Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#163946 Visiskai sutinku su Migle. Kai visiskai blogai su viskuo sutinki.
Parašė dalyba iš nulio
#194525 Mano vyras vartoja, sako, kad labai veiksmingi vaistai, nes naikina įkyrias mintis. Bet labai labai brangūs. Gal kas vartojot, kas turit F 42 ar ką nors panašaus, ar buvo jums kompensuojami? Ir dar, svoris padidėja apie 1 kg per dieną, nu bet jam čia gerai, jis to ir siekia :)
Parašė zvalgas
#194533 Nuo ikiriu minciu ir man padejo :super
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#195925 nuo vakar pradejau gert kol kas pirmas dienas po 2,5mg jei viskas gerai bus pirmd jau 5mg gersiu, kol kas nei nieko blogo nei gero nepastebėjau
Parašė zvalgas
#195957 As is kart nuo 10 mg pradejau , pirma karta isgeres tai ant koju nepastovejau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
zvalgas rašė:As is kart nuo 10 mg pradejau , pirma karta isgeres tai ant koju nepastovejau :achtung

tai tu manau uz mane gal vyresnis buvai nemazai :achtung bet tai vistiek juk negalima iskart nuo 10mg pradet :D
Parašė zvalgas
#195967 Man 19 buvo kaip pradejau . Taip gydytoja paskyre :achtung
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
zvalgas rašė:Man 19 buvo kaip pradejau . Taip gydytoja paskyre :achtung

nu va, o man keliais metais mažiau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#195981 man irgi iskart 10 dave kazkada... nors jo as vyresne buvau 24
Parašė Thanatos
#202861 Man tai geriant šį vaistą viskas pasidarė dzin išskyrus maistą. Aš ne valgiau, o rijau ir visiškai pamiršau, kas yra sotumo jausmas, ko pasekoje 10 kilu priaugau :x
Parašė Gintare25
#203891 Sveiki gal kas nors vartojate zyprexa 10ties mg?
Parašė zvalgas
#209435 Paskutiniu metu is vis negaliu vartot alkoholio , biski isgeriu ir apsivemiu , cia gali but del vaistu taip , geriu 20 mg =)
Parašė Vydūnas
#209506 Įdomu, kas geria ar gėrė zyprexa ar olanzapiną, tas pats ar po nustojimo gerti, pavykdavo užmigti gerai, ar buvo rūpesčių, ir kaip su saviverte ar nepasikeitė, ir ar nebuvo kitokio, pasikeitusio elgesio, nemastymo...?
ParašėKatastrofa
#211849 As olanzapina vartoju jau antra menesi ir galiu pasakyti, kad tai tikrai geras vaistas. Na, bent jau man. Geriu ji pries miega, jokiu salutiniu pveikiu. Nuotaika gera, nera nuotaiku svyravimo. Miegas geras, tik siaip kartais uzbludinu naktimis :achtung
Parašė Mažoji
#221642 Geriu 6 mėnesius, vaizdiniai išnyko, miegas pagerėjo.