Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Vaiduoklis rašė:kvetiapinas nelabai, cia senesni tipiniai neuroleptikai tai gali sukelt

Ačiū.

Ir dar ar kvetiax nuo ketipinor prailgino veikimo skiriasi nors paprasta gėrėme ketipinor
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#432548 kventiax ir ketipinor tai skirtingi gamintojai, bet ,siaip, ta pati mokelule, tai reikia ziuret ar prailginto veikimo, ar ne.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#432574 Gal zinot kurios firmos kvetiapinas 25mg lengvai dalomas per puse?
Parašė Ramunyte
Vaiduoklis rašė:kventiax ir ketipinor tai skirtingi gamintojai, bet ,siaip, ta pati mokelule, tai reikia ziuret ar prailginto veikimo, ar ne.

Paprasta gėrėme ketipinor tai ir prailginta ėmėme ketipinor.Ačiū kaip ir viskas gerai.
Parašė Ramunyte
Vaiduoklis rašė:aciu dievui

O taip tas tikrai,nes kiek teko vaikui patirti išgyventi,tai dabar tikrai ačiū Dievui,ir tuo džiaugėmės :)))
Parašė Ramunyte
LBJ rašė:Gal zinot kurios firmos kvetiapinas 25mg lengvai dalomas per puse?

Mes tai ketipinor pjaudavom per puse arba kasdavo sūnus iš 200mg. :D
Parašė Ramunyte
#432687 Ir dar įdomu,kodel mums kvetepinas nekompensuojamas .nors kažkada minėjo Aldona Julita jog ne pagal liga,bet jus juk tinka ir sizofrenijai bet nekompensuoja xr dabar geriame .
Vartotojo avataras
Parašė despair
#432957 Sveiki,

Siuo metu titruoju kvetiapina, noreciau paklausti, ar yra kurio gamintojo tabletes, kurios butu lauzomos? Siuo metu turiu kventiax 200mg tabletes ir kandzioti bei pjaustyti tiesiog atsibodo :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#432975 Labas, tai Ketipinor man rods yra po 25mg tabletės.
O po kiek mg dabar geri?
Pabandyk įvest į vaistai.lt quetiapine.
Šiaip man rods svarbu prailginto veikimo tablečių nelaužyti. ;)
Vartotojo avataras
Parašė despair
Astro-Meška rašė:Labas, tai Ketipinor man rods yra po 25mg tabletės.
O po kiek mg dabar geri?
Pabandyk įvest į vaistai.lt quetiapine.
Šiaip man rods svarbu prailginto veikimo tablečių nelaužyti. ;)

Geriu ne prailginto veikimo 200mg tabletes. Anksciau lyg ir buvo ketipinoro tabletes tokios igaubtos, buvo galima jas lauzyt, taciau dabar neesu isitikines. Tiesiog finansiniu atzvilgiu butu pigiau.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#433235 Ķvetiapinas uz pinigus seniau būdavo bet irgi atkriti turėdavau po 1000 mg geriau
Parašė Ramunyte
Vaiduk rašė:Ķvetiapinas uz pinigus seniau būdavo bet irgi atkriti turėdavau po 1000 mg geriau

Oho net tokia doze didele ir dar atričiai buvo? :bloga