Moderatorius: signs

Parašė Mersas
Milita99 rašė:Mersas o kiek laiko gerei seroxata? As nuo cipralex irgi panasiai jauciuosi bet tikiuosi kad keliant doze biski uzaktyvins...

seroxat geriau gal du metus, bet tada labai gerai jauciau, jei ne svoris. gal reikejo biski susiimt, neest, kaip sakoma daug. Nuo cipralexso mane migdo ir dabar, deja. didesne doze sukelia toki dirginima, o mazesne migdo. Na,gal tau geriau bus. man dar labai nuzemino pulsa cipralexsas ir spaudima. Pas mane zemas, tai gal del to ir migdo.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Milita99 rašė:Mersas o kiek laiko gerei seroxata? As nuo cipralex irgi panasiai jauciuosi bet tikiuosi kad keliant doze biski uzaktyvins...

seroxat geriau gal du metus, bet tada labai gerai jauciau, jei ne svoris. gal reikejo biski susiimt, neest, kaip sakoma daug. Nuo cipralexso mane migdo ir dabar, deja. didesne doze sukelia toki dirginima, o mazesne migdo. Na,gal tau geriau bus. man dar labai nuzemino pulsa cipralexsas ir spaudima. Pas mane zemas, tai gal del to ir migdo.

Aha zemas ir pas mane turiu daug kavos gert kad atsichiuchint :achtung o kodel nebandai gerti nakciai?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė:man dar labai nuzemino pulsa cipralexsas ir spaudima. Pas mane zemas, tai gal del to ir migdo.

mano spaudimas irgi i zemesne puse (virsutinis apie 100). Bet gydytoja sako, kad ne spaudima ar pulsa veikia sitie vaistai, o nuima nerima, tai ramesnis tampi ir tas spaudimas zemesnis gali buti. nes kai nerimas buna, tai vegetacine sistema visa isijaucia, kelia spaudima, pulsa ir tt. Na kazkas tokio..:)
Parašė Mersas
mmm rašė:
Mersas rašė:man dar labai nuzemino pulsa cipralexsas ir spaudima. Pas mane zemas, tai gal del to ir migdo.

mano spaudimas irgi i zemesne puse (virsutinis apie 100). Bet gydytoja sako, kad ne spaudima ar pulsa veikia sitie vaistai, o nuima nerima, tai ramesnis tampi ir tas spaudimas zemesnis gali buti. nes kai nerimas buna, tai vegetacine sistema visa isijaucia, kelia spaudima, pulsa ir tt. Na kazkas tokio..:)

gal, bet pas mane bent jau tokio zemo pulso nebuvo, spaudimas visada zemesnis mano.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Milita99 rašė:Mersai o tave visa diena slopina ar kai isgeri kuri laika?a

Ir dar noriu paklaust o seroxatas kaip veike tave ir kiek gerei? Gal geriau biski priaugt ir gerai jaustis negu zombiaut :achtung aisku 5kg tai ne 10 ir ne 15 :D 10+ tai jau nelabai noreciau..tiesa ar nukrito paskui tas svoris?
Parašė Mersas
Milita99 rašė:
Milita99 rašė:Mersai o tave visa diena slopina ar kai isgeri kuri laika?a

Ir dar noriu paklaust o seroxatas kaip veike tave ir kiek gerei? Gal geriau biski priaugt ir gerai jaustis negu zombiaut :achtung aisku 5kg tai ne 10 ir ne 15 :D 10+ tai jau nelabai noreciau..tiesa ar nukrito paskui tas svoris?[/quote.

Seroxat buvo geriausias is visu gertu ad, nuotaika buvo gera, gyvenimas grazus :super . Man ne is kart prisugo svoris, kazkaip per laika. Geriau po visa gal pora men, paskui po puse.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#393639 Jooo jau net susimasciau :song sakiau gyvenime jo negersiu nors man ji pati pirma ir siule... o tai apetitas labai uzkilo ane? Nutraukt nebuvo sunku?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#393644 Milita99, tu pati pabandyk Seroxata:) visiems gi skirtingai buna. Siaip sakoma kad seroxat ir esci panasus vaistai, bet va matai, vieniems skirtingai veikia jie. Reikia rasti savo vaista, nepabandes nesuzinosi. gal neaugins tau svorio. man tik pora kg pridejo, is oro, ne del to kad daug valgyt pradejau. nepabandes nesuzinosi, tokie cia tie vaistai.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#393665 sveiki as ir pradejau gerti cipralexa po puse ryte jis biski uzaktyvina pradzioja poto viskas normaliai siaip nieko vaistas kaip gyd sake pats saugiausias is ad :) o del svorio tai nezinau dar trumpai geriu bet as geriu generika teva firmos :)
Parašė Mersas
anglis rašė:sveiki as ir pradejau gerti cipralexa po puse ryte jis biski uzaktyvina pradzioja poto viskas normaliai siaip nieko vaistas kaip gyd sake pats saugiausias is ad :) o del svorio tai nezinau dar trumpai geriu bet as geriu generika teva firmos :)

:))) siap kazkodel sako gert tik cipralexsa. o,kaip tavo? manai skirias kazkuo/