus, kurie issiskiria po aktyvaus sporto, praejus geram pusvalandziui. nenori nk kilnot, mink dvirati vidutiniu sunkumu gyme, 45min su mp3, as atsisakes buvau visu vaistu, ir man sportas nemazai padejo, akivaizdziai pagerino savijauta, nuotaika, daug kas pagerejo tik zinau, kad tau kaip ir daugeliui tiesiog velniskai sunku prisiverst. jei turi klausimu rasyk, atsakysim

)