Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#321612 Jei vardint simptomus tai lapas butu , nemiga , su fobijom didele beda , depresija sokia tokia , nu ir kita tai jau ziauriau ...
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321625 O pas mane depresijos sukeliami negeri pojuciai. Todel mudvieju ir dozes skirtingos. Tu senokai gydaisi, nejau nera pagerejimo?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:O pas mane depresijos sukeliami negeri pojuciai. Todel mudvieju ir dozes skirtingos. Tu senokai gydaisi, nejau nera pagerejimo?

cia nepagydoma liga. vaistai skiriami, kad palengvintu gyvenima
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#321634 Del kai kuriu simptomu tai tik palengvina , o kai kurie isnyke ,arba visai neprastai valdomi :) Jau 6-7 metai , kaip legalus narkomanas esu ...
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:O pas mane depresijos sukeliami negeri pojuciai. Todel mudvieju ir dozes skirtingos. Tu senokai gydaisi, nejau nera pagerejimo?

cia nepagydoma liga. vaistai skiriami, kad palengvintu gyvenima

depresija - nepagydoma liga? Juk musu forume yra pasveikes ne vienas forumietis, tai kodel gi nepagydoma?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
DeVilbiss rašė:Del kai kuriu simptomu tai tik palengvina , o kai kurie isnyke ,arba visai neprastai valdomi :) Jau 6-7 metai , kaip legalus narkomanas esu ...

O tu dirbi, mokaisi? Kaip bendrai jautiesi?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
K2_fujativeK2 rašė:cia nepagydoma liga. vaistai skiriami, kad
palengvintu gyvenima

Visiškai nesutinku, kad liga nepagydoma. Taip, pasunkėjus gyvenimo aplinkybėm ji gali vėl išlįsti, rizika visada bus, bet tai nereiškia, kad negali keletą metų ramiai gyventi be tos ligos simptomų. Kaip VVika sako, forume yra ne vienas ir ne du pasveikę.

Daugiau optimizmo, žmonės. Kaip jūs galit pasveikti, jei netikit, kad tai įmanoma?

Net nuo šizofrenijos pasveikstama - apie tai rašoma knygoje "Auštant aš virsdavau liūtu".
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#321642 Sakyciau neblogai gyvenciau jei nebutu didziulis issukis i parduotuve ir pan. nueit ... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
malonas rašė:
K2_fujativeK2 rašė:cia nepagydoma liga. vaistai skiriami, kad
palengvintu gyvenima

Visiškai nesutinku, kad liga nepagydoma. Taip, pasunkėjus gyvenimo aplinkybėm ji gali vėl išlįsti, rizika visada bus, bet tai nereiškia, kad negali keletą metų ramiai gyventi be tos ligos simptomų. Kaip VVika sako, forume yra ne vienas ir ne du pasveikę.

Daugiau optimizmo, žmonės. Kaip jūs galit pasveikti, jei netikit, kad tai įmanoma?

Net nuo šizofrenijos pasveikstama - apie tai rašoma knygoje "Auštant aš virsdavau liūtu".

Panasiau ,kad buna tik ilgesnes ar trumpesnes remisijos . Man buvo vos ne metai , kaip net psichoterapija nutraukiau , nes problemos kaip isgarave butu . Ir veliau vos ne kaip is naujo viskas grizo ... :bloga
Parašė K2_fujativeK2
DeVilbiss rašė:Sakyciau neblogai gyvenciau jei nebutu didziulis issukis i parduotuve ir pan. nueit ... :bloga

tai tau isvis ragas. as net su sunkiausiom depresijom dirbu visa gyvenima nes reikia
Vartotojo avataras
Parašė VVika
DeVilbiss rašė:Sakyciau neblogai gyvenciau jei nebutu didziulis issukis i parduotuve ir pan. nueit ... :bloga

Tai apie darba net kalbos negali buti? Ir kiek laiko sitaip, kad net I parduotuve sunku nueiti?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#321649 as ir dirbau su visu tuo meslu , tik kas is to gavos , kad raminamuju priklausomybe ir jau jie visai nulis veiksmingumo net arkliskom dozem . Dabar is vis i kampa ivarytas , jau darbo ieskot nelabai galiu , sia vasara isidarbinau po savaites isejau is darbo , nes stogas vaziuoja nuo tu baimiu . Jau ir taip kankinaus ta savaite bet kaip dejo panikos visur tai negalejau niekaip .... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#321651 nu jau jei ne 10 metu daugiau atgal . Ne visada tokia kritine ta baime kartais buna ,kad visai neblogai , praslystu nuo viso to .
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321652 Tai tave atakuoja panikos ir nerimo atakos? Ir jokie AD nesuvaldo panikos ataku?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#321657 Buvo laikas kaip del to ramesnis buvau dabar vaistai bejegiai tapo sitiem dalykam . Tai , kad jei sakau ,kad gerai jauciuos tai tik del akiu . Reta diena jau man tapo , kad numireliu nesijausciau .