- 2017 03 30, 15:23
Cherry nectar rašė:Kaip psicho sako esu kietas riešutėlis ir nežino ką su manim daryt tai gavau vėl naujus vaistus. Nutraukinėjus mirtazapiną ir pereinu prie valdoxano. Pas mane panikos atakos + nuo nerimo pykina tai mirtazapinas atstatė svorį ,bet va nerimo nenuėmė :
. Sakė iškart tabletę išgert nors mano organizmas į naujud vaistus reaguoja gan audringai,bet sakė tabletės nesugebėsiu susmulkint,bet jaučiu smulkinsiu. Bijau visą iškart praryt ir laukt kas bus 
Man nerimą geriausiai sutvarkė antidepresantas paroxetinas, tik nereikia žavėtis dažno psichiatro rekomenduojama maksimalia doze, kuri kartais gali sukelti atvirkščią reakciją. Man padėjo ir 30 - 40 mg. Ir ne man vienai, nes teko tiesiog patarti kitiems pažįstamams, kenčiantiems nuo panikos atakų ir stipraus stipraus nerimo, gydėsi įvairiais antidepresantais ir ne tik, bet geriausiai jautėsi pabandę paroxetiną. Negarbino šio vaisto, bet kai jau visiškai blogai, tai gal geriau mažesnė blogybė.
Valdoxane man totaliai netiko, dvi naktis su juo užmigau, po to - neužmigau, o dieną verkimas ėmė, noras žudytis, tiesiog lipimas sienomis, tarsi galvoje būtų kažkas apsigyvenęs ir mane iš vidaus valdytų, kaldamas mintis - nusižudyk, nes kančia viduje buvo nepakeliama - gydytojas nutraukė iškart ir viskas susinormalizavo, dingo bloga savijauta. Taigi puikiai iš savo patirties žinau, kaip vaistas gali padėti, o kitais atvejais - žaloti ar vesti prie savižudybės, todėl labai atsargiai vertinu ne tik skirtą vaistą, bet ir psichiatrą. Nelaikau nei vieno dievu ir nepriimo jo nuomonės kaip išskirtinai teisingos ir vienintelės. Dažnai būna, kad aklai psichiatru pasitikintys pacientai geria AD labiau kaip placebą, atseit jis veikia, pritaikė, nes psichiatrą laiko autoritetu. O nutraukus AD jaučiasi irgi gerai (nutraukia savo noru, be gydytojo). Ir laikas, kiek būna vartojęs AD tikrai nėra tas, kad sakytum, kad žmogus po 1-2 mėn. pasveiko nuo depresijos. Žodžiu daug psichiatrijoje įvairių įdomybių būna.
O california rocket fuel mane spėju nužudytų tiesiogine prasme, nes su venlafaksinu mano organizmas visiškai nedraugauja. Kaip ir su mirtazapinu.

O su tokiomis dozėmis tikrai atsidurčiau reanimacijoje. Tai štai kokie mes skirtingi.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.