Moderatorius: signs

Parašė Dusulys
#231853 Geriu apie menesi, potraukio seksui beveik nebeliko, del to keisiu ji i bupropiona.Pasaliniai poveikiai smarkiai jautes, nors nerima smarkiai sumazino, bet nuotaika nepagerejo.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#231859 O man jis kaip tik nesumažina seksualinio potraukio, ką pvz darė paroksetinas. Pakeitė man vien dėl sekso. Tai db po 75 miligramus geriu kasdien ir viskas čiki piki. Na žinoma šiek tiek trukdo jis pasiekt orgazmą, kaip ir daugelis antidepresantų, bet ne tiek stipriai kaip paroksetinas, nuo kurio išvis nieko neišeidavo. Man tai puikus vaistas.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#235602 As irgi antra diena juos geriu.Geriu vakare po 75mg.Antra diena be asaru-ir namus susitvarkiau,pietus paruosiau =) Kolkas tik geri atsiliepimai.
Pykina,bet pakenciama .Daugiau joookiu pasaliniu.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#236215 Potraukis sexui sumazejo...............o daugiau viskas ciki :) Pykinimas dingo,miegas tvarkosi,nuotaika akivaizdziai geresne =)
Vartotojo avataras
Parašė Madame
#236955 Man nuo ju ( greiciausiai) potraukis sexui visai dinges jau pusantru metu, sakiau psichiatrui, o jis dabar sprendzia ar mano potraukis del vaistu dinges ar del depresijos.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#236973 jei po 75 mg geriat, tikrai ne nuo šių vaistų potraukis dingo. Man kai skundžiaus psichiatrui kad nuo paroksetino nepavyksta baigt, tai į šitą pakeitę ir viskas ok. Nors gal moterims kitaip
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#244197 As geriu 300 mg. Daug. Vyro nereik. :x
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#244497 As irgi pradejau nuo 75, paskui 150.
Dabar 2 po 150.
Jauciu maza dar...
Siaubas.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#244957 Geriu 150mg jau keturis mėnesius...sunku pasakyt apie poveikį,žinoma be jų gal ir visai būtų ne kas,tik nerimo neveikia,kaip ir visi kiti,vartoti anksčiau AD.Tik nepastebėjau,kad nemiga būtų paaštrėjusi,nors miegas niekada nebūna geras.
Parašė burial
#245849 pradejau ir as gert venlafaksina kartu su mirtazapinu, ziuresim kas gausis
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
nakviša rašė:Geriu 150mg jau keturis mėnesius...sunku pasakyt apie poveikį,žinoma be jų gal ir visai būtų ne kas,tik nerimo neveikia,kaip ir visi kiti,vartoti anksčiau AD.Tik nepastebėjau,kad nemiga būtų paaštrėjusi,nors miegas niekada nebūna geras.

As dvigubai. Kazko maza vistiek.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Gabe rašė:Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?

Zinok, man taip buvo. Bet dabar jau dvi po 150 geriu. Nuotaika, darbas, bendraut galiu. :super
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:
Gabe rašė:Sveiki, as geriu Alventa (venlafaxinum) mėnesį. Kai gėriau tabletę 75 mg, tai buvo labai sustiprėjęs nerimas, žmonių baimė kažkokia, o kai dabar padidino man ir geriu 150 mg tai atvirksčiai norisi kažką labai veikti, su visais bendrauti, ir šeip gal net per gera nuotaika.Gal kam taip yra buvę?

Zinok, man taip buvo. Bet dabar jau dvi po 150 geriu. Nuotaika, darbas, bendraut galiu. :super
Kas ta Alventa,man tokiu neisraso.As irgi noriu geros nuotaikos ,bendraut.Pasidomesiu Alventa,jie kompensuojami
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
Spindulelis rašė:

Kas ta Alventa,man tokiu neisraso.As irgi noriu geros nuotaikos ,bendraut.Pasidomesiu Alventa,jie kompensuojami

AS juos seniai geriu. Kompensuojami.
Taigi matai, visiem skirtingai.
As tavo vaisto negaliu gert. Nenoriu but apsnudus!
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:
maingirdas rašė:
Spindulelis rašė:

AS juos seniai geriu. Kompensuojami.
Taigi matai, visiem skirtingai.
As tavo vaisto negaliu gert. Nenoriu but apsnudus!
Nepasakyciau,kad apsnudes,kad ramina ,tai tiesa.Tai ketipinor 25 mg. ir Cymbalta geriu.Na as paklausiu pas Asta ,gal man Alventa tiktu.O kiek jie kainuoja menesiui ir ar kompensuojami.