Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#182460 man nuo situ vaistu pirmas savaites buvo ispustas pilvas, taip idomiai ispustas ir kietas :bloga vartojan truputi apsaldydavo burna t.y. lieziuvi, bet kaip pasirode lyg ir taip turetu buti nes tableciu sudetyje yra kazkokios medziagos nuo kurios taip darosi, vaistai man buvo skirti butent svoriui priaugti (todel nesuprantu kam tiems skiria kuriems nereikia priaugti svorio) taigi po keliu savaiciu pradejo kilti apetitas per kelis menesius priaugau 5kg. taciau nusivyliau vaistai visiskai nepadeda su nuotaika, nerimu (nors nezinau gal negerciau butu baisiau) vaistai gerai veike gal menesi veliau vel pradedavo atsirasti tokiu dienu kai pykindavo ir nieko negaledavau isideti i burna, na nezinau dabar koki 2 menesiai kai svoris nekinta arba nezymiai kinta. Taciau kaip pasake daktaras geresniu vaistu priaugti svoriui nera. bet manau prie ju tikrai priedo reikia vaistu gerinanciu nerima ir nuotaika.
Vartotojo avataras
Parašė Yume
#182480 Man Mirtazapinas padėjo išspręsti didžiausią problemą-miego sutrikimą. Pagaliau galiu miegoti, kaip normalus žmogus. Galiu daugmaž gyventi, ne tik egzistuoti. Šalutiniai poveikiai man-per pirmas vartojimo dienas labai norėjau miego, darydavosi silpna, kažkaip keistai nutirpusi burna būdavo. O dėl svorio ir apetito tai (kaip jau sakiau kažkurioj temoj) man Mirtazapinas apetito tikrai nedidina nei truputį. Užėjus paūmėjimams ir panikos atakoms aš svorio net numetu, nesvarbu, kiek ir ko valgyčiau. Žodžiu, valgau, kiek noriu, :achtung . Matyt, tinka antidepresantas ir organizmas pats susitvarko, kaip jam reikia.
Parašė Aušrinė
#188763 Man įdomu yra tai, kad net naudojant ištisai Remeroną, vistiek būna atkryčiai. Svorio per pusę metų priaugau 12 kg. Liūdna...
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
Aušrinė rašė:Man įdomu yra tai, kad net naudojant ištisai Remeroną, vistiek būna atkryčiai. Svorio per pusę metų priaugau 12 kg. Liūdna...

o aš jau kiek priaugau baigiu ir numest visą nors vaistų nenutraukiau
Parašė Aušrinė
#188838 Egzotika, tai gal labai sportuoji arba mažai valgai? Ar tau Remeronas nedidina apetito? Ar šiaip esi labai tvirtos valios?
Parašė Aušrinė
#188839 Egzotika, ir dar pamiršau paklausti, kiek laiko vartoji remeroną?
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
Aušrinė rašė:Egzotika, tai gal labai sportuoji arba mažai valgai? Ar tau Remeronas nedidina apetito? Ar šiaip esi labai tvirtos valios?

sportuoju labai mažai, pastaruoju metu valgau taip pat, man mirtazapinas buvo butent ir skirtas, kad svorio priaugčiau per pirmus mėn svoris augo, ir apetitas buvo, dabar apetitas dingo svoris krinta, lėtai bet krinta. o dėl valios net nežnau, kad nėra to apetito visai, o jei ir yra tyngiu eit valgyt pasidaryt ;D
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
Aušrinė rašė:Egzotika, ir dar pamiršau paklausti, kiek laiko vartoji remeroną?

jau bus kokia pusė metų, man atrodo kažkur nuo rudenio.
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
egzotika rašė:
Aušrinė rašė:Egzotika, ir dar pamiršau paklausti, kiek laiko vartoji remeroną?

jau bus kokia pusė metų, man atrodo kažkur nuo rudenio.

o dozė buvo įvairi nuo 15mg iki 45mg, db apsistojus ties 30mg.
Vartotojo avataras
Parašė Pusryciai
#193742 Vartojau ji. Dabar nutraukiau. Net nenoriu prisiminti, kai as ji gerdavau, nes tas amzinas alkis vede is proto. Kai nutraukiau, pradejo kristi svoris...Bet atsimenu, su tais vaistais ziauriai saves nekenciau, verkdavau
Parašė Benny
#200575 man taip pat isgerus vakare mirtazapin actavis 30 mg iskart noreyosi nezmoniskai valgiti o diena buvo pilvas ispustas stipriai tai meciau..
Parašė Benny
#200576 o kas zino ar sis vaistas mazina nerima? ir kaip su miegu ar sutvarko?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#200619 Mažina nerimą, bent man nuimė ir miegui gerai.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#201091 susitvarke tik miegas. ir isvirto pilvas. ne kas...
Parašė Benny
#201177 yo yo man tas pats buvo pilvas buvo ispustas stipriai stipriai
ir miegas nesusitvarke ir kai isgerdavai labai valgit noreyosi tai meciau..
giditoya sake kad yo misini ira kazkokia miadziaga hemine kad valgit labai norisi yo isgerus