Moderatorius: signs

Parašė Arcade
LBJ rašė:Jie veikia ir noradrenalina, tai gali buti, kad nemiegate. Bet ryte geriant irgi migdyt turetu. Siaip tai nemanau, kad kazkas dar geria situos vaistus.
Jeigu jautrus organizmas, tai labiausiai toleruotini yra Coaxilis ir Valdoxanas.

Nuo coaxil mane drebino labai, jauciau nerima.
Bet jei doxepin mane veikia taip kad negaliu uzmigt, tai jei gerciau ryte gal tada vakare pareitu nuovargis, o dabar isgerus einu miegot ir negaliu uzmigt, neisivaizduoju.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411989 Bandykite. Bet abejoju ar padetu. Prasta savijauta dienos metu turetu buti
Parašė Arcade
#412122 Geriu kolkas juos, bet manau reikes keist, nes vakare gert negaliu tiesiog nemiegu visa nakti. Ryte isgeriu , diena vaikstau apsnudusi, slopina, vakare tik atsigaunu. Ir miegu plius prastai juos gerdama. Iki tol buvo norm. Tai nuo normalaus neisilsejimo irgi gali but negerai jau. Nzn kas bus toliau, ka daryt, ka vartot
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412126 Meskite sita nesamone, tik susigadinsite sveikata jei taip jauciates.
Parašė voveriuvovere
#412251 sveika, kiek geri mg? Ar padeda? aš 3 m beveik kaip geriu, bet dabar zenkliai sumazinus, geriu tik 10 mg ryte ir 10 mg vakare, 25 mg zoloft + 150 mg pregabaline, nerimas visgi dominuoja + retsykiais depresijos epizodai, didesniu doziu mano organizmas nelabai toleruoja, turiu omeny antidepresantu, buna karsta, negaliu miegot, tokia kaip apsvaigus jauciuosi, todel kankinuosi ir nzn ar keist vaistus ar daktare ... Noreciau doxepin isvis pakeist, kai juos pradejau geriau po 50 mg kasdien ziauriai priaugau svorio, bet jie man vieninteliai kurie leido atsisakyti clonezepam (2,5 tab kasdien), toks didelis nerimas + panikos priepuoliai budavo
Parašė voveriuvovere
#412299 sveika, as geriu anksciau 50 mg per para + 10 mg cipralex + fluanxol + lyrica, dabar 20 mg per para, 3 m jau, manau keis gydyma nes visvien nenuima nerimo, didesniu doziu netoleruoju..