Moderatorius: signs

Parašė uoga
#333490 O kodėl nebetesiama tema apie šį vaistą. Įdomu, kaip kitiems jį geriant? Jis toks išgirtas vaistas, bet susidaro nuomonė, kad jį ilgai reikia vartoti kol pajuntamas gerėjimas. Ar jis tikrai padeda? Kiti antidepresantai gal stipresni?
Parašė imporatance
#333513 Man pradejo veikti is karto ir pirmom dienom baisiai slopino, norejosi visa laika miegot. Gal savaite laiko pravaiksciojau visa laika ziovaudama arba miegodama, bet dabar visa tak dingo ir jau nebeisivaizduoju gyvenimo be valdoxan. Labai padeda :)
Parašė uoga
#333629 O tu gerį jį pieš pat miegą ar ankščiau? Vienur rašo, kad prieš pat einant miegoti reikia, o kiti sako, kad svarbu vakare kada išgerti ir viskas, nes vakarinis antidepresantas.
Parašė imporatance
#333672 Geriu likus daugmaž 30min - 1 val iki miego
Parašė uoga
#333677 Pas mane irgi taip gaunasi. Iki miego lieka kartais apie 30 min. kartais truputį ilgiau, bet neilgiau valandos.
Parašė Jurga75
#353067 Sveiki,pradejau vartot Valdoxana,kol kas nei gero,nei blogo nejauciu,nors vakar prazliumbiau puse dienos,bet tai del to,kad labai namie sunki padetis. :shock:
Parašė Violeta.
#354448 Man vaistas Nr.1. geriau ir elicea, escilatopramą, xanax, relanium, leido klonazepamą, bromazepamas, fluanxolis (net pati dabar nustebau kiek pavarius esu), bet Valdoxan man tinka labiausiai. Bet man vidutinio sunkumo depresija ir stiprus nerimas. Geriu jau 8 men. Pirmus tris mėn. gėriau su bromazepamu. Dabar tik nakčiai 25 mg valdoxano ir bromazepamo 1,5 mg tik kada jau labai labai blogai. Ir ką galiu pasakyti- jau geriau. Dabar laukiu rudens ir žiemos periodo. Tada jau tikrai matysiu ar šis vaistas mane gydo.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#354451 Buvo skyrę prieš miegą jį gerti. Tai dvi dienas užmigdavau su juo, bet paskui prasidėjo dieniniai "stogo važiavimai". Dar tokių šalutinių nebuvau gal jutusi. Siaubinga kančia, nenoras gyventi, gulėdavau ir išvien verkdavau pati nesuvokdama, kas su manimi darosi, nes lyg ir nebuvo prieš tai tokia sunki būklė, kai pradėjus gerti Valdoxaną. Tai po kiek laiko gydytojai nutarė, kad jis man netinka.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#360806 Man Valdoxanas su kvetiapinu buvo mirtis, miegodavau kaip plyta o kitą dieną kaip visiškas zombis vopše, net atsikelt buvo tikra kančia.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#360853 25mg kvetiapino ir tabletė valdoxano visa, nepamenu kiek ten mg buvo.
Parašė Jonitasss
Katinas rašė:25mg kvetiapino ir tabletė valdoxano visa, nepamenu kiek ten mg buvo.

Sveiki,nemiegu jau savaitė naktim nuo valdoxano,čia pašalinis toks?Košmaras.Ir diena baisus nerimas.Pasidalinkit,kaip jūs šis Ad?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Jonitasss rašė:
Katinas rašė:25mg kvetiapino ir tabletė valdoxano visa, nepamenu kiek ten mg buvo.

Sveiki,nemiegu jau savaitė naktim nuo valdoxano,čia pašalinis toks?Košmaras.Ir diena baisus nerimas.Pasidalinkit,kaip jūs šis Ad?

Keista, sitas AD lyg ir miegui padeti turetu :(