Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė oksana
birute rašė:na, vaikiukui jau 3m, maitinau tik 3sav po gimdymo, is kur dabar tas pienas... =)
As po gimdymo puspenktu metu ir vis dar pienas bega :D (maitinau puse metu)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#17582 birute, ką geri? šiaip būna, kad nuo AD bėga pienas. toks šalutinis poveikis.
Parašė birute
#17873 geriu tik seroxata dabar
Vartotojo avataras
Parašė tolive
#66759 gal žinot ar gerai naudoti kontraceptikus ir AD kartu? ar jie neveikia blogai vienas kito, ar nesumažina veiksmingumo? geriu Cipralex, o neseniai pradėjau gerti Diane 35
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#66763 AD mazina kontraceptiku veiksminguma tikrai
Vartotojo avataras
Parašė tolive
#66774 įdomu ar visiškai ar tik tą kontraceptinį poveikį..nes man juos dermatologas ir dėl odos patarė, nes niekas kitas nepadeda, o aš taip tikiuosi, kad nuo jų pagerės odos būklė, nes jau pavargau..
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#66778 kontraceptini poveiki kiek zinau. pasitark su ginekologu, pasakys tau tiksliai
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#66779 medeja, iš kur ištraukei?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#66784 skaiciau vaistu instrukcijoje. tik neprisimenu ar kontraceptiku ar antidepresantu kazkuriu. atrodo kontraceptiku.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#66785 ghmz....kodel pas mane tas neparasyta?
Vartotojo avataras
Parašė tolive
#66787 pas mane irgi neparašyta kontraceptikų lapely. rašo tik dėl jonažolės ekstrakto, bet kiek žinau jo Cipralex nėra..
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#66788 nezinau. reikia tartis su gydytojais tokiais klausimais
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#66789 o aš žinau tiksliai, negali but rasoma abstrakciai pvz AD ar kontraceptikai, yra parasoma su kokia veikliaja medziaga reaguojama.

taigi gali drasiai gert.jonazole būna homeopatiniuose preparatuose. pvz.: hypericum, sedative pc ir pan.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#66791 na taip. galbut tam tikri AD mazina tam tikru kontraceptiku poveiki. gaila nepamenu tiksliai kuriame informaciniame lapelyje skaiciau.
Vartotojo avataras
Parašė tolive
#66792 Agni, nuraminai. nežinau tik kodėl nepasakiau ginekologei, kad geriu AD, maniau nesąveikaus jie, bet kitą kartą kai nueisiu gal reiks pasakyt dėl viso pikto