Moderatorius: signs

Parašė svetimapalata
#330167 Mhm, įdomu. Nors, kai gulėjau ligoninėj ir man jį davė irgi neturėjau apetito ir nukrito svoris, priešingai nei nuo olanzapino...
Parašė dziastiz
#331355 Sveiki, vartojau rispolept consta, leido i uzpakali, apie puse metu. 37,5mg doze.
Perziurejau sia tema ir neradau atsakymo i man rupima klausima (gal praleidau).
Vyrams, kurie vartojo si vaista: ar vartojimo metu neatsirado erekcijos/ejakuliacijos ar seksualinio apetito problemu?
Aciu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#331359 realiai turetu sumazeti, nes blokuoja neuroleptikas pasitenkinimo taskus, tai nieko neyprasto
Parašė dziastiz
#331366 Pamirsau prideti, kad baigiau leidziama rispolept consta vartoti mazdaug pries 10 menesiu, siuo metu vartoju abilify. Ar tai taip pat daro itaka mano minetoms problemoms?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#331379 abilify taip pat yra neuroleptikas, tai, manau, irgi gali, nors siaip turetu buti truputi geriau su juo, nera jis toks "grieztas" kaip risperidonas
Parašė K2_fujative_K2
#335309 Man tai nuo sito vaisto buvo negerai
Parašė K2_fujative_K2
#335313 O kas liecia libido tai nuo visu vaistu jis man mazeja. Galima sakyti libido sumazejas visiskai ir nieko pakeisti negaliu , bet nors gerai jauciuosi nuo kitu vaistu.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#335316 As seniai bandziau ji , tai ir netiko , cia gal 5 metai atgal tai net neatsimenu kuo jis man ten neitko .
Parašė SveikasŽmogus
#335342 Rispolept (Risperidone) vartojau 6 savaite, 3 mg per diena. Kartu vartojau Parkopan (Trihexyphenidyl), kuris tik paslėpė Risperidone daromus neurologiniu pažeidimus (parkinsonizmą). Kol vartojau, pasireiškė akatizija, ahedonija, milžiniškas nuovargis, beveik neegzistuojantis libido, galvos svaigimas, galvos skausmai, jausmas, kad pusė galvos yra išjungta, sunkumas vaikščiojant, negalėjimas susikaupti, derealizacija, jausmas, kad keista kūno temperatūra, dažnas šlapinimasis, nepasotinamas apetitas ir kiti.
Jau nevartoju jo ir nieko 2 mėnesius, bet išlieka tokie pakitimai:
*Parkinsonizmas, kuris pasireiškia rankos (ypatingai kairės) pirštų ir bicepso nežymiu drebėjimu. Drug Induced Parkinsonism gali arba išgyti per kelis mėnesius iki 2 metų nuo medikamento nutraukimo arba likti stabilus arba progresuoti.
*Labai silpnas libido. Libido po truputi kyla, bet labai nedidele dalimi. Nežinia iki kiek atsistatys ir per kiek metų.
Noriu paklausti, ar žmonėm kurie vartojo Rispolept (risperidone) pasireiškė parkinsonizmas? Ar jis išliko po nutraukimo? Ar išnyko impotencija?

Forumo administracijai: Išcenzūruoti atsiliepimus apie neigiamus vaistų poveikius yra nepaprastai neetiška ir šališka.
Parašė K2_fujative_K2
SveikasŽmogus rašė:Rispolept (Risperidone) vartojau 6 savaite, 3 mg per diena. Kartu vartojau Parkopan (Trihexyphenidyl), kuris tik paslėpė Risperidone daromus neurologiniu pažeidimus (parkinsonizmą). Kol vartojau, pasireiškė akatizija, ahedonija, milžiniškas nuovargis, beveik neegzistuojantis libido, galvos svaigimas, galvos skausmai, jausmas, kad pusė galvos yra išjungta, sunkumas vaikščiojant, negalėjimas susikaupti, derealizacija, jausmas, kad keista kūno temperatūra, dažnas šlapinimasis, nepasotinamas apetitas ir kiti.
Jau nevartoju jo ir nieko 2 mėnesius, bet išlieka tokie pakitimai:
*Parkinsonizmas, kuris pasireiškia rankos (ypatingai kairės) pirštų ir bicepso nežymiu drebėjimu. Drug Induced Parkinsonism gali arba išgyti per kelis mėnesius iki 2 metų nuo medikamento nutraukimo arba likti stabilus arba progresuoti.
*Labai silpnas libido. Libido po truputi kyla, bet labai nedidele dalimi. Nežinia iki kiek atsistatys ir per kiek metų.
Noriu paklausti, ar žmonėm kurie vartojo Rispolept (risperidone) pasireiškė parkinsonizmas? Ar jis išliko po nutraukimo? Ar išnyko impotencija?

Forumo administracijai: Išcenzūruoti atsiliepimus apie neigiamus vaistų poveikius yra nepaprastai neetiška ir šališka.

Man parkinsonizmas praejo greit nutraukus, o libido neatsistate
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
SveikasŽmogus rašė:Forumo administracijai: Išcenzūruoti atsiliepimus apie neigiamus vaistų poveikius yra nepaprastai neetiška ir šališka.

Ne neigiamus atsiliepimus apie vaistus, o kliedesius kur rašei, kad gert geriau nei vaistai... Prašom galvot ką rašai...
Parašė K2_fujative_K2
SveikasŽmogus rašė:Gal dėl to, kad dar vartoji antipsichozinį, antidepresantus, benzodiazepiną? Jie visi dažnai numuša libido.

Taip. Ypac seroxatas numusa as manau.. Bet clonazepamas ir olanzapinas irgi gali..
Parašė SveikasŽmogus
K2_fujative_K2 rašė:Man parkinsonizmas praejo greit nutraukus, o libido neatsistate
Gal atsimeni kaip greit? Dienos, mėnesiai?
Pažiūrėk dabar į savo nykštį. Ar yra toks virpėjimas jame lyg tave šiurpas krėstų? Arba jausmas lyg viena ranka būtų labiau sustingus, sunkiau judėtų?
Vartotojo avataras
Parašė machosallad
#336836 Man nuo šito nutirpo kairė ranka ir biški kairė koja. Adatėlių badymo jausmas, mažesnis jautrumas rankoj, silpniau kojoj, netgi nutirpimas iki nemažo skausmo buvo pirmus mėnesius metus vaistus. Nustojau vartot, jau 4 mėnesiai, bet nutirpimas, mažesnis jautrumas pasilieka. Lengvai galima pajaust kai puti orą į vieną ranką ir kitą. Dėl kojos nutirpimo tai man dabar reikia susikaupt kad tiesiai eičiau ir nepargriūčiau. Čia neurologiniai pažeidimai, gal bus pagerėjimas, bet bendrai jie visam laikui. Nerekomenduoju vaisto jei turi galūnes ir mėgsti jomis naudotis. Dar vienas žmogus kuriam tas pats nuo rispolept: http://www.crazymeds.us/CrazyTalk/index ... ndfingers/ , http://www.crazymeds.us/CrazyTalk/index ... risperdal/ . Čia nuo visų antipsichozinių gali būt šitas pašalinis poveikis, vadinasi parestezija.