Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
#415322 Isgert reik aisku pastoviai nes cia nuprotesi su situ vaistu gyvenimu,vos apsiramins zoloftas iskart kalsiu pora alaus,kai retai geri tai nuo vienos bonkos ar dvieju apsinesi gerai bet tai kaip galva ir pasauli atgaivina iskarto sugryzta emocijos ,kartais gerai, jau senokai noriu isgert ar parukyt bet cia nesigauna jau koks menesis dabar dar pradejus vaistus nesinori ant ju kazkaip varyt nes kita diena nerimas siektiek pakiles buna bet tai tu tik neprivaryk 10 bonku nezinau po kiek keli,as viena dvi max ir ramunas nors buna ir kablys kartais bet su vaistais jau paskiau pats jausi kad nei prikolas gerti ir nesamone nes jau konkreciai maisosi vaistai su alkoholiu. cia aisku tik namie gert ne kazkur kitur kad paksiau nebludintum. Siaip kad kokias 10 dienu butina isgerti kokia viena alaus vakare pries miega kad nevarytum i parda dar 10 pasimti. nu reik turet vieta,as kai zinau savo vieta tai uzpisa pratemsiu sakau jau buvau kazkur net uzsirases kad reik isgert nepamirst :D nx dabar dar koki menesi skaityk negalesiu,ileksiu i vaistu doze pabandysiu parukyt gal. aleko vistiek vieno reik.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415324 Tai va čia ir bėda. Paskutinį kartą su vaistais kai gėriau pagavau kablį, tai gavosi taip jog nieko beveik neatsimenu kas vyko tądien..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415326 Pusę metų nė lašo, nes bijojau su vaistais ir jie dar visiškai neįsivažiavo. Ir dabar kad ir tiek laiko jau praėjo, vistiek nesijaučiu tvirtai kad galėčiau alkoholį gert. Gal kada nors jei sveikata susitvarkys ir išgersiu, bet pakolkas pastebiu kad dar toliau reikės vaistų stebuklingų ieškot, nes tikrai ne tokia sveikata kad leisčiau sau išgert. Panašu kad ilgam čia mane surakino, tuoj visus vaistus išbandysiu jau :D
Parašė vitamin9
#415327 tu issirasyk raminanciu rudotelio as tau nepisu proto ir ji pavaryk puse metu metus nieko ten nuo jo nebus as irgi pries pries buvau kai man kiso benzus kai as bukles tik i ligonine varyt o paskiau pradejau gert ir vienodai,dabar mazinsiu mesiu bet kaip kazkas ir minejo,kaikuriem vienintelis issigelbejimas yra raminantys kai vaistai nepadeda,rudoteli 10mg 2 kart geriau. jei niekas nepadeda prasyk gyvenimas bega paskiau kai jau geriau jausiesi prasijudesi galesi mesti,ka tu zinai kiek gyvensi ir kas bus gyvensi,su tiek sudo kiek cia priraso tai tie raminantys maziausia salutiniu turi ir labiausia padeda,man labai idomu kai sako prie ju priprantama,o pyyp! prie antidepresantu tai ne,numesk dabar visus antidepresantus o kad ir viena ir paziuresim kas bus - ZOPA. ir jis nera stiprus labai po kokios savaites dvieju pamatysi. ziurek saves gyvenimas bega vasara turi eit i lauka dziauktis oru o ne sedet namie ir raitytis lovoj.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415328 Na jo.. mest vaistus tai tikrai nekoks patarimas. Raminančių aš ir taip kartais paimu jei nerimas sukyla.
Parašė vitamin9
#415329 as tau nesakau mest vaistis o pastoviai pradet gert raminancius kazkuri laika o jei tu nerimo neturi ir ne jis problema tada nezinau
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415331 Na nerimo nebeliko beveik, panika pradingus, bet begalė kitų simptomų. Tiesiog galva neveikia ir tiek, negaliu nieko dirbt negaliu mąstyt nėra atminties ir t.t. Kaip invalidas žodžiu, kaip daunų daunas. Tai tas ir pikta kad gyvenimas tai eina, dar vieni ar dveji prarasti gyvenimo metai.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Deividas rašė:Na nerimo nebeliko beveik, panika pradingus, bet begalė kitų simptomų. Tiesiog galva neveikia ir tiek, negaliu nieko dirbt negaliu mąstyt nėra atminties ir t.t. Kaip invalidas žodžiu, kaip daunų daunas. Tai tas ir pikta kad gyvenimas tai eina, dar vieni ar dveji prarasti gyvenimo metai.

Nieko tokio po kokių 10 metų pripranti ir susitaikai.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415355 Na nesusitaikysiu tikrai su šita būsena. Visada pasiekdavau remisiją per keletą mėnesių. Dabar terminas 1 metai. Jei per 1 metus nesusitvarkys tikrai galą pasidarysiu, čia ne gyvenimas. Praktiškai ir taip jau miręs jauties, tai kodėl gi ir nenumirt iš tikro.
Parašė NOM
#415363 Tausok save. Kaip sanatorijoj, kad būtum. o tada gal sustiprėsi, ir savijauta pasikeis.
Parašė vitamin9
Deividas rašė:Na nerimo nebeliko beveik, panika pradingus, bet begalė kitų simptomų. Tiesiog galva neveikia ir tiek, negaliu nieko dirbt negaliu mąstyt nėra atminties ir t.t. Kaip invalidas žodžiu, kaip daunų daunas. Tai tas ir pikta kad gyvenimas tai eina, dar vieni ar dveji prarasti gyvenimo metai.

Kas praejo tas praejo,negalvok,turi pamirsti ir tiek,as jei pradeciau galvot kiek gyvenime visko blogai padariau tai zinai :) pakeistum 99% kaip ir betkuris zmogus. as nuo mirtazapino buvau kaip durnas iki vakaro issitaskes vakare kazkiek atsibudini bet visu nekenciu visiskai nubukintas,meciau mirtazapina kaip naujas pasaulis per akis prasviete,gilioj siknoj mirtazapine buvau blogai jis mane veike nors ji ilgai geriau. bet priepuolius sutvarke ir miegojau,bet visa kita ka tu sakai su galva tai tragedija ne sitoj zemej gyveni. mane kai jau buvo daknise taip gyvent as geriau mirtazapina ir escitaloprama ir kazkodel sugalvojau kad man nuo escitalopramo taip darosi tai meciau escitaloprama ten isvis nemazindamas nieko,tas mirtazapinas toks bombinis kad atsimenu kai jo israse priestai geriau raminancius puse metu cia pacioj pradziojo tai tapacia diena nustojau gert raminancius nezinodamas kad mazint ar ka visiskai jokiu salutiniu :D nuo escitalopramo irgi nelabai kas buvo,gal neatsimenu,bet jei buciau labai mires buciau atsimines,paskiau dar po metu meciau mirtazapina ir akys prasimerke. nezinojau,reikejo mest mirtazapine o su escitalopramu ir be nerimo buciau iki dabar laimingai gyvenes negu pakeites kruva sudo ir dar cia bandydamas gyditis. zdz jei tave veikia kaip mane tai cia ne depresija ar ligos o mirtazapinas ir tiek.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415379 Na reikia rinktis vieną iš dviejų. Ar geriau nerimas, bet švari galva. Ar geriau kaip debilas, bet be nerimo. Tai va ir vartoju tuos visus vaistus dėl to kad nerimo nebeliktų. Aišku ateis laikas mesiu ir mirtazapiną. Nors jis šiaip turėtų gerinti tiek atmintį tiek dėmesį, tai nežinia kaip iš tikro yra. Galbūt ir nuo ligos aš ne šitam pasauly ir metus mirtazapiną bus tik dar blogiau :D velniai žino. Žinau tik kad gyvent neįmanoma su tokia galva, o tiksliau neturint jokios galvos.
Parašė NOM
#415384 :kompas

Daugelis žmonių nerimą priskiria prie emocijų. Iš tiesų nerimas kyla iš daugelio fizinių pojūčių, - tai jausmas, kuris tik atrodo esąs fiziologinis. Vis dėlto tai ne viena emocija, o emocijų derinys ( baimė ir pyktis, baimė ir liūdesys, konflikto baimė/liūdesys ir t. t.). Šis emocijų derinys- nerimas - tampa trukdančiu gyventi jausmu, t. y. parazitiniu jausmu. Toliau šioje knygoje rasime tikslų šios sąvokos apibrėžimą .tai nėra emocija tikrąja šio žodžio prasme.

24psl.
Isabelle Filliozat Kas dedasi su manim? : kaip lengviau išgyventi kasdienes emocijas
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#415385 Psichiniu sutrikimu gydymo algoritmuose dazniausiai priklausomybiu salinimas/apribojimas yra vienas pirmuju dalyku, i ka demesi kreipiama
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415387 Kaip kad alkoholio vartojimas ar rūkymas? Alkoholis gal ir pritariu kad prisideda prie depresinės būsenos, bet kitos priklausomybės nebūtinai. Net ir alkoholis.. dažniausiai sukelia pasitenkinimą žmogui, taigi jį panaikinus kaip tik depresinė būsena atsiranda. Na o tarkim rūkymas nikotino. Kaip tai įdomu prisidėtų prie depresinės būsenos? Nustosi rūkyti ir pagerės sveikata? Aš asmeniškai tik dar irzlesnis ir nervuotas pasidarau jei bandau nerūkyt tarkim :D