Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321140 sophie, aciu uz paaiskinima. As geriu 0.25, tai yra ketvertuka 10 mg. Na, as palauksiu to issivaiksciojimo. Faktas, kad siandien man dar labai svaigsta galva.
Parašė sophie
#321141 10 mg ketvertukas yra 2.5 mg : )
Vartotojo avataras
Parašė VVika
sophie rašė:10 mg ketvertukas yra 2.5 mg : )

taip, 2.5mg, suklydau:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
VVika rašė:sophie, aciu uz paaiskinima. As geriu 0.25, tai yra ketvertuka 10 mg. Na, as palauksiu to issivaiksciojimo. Faktas, kad siandien man dar labai svaigsta galva.

Gali parukyti cigareciu. Cigaretes greitina olanzapino metabolizma :D
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:
VVika rašė:sophie, aciu uz paaiskinima. As geriu 0.25, tai yra ketvertuka 10 mg. Na, as palauksiu to issivaiksciojimo. Faktas, kad siandien man dar labai svaigsta galva.

Gali parukyti cigareciu. Cigaretes greitina olanzapino metabolizma :D

Na jau ne :D:D:D:D As tik pries 4 menesius meciau rukyti, nenoriu tos zarazos daugiau :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321265 Dvi dienas nebegeriu zyprexa. Siandien as laiminga, nes neziurint zemo spaudimo, galva nesvaigsta, tai yra tokia palaima, kai einu ir nesisuka pasaulis :)
Tikiuosi, kad negris atgal ikyrios mintys ir ziauri apatija. Turiu pripazinti, kad zyprexa man sureguliavo staigiai nuotaikas ir nueme apatija, bet tie nenormalus galvos svaigimai buvo nebepakeliami.
Pas pavaduojancia gydytoja tik kita savaite.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321428 Nutraukusi zyprexa gerai jauciausi 3 dienas.Vakar ilgai negalejau uzmigti, eme meginti lizti nerimo panikos bangeles. Ryte pabudus eme siek tiek listi ikyrios mintys. Diena jauciausi nelabai kaip kol pagaliau uzejo ne itin stipri panikos/nerimo ataka, teko isgerti Xanax:( Ir mintys nemalonios eme listi. Ar gali taip buti del zyprexa nutraukimo, nors vaista geriau neilgai ir maza doze? O gal tiesiog pripratau per tas 20 dienu, kad zyprexa sutvarke man nuotaikas ir nueme ikyrias mintis, o nutraukus vaista, buvusi savijauta grizo:( Labai tikiuosi, kad pavaduojanti gydytoja ras alternatyva.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
VVika rašė:Nutraukusi zyprexa gerai jauciausi 3 dienas.Vakar ilgai negalejau uzmigti, eme meginti lizti nerimo panikos bangeles. Ryte pabudus eme siek tiek listi ikyrios mintys. Diena jauciausi nelabai kaip kol pagaliau uzejo ne itin stipri panikos/nerimo ataka, teko isgerti Xanax:( Ir mintys nemalonios eme listi. Ar gali taip buti del zyprexa nutraukimo, nors vaista geriau neilgai ir maza doze? O gal tiesiog pripratau per tas 20 dienu, kad zyprexa sutvarke man nuotaikas ir nueme ikyrias mintis, o nutraukus vaista, buvusi savijauta grizo:( Labai tikiuosi, kad pavaduojanti gydytoja ras alternatyva.

Ilgiau vartojant dopamino antagonistus, padaugina organizmas receptoriu kieki, todel nutraukus vaista, naturalaus dopamino nebeuztenka organizmo poreikiams patenkinti. Todel situacija tampa "blogesne, nei pries tai". Per kiek laiko bus geriau pasakyt negaliu, bet bus.

Jei tikrai prastai, gali pabandyti fluphentixolio 1mg pavartot, turetu nuimti ta nutraukimo sindroma. Jei per silpnas, bandyk Seroquel. Zyprexa - stiprus vaistas, net ir 2,5mg turi dideli poveiki, tad viskas cia normalu.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321448 Aciu uz issamu atsakyma. Reiskia reikia pakenteti ir susinormalizuos pojuciai? Siandien irgi tokia nerami jauciuosi. Tik 20 dienu tegeriau, o kaip jauciu nutraukima:( Labiausai bijau,kad vel stipri apatija, ikyrios mintys ir visas negatyvas sugris.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321449 velniam mane is karto pasodino ant tokio stipraus vaisto, nejau nera svelnesniu vaistu, palengvinanciu depresijos pojucius?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:velniam mane is karto pasodino ant tokio stipraus vaisto, nejau nera svelnesniu vaistu, palengvinanciu depresijos pojucius?

