Moderatorius: signs
- 2014 07 23, 18:04
Didelė tikimybė, jog tavo smegenų audiniai prisitaikė prie kvetiapino - naujas tolerancijos slenkstis. Kitaip tariant smegenys adaptavosi prie kvetiapino taip, kad nebejauti jokio poveikio, tad derėtų rimtai pasikonsultuoti su gydytoju dėl psichotropinės medžiagos keitimo. :-)
- 2014 07 23, 18:26
Bandziau ir truxali nuo nemigos tai pats nezinau kiek as ten tab surydavau ir nieko nemigde . Sunkiai man su tais gyd sekasi susikalbet , karta net pasake, as negaleciau tokiu dalyku su sypsena ramus pasakot ,aktorium pavadino ... Tai jau seniai kazkaip nueinu pasimu vaistus ir nekalbu nieko as jiem .
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2014 07 23, 18:39
o nenori gyrytojo pakeisti? Juk reikia ieskoti tokio gydymo, kad tau padetu. Ir maniske vis siulo gultis I ligonine, vis nori atsikratyti manimi, tik ne velnio as jai nepasiduodu. Prasau taikyti gydyma, kad normaliai jausciausi. Gris po atostogu, vel as jai lisiu I akis.
DeVilbiss rašė:Bandziau ir truxali nuo nemigos tai pats nezinau kiek as ten tab surydavau ir nieko nemigde . Sunkiai man su tais gyd sekasi susikalbet , karta net pasake, as negaleciau tokiu dalyku su sypsena ramus pasakot ,aktorium pavadino ... Tai jau seniai kazkaip nueinu pasimu vaistus ir nekalbu nieko as jiem .
o nenori gyrytojo pakeisti? Juk reikia ieskoti tokio gydymo, kad tau padetu. Ir maniske vis siulo gultis I ligonine, vis nori atsikratyti manimi, tik ne velnio as jai nepasiduodu. Prasau taikyti gydyma, kad normaliai jausciausi. Gris po atostogu, vel as jai lisiu I akis.
- 2014 07 23, 18:45
Koks skirtumas pas koki psichiatra eit visi tas pacias tabletes rasys , kaip karta pasake gyd. visos jos vienodos yra ir tiek . Tokias nesveikas fobijas terapija nebent gelbetu bet nera galimybiu dabar .
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2014 07 23, 19:31
Fobijos ten kur kas nors su zmonem susije ...
- 2014 07 23, 20:10
Turiu as ir kitokiu nieko gero is ju . O su gyd . tik Laba diena - receptas - viso gero . Toks tik bendravimas
- 2014 07 23, 21:14
Kam is vis su psichiatrais bendraut , jie tik tabletes gi dalina ir niekas jiem neidomu . Psihoterapeutas tai suprantu
- 2014 07 23, 22:11
per tiek metu per kiek ju perejau ta pati pasaka israsysim bet ko ,jei netiks negerk , man jie tokie aferistai tapo nepasitikiu as jais nebent privaciai galeciau leist sau , ten jau kazkas jiem ir rupi dar .
- 2014 07 25, 05:41
O privačiai kiti gyd. dirba?
Aš sutikau labai gerų ir rūpestingų gyd. Gal kad jų daug perėjau, mano dabartinė super, labai džiaugiuosi. Plius centruose kur lankiau sutikau gerų psi-. Kas iešo randa...
Grįžtam prie temos... Prieš kurį laiką man padidino seroquel XR nuo 300mg iki 400mg Ar gali nesveikas mieguistumas atsirast ar tas mieguistumas nuo depresūchos?
Aš sutikau labai gerų ir rūpestingų gyd. Gal kad jų daug perėjau, mano dabartinė super, labai džiaugiuosi. Plius centruose kur lankiau sutikau gerų psi-. Kas iešo randa...
Grįžtam prie temos... Prieš kurį laiką man padidino seroquel XR nuo 300mg iki 400mg Ar gali nesveikas mieguistumas atsirast ar tas mieguistumas nuo depresūchos?
- 2014 07 25, 09:57
As uzkampi gyvenu tai nepriieskosiu cia kazko
Manau ,kad gali dar ne tokiu dalyku buve , mane kitais vaistais gyde net nuo nesamoniu ketipinoro o paaiskejo ,kad uztenka doze sumazint ir praejo visa tai
Manau ,kad gali dar ne tokiu dalyku buve , mane kitais vaistais gyde net nuo nesamoniu ketipinoro o paaiskejo ,kad uztenka doze sumazint ir praejo visa tai