- 2014 12 27, 19:08
HappyAngel rašė:Julija rašė:Jau penkta diena kaip nutraukiau cipralex vartojima ir galiu pasakyti kad jauciuosi dar baisiau nei pries pradedant ji gerti. Galvos svaigimas, sirdies permusimai, is lovos keltis nesinori, erzulys, asarojimas. Lyg grizimas atgal I pradine depresija tik dvigubai stipriau plius begalo nemalonus atsirade fiziniai pojuciai. Amen
O kodėl jį nutraukei? Pagerėjo būklė? Kiek laiko gėrei?
Nes man paprastai net tuos, nuo kurių būna stipri priklausomybė (man asmeniškai taip buvo su cymbalta) gydytojas pakeičia kitais. Arba skiria raminamųjų, kad sumažintų pašalinius nutraukimo pojūčius.
Arba tai gali būti ir atkritimas, man labai panašiai buvo, bet tik su kitu vaistu.
Sveiki:) geriau virs puses metu. Atvirai, nejauciau nuo cipralex pagerejimo, kartais vistiekb prireikdavo lexotanil, + isvykau I uzsieni ir siuo metu kreiptis I UK psichoterapiautus del vaistu keitimo ir pan neturiu galimybes, beto savo situacijos ir bukles neivardinciau labai blogai, kad butu reikalas toliau test gydyma. Pasikonsultavus el.pastu su psichoterapiaute nusprendziau dozes mazinti ir mesti visai, pradejau lankyt sporto kluba Dabar kelias dienas buvo net labai gera sveikata, nulekiau pasportuoti, mazais kruviais, po truputi

taciau vel pradejo svaigti galva, bei permusinet sirdi :/ teko parbegt namo. Psichologiskai pradejau jaustis gerai, taciau sirdele ir svaigimas nenori pabegti