daktaram tas i nauda. dauguma daktaru mumis tik naudojasi, kad israsytu vaistus kuriuos agentai jiem isiule. as kai pirma karta nuejau su lengva depresija man zolofta ir relaniuma israse kaip veliau suzinojau jai juos reikejo kazkam israsyt, o as tik pasimaisiau netinkamu laiku.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321452 as zinau, kad tai didele mafija, bet ka man daryti ir kaip man is to meslo issikapstyti. Kaip man zinoti, ar tikrai man reikia tokiu stipriu neuroleptiku, nors pirma karta susirgus depresija ir nerimo sutrikimu, issikapsciau tik su antidepresantu ir visada geriau tik antidepresanta, o dabar israso toki stipru neuroleptika. Ji priklijavusi ant recepto buvo kitokiu pavadinimu olanzapina, jo kaina 100 litu, as pati vaistineje paprasiau zyprexa pavadinimu, tai jau aiskiau aiskaus, kad agentu pakalbinta gydytoja.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:as zinau, kad tai didele mafija, bet ka man daryti ir kaip man is to meslo issikapstyti. Kaip man zinoti, ar tikrai man reikia tokiu stipriu neuroleptiku, nors pirma karta susirgus depresija ir nerimo sutrikimu, issikapsciau tik su antidepresantu ir visada geriau tik antidepresanta, o dabar israso toki stipru neuroleptika. Ji priklijavusi ant recepto buvo kitokiu pavadinimu olanzapina, jo kaina 100 litu, as pati vaistineje paprasiau zyprexa pavadinimu, tai jau aiskiau aiskaus, kad agentu pakalbinta gydytoja.

tai jo mano teta dirba vaistu platintoja tai man daug pripasakoja. daktares vaistus raso nes jom agentai kazkokia paslauga padaro. pavyzdziui viena daktare uz tai, kad vaistus rasytu agento paprase , kad nuveztu iki vilniaus. o kaip atskirt kur sazininga daktare nzn. tu saves paklausk ar tu toks sunkus ligonis, kad toki vaista rasytu ?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321456 Pas mane labia bjaurus depresijos simptomai. Ziauri apatija, nenorejimas ka nors daryti, tik guleti ir zliumbti, visiskas malonumo jausmo nebuvimas, nemiela jokia veikla ir t.t. Dar darktare itare, kad gali buti bipolinis sutrikimas, bet jis dar neirodytas ir nepatvirtintas.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:
VVika rašė:Nutraukusi zyprexa gerai jauciausi 3 dienas.Vakar ilgai negalejau uzmigti, eme meginti lizti nerimo panikos bangeles. Ryte pabudus eme siek tiek listi ikyrios mintys. Diena jauciausi nelabai kaip kol pagaliau uzejo ne itin stipri panikos/nerimo ataka, teko isgerti Xanax:( Ir mintys nemalonios eme listi. Ar gali taip buti del zyprexa nutraukimo, nors vaista geriau neilgai ir maza doze? O gal tiesiog pripratau per tas 20 dienu, kad zyprexa sutvarke man nuotaikas ir nueme ikyrias mintis, o nutraukus vaista, buvusi savijauta grizo:( Labai tikiuosi, kad pavaduojanti gydytoja ras alternatyva.

Ilgiau vartojant dopamino antagonistus, padaugina organizmas receptoriu kieki, todel nutraukus vaista, naturalaus dopamino nebeuztenka organizmo poreikiams patenkinti. Todel situacija tampa "blogesne, nei pries tai". Per kiek laiko bus geriau pasakyt negaliu, bet bus.

Jei tikrai prastai, gali pabandyti fluphentixolio 1mg pavartot, turetu nuimti ta nutraukimo sindroma. Jei per silpnas, bandyk Seroquel. Zyprexa - stiprus vaistas, net ir 2,5mg turi dideli poveiki, tad viskas cia normalu.

O fluphentixol ir Seroquel taip pat nuotaikos stabilizatoriai?
Ziuriu, man su kiekviena valanda siandien vis blogiau. Jau nerimas ima ir zliumbti pradejau I pavakare is nevilties. Visi simptomai, nuo kuriu pagelbejo zyprexa, grizta pilnai:( Ko gero nakciai vel teks gerti ketvertuka zyprexa, nes nepakeliama taip jaustis.