Moderatorius: signs

Parašė Hmz
signs rašė:Ar kas patiria tankų naktinį prakaitavimą?

Naktinio ne, bet kai pradėjau gerti venlafaksiną, pastebėjau, kad nenormaliai permirkstu per treniruotę.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408444 Galimas daiktas, kad nejauti naktinio prakaitavimo, nu bet žinai, kiekviena situacija individuali yra. Tau pvz taip, man naktį prakaitas labai muša, kad net laša nuo kaktos ar nugaros.

Šiandien nutraukiau venlafaksiną, netinka jis man, kas iš to čiut čiut mažesnio nerimo, kai taip muša naktį prakaitą, blogesnė miego kokybė, nemiga ir t.t. buvo 75 mg, tai nemanau, kad jau taip skaudžiai ir kirs man, nors truputį jaučiasi, kad galva tokia burbulinė (nežinai kaip apibūdinti).
Parašėhabilituotas
biggie rašė:Man tai nerimas didziulis uzejo, isvis be vietos. Gal 300mg ir nebuvo gera ideja, tik kelios dienos naudos, dabar izengiau i misriu busenu zona

tai viska ka dabar vartoji surasei?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
habilituotas rašė:
biggie rašė:Man tai nerimas didziulis uzejo, isvis be vietos. Gal 300mg ir nebuvo gera ideja, tik kelios dienos naudos, dabar izengiau i misriu busenu zona

Taip, bet laikinai
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408642 Geras vaistas, tačiau jo nutraukimas yra kažkas neįtikėtino :/ Perėjau iškart ant paroxetino, pamiršau išgerti jo ir gavosi toks miksas. Vaistai nemažino spaudimo, priimamajame leido relanium ir davė dar kartą vaistų nuo spaudimo, tai pulsas suretėjo iki 90 ramybėje. Man patiko venlafaksinas, bet jį nutraukti itin atsargiai reikia
Parašė Graikas
signs rašė:Geras vaistas, tačiau jo nutraukimas yra kažkas neįtikėtino :/ Perėjau iškart ant paroxetino, pamiršau išgerti jo ir gavosi toks miksas. Vaistai nemažino spaudimo, priimamajame leido relanium ir davė dar kartą vaistų nuo spaudimo, tai pulsas suretėjo iki 90 ramybėje. Man patiko venlafaksinas, bet jį nutraukti itin atsargiai reikia

Visa laime,jog laimingai sukontroliuota situacija,Signs. Laikykis,zmogau.
Parašėhabilituotas
signs rašė:Geras vaistas, tačiau jo nutraukimas yra kažkas neįtikėtino :/ Perėjau iškart ant paroxetino, pamiršau išgerti jo ir gavosi toks miksas. Vaistai nemažino spaudimo, priimamajame leido relanium ir davė dar kartą vaistų nuo spaudimo, tai pulsas suretėjo iki 90 ramybėje. Man patiko venlafaksinas, bet jį nutraukti itin atsargiai reikia

paroxetina taip pat sunku nuimti kaip ir venlafaxina
Parašėhabilituotas
biggie rašė:
habilituotas rašė:

Taip, bet laikinai

ta prasme laikinai?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
habilituotas rašė:ta prasme laikinai?

Bent 2 vaistai nusimes kai abstinencijos praeis, kokios - nesiplesiu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
tamsumos rašė:Po venlafaxino pradėjau naktį blogai miegoti ir su juo sieju naktinį prakaitavimą, karšta miegoti labai.

same shit, nakti prakaitas kaip reikalas
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408888 Jo ir man tas pats buvo, blyn su maikėm ir kelnėm miegodavau, tai viskas kiaurai šlapia buvo kasnakt
Parašė tamsumos
#408893 Per venlafaxiną praradau vieną iš nedaugelio malonumų - miegą, o teigiamų pusių turbūt nepastebėjau. Pamąstysiu apie metimą.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#410890 Klausimas biggie, kazkodel negaliu issiusti asmenines zinutes. Skaitineju forume ir matau jusu zinutes, kad zinote labai daug apie vaistus. Geriu alventa 150 mg ir Lyrica 150 mg jau trecia menesi, bet vistiek kankina ziaurus nerimas, tik pramerkus akis. Turiu GNS, kartais su panikos atakom. Ziuriu jus irgi geriate Venlaflaxina. Ar gali buti, kad jis veliau pradeda veikti nei kiti AD? Nesuprantu, kodel as vis jauciu ta baisu nerima. Kada jums pradejo veikti?
Esu gerusi prie pusantru metu toki derini ir neatsimenu, kada man suveike.

Aciu uz atsakyma!