- 2020 05 15, 14:58
signs rašė:Ačiū už atsakymą. Tavo atsakymai labai informatyvūs ir padeda, šaunuolis 
Aš ir netoleruoju aukštesnių dozių venlafaksino dėl spaudimo. Spaudimą apsitvarkiau, tačiau jei nesuveiks duloksetinas, grįšiu prie venlafaksino. Iki šiol jis buvo vienintelis AD, kuris davė teigiamą poveikį
Bet kiek žinau daug AD esi bandęs. Gal koks Lamictal tau labiau padėtų? Bent jau mane, jis po truputį kelia iš depresijos. Gal ir visiškos remisijos nepasieksiu, bet depresija tikrai sušvelnės
Greiciausiai lamictalis padetu labiau nei AD, bet mano psichiatre prirase tiek, kad as prarandu vilti isvis isbristi is tos puokstes. Gal butu paprasciau trumpam laikotarpiui i ligonine atsigult ir paprasyt palikt kelis butiniausius vaistus, juolab kad neblogai laikiausi su quetiapine + valproate gana ilga laika ir svoris buvo susinormalizaves. Kai pats pradedu reguliuotis be jokio feedback'o is daktaro, tai dar blogiau gaunas. Daktarai irgi saves negydo, eina pas kolegas, tai naturalu.
Sorry, habilituotas, gal ne apelsinas tu, bet, greiciausiai, ir ne habilituotas psichiatras. Kaip kazkas jau sake, mes cia renkames surasti geriausius sprendimus kazkokiems tai negerumams, o kibdamas prie kiekvieno vaistu rezimo ar pasirinkimo tik issauksi neigiama bendruomenes atsaka.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam