Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Jasmine
Spartan rašė:Tai kitiems manau vienodai nekreipia demesio po laiko, o kai pastoviai ant saves varai tai taip ir gyvybe sau atimti gali... Protas gaunas kaip tavo priesas

Zinokit neiseina nekreipti demesio. Issivaizduokit jus parsivedete i namus drauge, o sesuo pradeda jos krutine grabalioti. Kaip nekreipti demesio? Arba jusu kambaryje pastoviai perstumdo baldus ir daiktus, ir dar saukdama sako ''Tu ka - nematai kad taip baldai geriau (ir dar pasitycioja is jusu vardo)? Tuo paciu jai visai nerupi kaip tie baldai sustatyti - bet jai teikia malonuma pasitycioti. Sakyti, kad ''nekreipti demesio'' - tai tas pats, kas pvz jusu darbe is jusu bei jusu draugu bendradarbiai tyciotusi - ar jums iseitu nekreipti demesio? Butu skirtingai, jei ji nesuprastu ka daro. O ji puikiai supranta - ji is laimes spindi kai kazka blogo kitiems padaro. Tuo tarpu kai zmogus zaloja save - jo akys is laimes nespindi, jis tai daro is dielio skausmo. O mano sesuo kitus terorizuoja siekdama pasitenkinimo sau. Kaip minejau ankstesniame poste, vienitelis laikotarpis kai ji kitu neterorizavo - tai kai ji buvo psichozeje. Bet iskarto, kai jai pagerejo t.y. kai suveike vaistai - iskarto gryzo prie kitu zmoniu terorizavimo
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#426141 Nežinau, man tai kraupiai skamba.
Labai toksiška aplinka.
Nežinau kaip jums dar stogas nenuvažiavo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#426170 Bet aplinkiniai nelaimingi. :bloga
Nežinau, aš nueičiau pas privatų psichiatrą be sesės ir išsiklausinėčiau apie tuos globos namus būtent su psi- sutrikimais, šiaip turėtų viską norm. išaiškinti ir nukreipti, jie tokius dalykus žino.
O eičiau pas privatų todėl, kad poliklinikose nežinai pas ką pakliūsi, gal tarybinių laikų gyd., kuriam pačiam kū-kū. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jasmine
Spartan rašė:Na bent laiminga... Jinai ir tarkime parduotuveje, kieme neadekvaciai elgiasi ar tik namuose?

Ji taip elgiasi su namiskiais, mano draugais, kitais giminemis visur - ir namuose, ir ne namuose, budama sveciuose. Bet viesoje vietoje yra ramesne. Prie visai nepazystamu ji neprisikabineja. Plius jaucia, kuris zmogus ramesnis, maziau mokantis uz save pastoveti - tuos labiausiai terorizuoja. Ji pakeite daug darbu, bet ja is visur ismeta - o del ko ismeta, ji man nesako. Jai sunku laikytis taisykliu (vienu metu ji dirbo fabrike, tai is ten ismete, nes atsisake detis apsauginius akinius - tipo jie negraziai ant jos atrodo, tai nesides ir viskas). Kodel is kitu darbu ja ismete - nezinau, bet kazka matyt prisidirbo. Ji turi viena drauge, su kuria kartais susitinka ir elgiasi gerai - matyt bijo ja prarasti. O kaip gimines jauciasi del jos elgesio jai neidomu - nes zino, kad vistiek gimines anksciau ar veliau jai atleis uz bloga elgesi, o va draugai gali dingti visam gyvenimui - tai su jais elgiasi geriau.
Parašė Spartan
#426206 Nesityciot tik is veiksmu jos pasijuokt gal sureaguotu. Bent draugu rate tas padeda kai kuris per daug demesio reikalauja, net mokykloj mokytojos tai daro.
Aisku nezinau negyvenau su tokiu zmogum, bet vistiek artima gaila butu atiduot kazkam na nebent jau super gera prieziura butu, bet tokie dalykai manau ir kainuoja.
Vartotojo avataras
Parašė Jasmine
Spartan rašė:Nesityciot tik is veiksmu jos pasijuokt gal sureaguotu. Bent draugu rate tas padeda kai kuris per daug demesio reikalauja, net mokykloj mokytojos tai daro.
Aisku nezinau negyvenau su tokiu zmogum, bet vistiek artima gaila butu atiduot kazkam na nebent jau super gera prieziura butu, bet tokie dalykai manau ir kainuoja.

As sesei nejauciu jokios meiles - kai zmogus tiek metu terorizuoja, tai visa meile isgaruoja. Vienitelis dalykas, del ko jos iki siol neatidaviau, tai va butent gailestis ir kad Lietuvoje smerkiami zmones, kurie atiduoda namiskius i globos namus. Bet kodel niekam negaila tu artimuju, kuriuos sitie sadistai teorizuoja? Cia tas pats, kaip gaileti kokio teroristo alkoholiko ar narkomano, kuris kasdien teorizuoja savo namiskius (alkoholizmas yra taip pat liga). Jusu zodziai man tik apsunkina situacija, nes man ir taip sunku, o cia dar jus per sazine vaziuojate kad as negailestinga t.y. blogas zmogus, kad noriu gyventi be smurto ir terorizmo bei pati pasveikti is DIDELES DEPRESIJOS, i kuria mane ivare sesuo. Ar kamons gaila psichologinio smurto auku, o ne smurtautoju?
Parašė vicyokz
#426225 Aš jūsų vietoje seniausiai priduočiau ją î kokią įstaigą, nes nu kodėl jus turėtumėt kankintis ir gadintis savo sveikatą dėl jos? Jus nesate už ją atsakinga ir joks kaltės jausmas neturėtų jus kankinti.