Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė iev
#230181 Gėriau zoloftą du metus. Taip suėdė kepenis, kad susirgau baltme. Daugiau šito brudo nebekišiu į save gyvenime :by
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#230186 Tai gal didelėm dozėm gėrei? O šiaip visi vaistai per kepenis duoda.. O alkoholis dar labiau...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#230233 as ji ilgiau vartoju nei du metus............baisu po tokiu postu..bet ka darysi...
Vartotojo avataras
Parašė iev
#230290 Atsiprašau, kad išgąsdinau. Buvo taip:
Pradėjau vartoti 17 metų ir po 6 mėn atsirado baltmė. Tada dar pavartojau 6 mėn ir depresija "išnyko" ir viskas buo gerai. Po kurio laiko išnyko ir baltmė.
Suėjo 18 metų, depresija vėl atsinaujino, ir dar baisiau, pradėjau gerti zoloftą ir po poros mėn vėl baltmė, bet šįkart labai ūmiai, kojos ir rankos nubalo, nors kai buvau 17 tik krūtinė ir nugara. Gėriau vėl metus , o kai nuėjau pas gydytoją parodyt savo odos, ta iškart nutraukė vaistus. Dabar man 21, baltmė lyg sustojo, vietom net išnyko :) Bet depresija kankina ir baisus nerimas ir kartais haliucinacijos, nežinau, ką daryti, esu užsieny ir negaliu nueit pas psichologą. O vaistų tikrai negersiu.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#230370 tu kalbi apie baltme-vitilyga?pigmento nebuvima odoje ? baltas demes ant kuno? nes kiek zn ta liga yra nepagydoma..ir daygiau susijus su skydliaukes funkcija
Vartotojo avataras
Parašė iev
#230378 Pagydoma. Ir susijusi su daug kuo, ne tik skydliauke ;)
Vartotojo avataras
Parašė iev
#230379 Žodžiu, geriausia tai gyvenk ramiai ir nekreipk dėmesio į mano paranojiškus paistalus. Kad man taip atsitiko, nereiškia, kad tau irgi taip bus. :heart gydykis svarbiausia ir jauskis gerai.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#230394 Nu užmuškit, netikiu, kad baltmė galėjo atsirast nuo Zolofto. Gal jau gana kliedėt?
Vartotojo avataras
Parašė iev
#230396 Aš perduodu savo daktarų kliedesius, mieloji ;)
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#230402 Gal kiekvienam vis kitokia reakcija. Man niekada nieko nuo jo nebuvo, tik kartais pasitaiko rankų drebėjimas. O vartoju ryte ir per pietus po pilną dozę..
Vartotojo avataras
Parašė iev
#230403 Šiaip zoloftas yra lengvai toleruojamas. Man dabar reiktų vaistus gert, nes blogai, bet bijau, kad vėl panašių bajerių neatsitiktų, tai nedarau nieko ... :(
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#240827 ar yra dar čia begeriančių zoloftą? Amerikoj tai bene populiariausias antidepresantas, įdomu kaip Lietuvoje.

aš apie jį galiu pasakyti gerus žodžius. Organizmas mano puikiai toleruoja. Priduoda energijos (kalbėjimui, judėjimui, šiaip gyvenimui), stabilizuoja pykčio išraiškas. Deja tik su vidinėm egzistencijos nuotaikom nepadeda.
Svorio jis nelabai augina, nors priaugau, bet tai greičiausiai dėl neuroleptikų, o ne nuo zolofto.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#240841 as geriu ..man tinka ir patinka..
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#240937 Aš irgi Zoloftą geriu, tai nieko blogo pasakyt negaliu. Svorio nepriaugau, nuotaika stabili, dažniausiai gera, neliko beviltiškumo, apatijos. Tik vat nerimo jis man nenuima.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#240959 o bandėt kas nutraukt?

man nerimo beje irgi nepanaikina višiškai...