Moderatorius: signs

Parašė Rawmilk
emar rašė:Aš suprantu, kaip nesinori. Bet patikėk, nuoširdžiai sakau - iki kol manęs nenusiuntė pas psichiatrą, niekada negėriau jokių stipresnių vaistų ir piktinausi geriančiais. Bet be jų tikrai tikrai nebūčiau išlipus. Jei jausi, kad pernelyg slopina, gali bandyti mažinti dozę. Nemesti, bet mažinti, ieškoti kitų būdų. Nes tikrai, mano gyvenimas pasisuko visai kitaip, kai priėmiau ką galiu daryti ir ko negaliu. Bet nerimo prislopinimas padėjo suvokti kas man svarbu ir kaip tvarkytis su viskuo.

Dabar negeriu vaistų. Ne, gyvenimas nėra tobulas. Jis niekada niekam toks nebūna. Turiu spręsti kitas problemas, vėl kreiptis pas psichiatrą, pasidaryti tyrimus dėl ADHD. Bet bent jau suvokiu kas man sukelia nerimą, kaip aš reguoju, kad man tai gadina gyvenimą ir pan. Ir kodėl viskas klostėsi taip kaip klostėsi. Ir vien tai yra gerai.

Aš suprantu ir, kaip jau prieš tai minėjau, noriu eiti išsirašyti vaistų ir žiūrėti kas bus. Labai tikiuosi, kad man tai irgi bus atspirties taškas. Man tik nepatiko kaip vienas narys išsireiškė *shrugs* Ačiū už pagalbą <3
Vartotojo avataras
Parašė emar
#409501 Susirask gydytoją, kuriuo galėtum pasitikėti ir konsultuokis su juo. Konsultacijos šiame forume taip pat vertingos, bet už savo būseną esi atsakinga tik tu pati.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409503 Emar gerai sako :) Tik atsargiai su raminamaisiais :/ prie jų labai lengvai priprantama ir jie yra "temporary fix". Mane buvo pasodinę 3 mėnesiams, ir ką, nelabai ką prisimenu :/
Parašė vitamin9
signs rašė:Emar gerai sako :) Tik atsargiai su raminamaisiais :/ prie jų labai lengvai priprantama ir jie yra "temporary fix". Mane buvo pasodinę 3 mėnesiams, ir ką, nelabai ką prisimenu :/

Kurie vaistai cia taip padare ir kaip ilgai gerei?
Parašė vitamin9
signs rašė:Lexotanilis. Žiaurus vaistas. Neprisimenu 3 mėn savo gyvenimo

Zinai,man pradejus gerti quetiapina,puse metu mini mintys buvo uzmust zmones,balsai einant miegot isgerus galvoje,atsikelima vidury nakties su priepuoliu jei miego po siltesne koldra,geriau viskas buvo norm,pradejus gert su nerimu problemu buvo visada bet vazinejau kur norejau dariau ka norejau nors buvo visiska subine vienu momentu,tik kad blogai jauciausi,pamazinau doze gal ~13mg per 2-3 menesius ir va sedziu namie kaip invalidas,paziuriu klipus tel kaip menesi atgal vaiksciojau kazkur ar vazinejau,o cia geras vaistas? skaiciau zmonem sirdis suvaro,vaiksciojima kazkaip sugadina neatstatant kad ir nutrauki,aisku cia zinai,eisi ir plyta ant galvos uzkris. Nuo benzu salutiniu pradedant tokiu bent nebuna ir viso kuno nesujauke,uzsieni zmones klonika paskaitai po 10 20 metu varo ir laimingi o cia metus raminamus pageri ojjj kaip baisu,gal as kazko nezinau,as ne daktaras,bet kad visi tie vaistai yra nuodas tai faktas ir su maziausia salutiniu tai yra benzai,ir nesugadina viso tavo kuno o tik smegenis veikia,del metimo taip subine,bet va pamazinau quetiapina kas daros,pasaulis aukstin kojom,o daktares sako,gi prie quetiapino pripratimo nera.
Kaip tie 3 menesiai dingo,tai paime tave ir numete nuo vaistu per diena ir kankinaisi ar cia po mazu mazinant? Kiek metu ir galimybiu isbraukta del vaistu griau net negalvot :)
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
signs rašė:Lexotanilis. Žiaurus vaistas. Neprisimenu 3 mėn savo gyvenimo

Čia apie kokią dozę kalbam?
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#409553 As manau kai yra baime tai ja reikia ir nugaleti. Buvo man toks periodas depresijos kai baisiai uzsidariau savyje ir labai bijojau bendrauti, nes galvojau kad visi juokiasi is manes. Pradejo viskas taisytis tik tada kai isidarbinau darbovieteje su seneliais, daug su jais bendravau, tiesiog bendravimas labai padeda, kad ir apie ora, taip kad baime iveikiama tik kai su ja susiduri ir bandai iveikti.
Parašė vicyokz
#413384 Patikekit kaip jus suprantu, Pas mane tas pats generalizuotas nerimo sutrikimas, sociofobija, jau kazkur 5 metus geriu ad, psichoterapijos neteko lankyt
Parašė ciaupas
#413386 Gal kas turite patirties su neuroleptikais, kurie geriausiai tvarko nerimą? Aš pats bandžiau kvetiapina, flanxol, truxal, tiapridal jokio poveikio nerimui. Nzn ką toliau bandyti
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
ciaupas rašė:Gal kas turite patirties su neuroleptikais, kurie geriausiai tvarko nerimą? Aš pats bandžiau kvetiapina, flanxol, truxal, tiapridal jokio poveikio nerimui. Nzn ką toliau bandyti

Ariprapizolio 2.5mg - 7.5mg dozese dar skiriamas, jei butent neuroleptiko reikia. Bet siaip be AD yra dar pregabalinas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:Gal kas turite patirties su neuroleptikais, kurie geriausiai tvarko nerimą? Aš pats bandžiau kvetiapina, flanxol, truxal, tiapridal jokio poveikio nerimui. Nzn ką toliau bandyti

Olanzapinas
Parašė ciaupas
#413400 Olanzapino bijau nes turiu didelę rizika dėl diabeto, o jis kaip suprantu svorį konkrečiai didida ir pan. Buvo pasaka kada lyrica veikė kaip priklauso o db tik clonas ir clonas, ir relaškė leidžiama. Zopa visiska