sleep with a dog and rise full of fleas
Moderatorius: signs
- 2008 08 30, 22:27
Tiapridalis tikrai veikia mažinant poreikį gerti alkoholį, galiu pasakyt. Bent jau alų. Stovi butelis ant stalo, o aš jo neįveikiu. Nuo 6 butelių kas vakarą baigiu pereit prie vos poros kas kelias dienas.
sleep with a dog and rise full of fleas
- 2009 06 04, 15:26
Tiapridal veikia skirtingai, pvz as nuo obsesinio nerimo geriau net 4 tabletes per diena, bet man jokio poveikio per du menesius nebuvo, kitiems kiek zinau poveikis keliu savaiciu laikotarpyje atsiranda
Edena rašė:Po kiek laiko tiapridalio vartojimo pasijucia teigiamas poveikis?
Tiapridal veikia skirtingai, pvz as nuo obsesinio nerimo geriau net 4 tabletes per diena, bet man jokio poveikio per du menesius nebuvo, kitiems kiek zinau poveikis keliu savaiciu laikotarpyje atsiranda
- 2009 06 04, 15:30
Kantriai lauksiu, kol suveiks, nes kitos iseities neturiu... tik idomu, kodel informaciniam lapely apie nerima nelabai uzsimenama? toks vaizdas, kad sis vaistas skirtas gydyti visai ka kita...
Kai grimzti jau nebėra kur, tėra vienas kelias - į viršų.
- 2009 06 04, 15:54
Kaip buvo tikrai sunkus periodas man taike labai daug ivairiausiu vaistu fluanxol, clonezepam, diazepam, paroxetina, bet niekas netiko, o tik blogejo, paskui skyre tiapridal ir citaloprama ir pasake jei nepades i neuroziu skyriu
Siaip sako tiapridal geras vaistas, lengvai toleruojamas
Manau reikia vartot ir tiketis geriausio, bent jau to linkiu
Siaip sako tiapridal geras vaistas, lengvai toleruojamas
Manau reikia vartot ir tiketis geriausio, bent jau to linkiu

nes jau pradedu galvot, kad neisgydomas sitas reikalas, o turint omeny kad reiks kankintis visa gyvenima, tai net gyvent nesinori