Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
EniGmO rašė:pasiunciau gyd. toli toli....is kur daugelis gryzta,.bet tos ssssssssssssuktos gyvetes i burna neimsiu..ok bus ir seraquel

kas ? ka cia parasei ?
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#261468 Mano bandymai gerti mirtazapina labai liūdni,nes išgėrus ketvirtį tabletės aš išsijungdavau beveik parai.Po kelių dienų mečiau gerti,nes neįsivaizduoju kaip galima pasveikti vien tik miegant... :D
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#261476 geras.. manes kazko visai neatjunkdavao ne vienai minutei :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
dddeganti rašė:geras.. manes kazko visai neatjunkdavao ne vienai minutei :bloga

Tikrai keista...čia turbūt geras įrodymas kaip vienas vaistas gali skirtingai veikti žmones.Man jis apart mieguistumo nieko neduodavo.Na,bet visų ir diagnozės skirtingos-kas vienam padeda,kitam gali ir pakenkti. :shock:
Parašė All_Of_It
#261705 sveriau 59 ugis 183 , po 3 menesiu su siuo vaistu svoris 80 . priaugau 21 kg per 3 menesius.
Parašė dali59
#261724 [quote="All_Of_It"]sveriau 59 ugis 183 , po 3 menesiu su siuo vaistu svoris 80 . priaugau 21 kg per 3 menesius.[/quote]

Reikia ir patiems kazkiek savo apetita reguliuot
Parašė dali59
#261725 [quote="dali59"][quote="All_Of_It"]sveriau 59 ugis 183 , po 3 menesiu su siuo vaistu svoris 80 . priaugau 21 kg per 3 menesius.[/quote]

Reikia ir patiems kazkiek savo apetita reguliuot[/quote].Geriu Resperidona,aisku,kelia apetita-tokie vaistai.Jei nesilaikysim gerdami tokius vaistus,aisku nutuksim.Ir ne vaistai kalti o mes patys.
Parašė All_Of_It
#261726 tai as ir norejau priaugti , as vyras gerai siek tiek mases. geras sitas vaistas padeda uzmigti gerai :)
Parašė dali59
#261729 [quote="All_Of_It"]tai as ir norejau priaugti , as vyras gerai siek tiek mases. geras sitas vaistas padeda uzmigti gerai :)[/quote]

Kiek imat,kad uzmigtumete?
Parašė dali59
#261730 [quote="dali59"][quote="All_Of_It"]tai as ir norejau priaugti , as vyras gerai siek tiek mases. geras sitas vaistas padeda uzmigti gerai :)[/quote]

Kiek imat,kad uzmigtumete?[/quote]As imu 2 tabletes po 2 mg.nakciai tada mikdo.Po liezuviu ciulpiu ,greitai suveikia.
Parašė All_Of_It
#261851 as geriu po viena tablete 15 mg , labai geri vaistai uzmiegu lengvai ir atsibundu zvalus
Vartotojo avataras
Parašė Meskute
#262651 Jau beveik metus vartoju Mirzaten kartu su Escitalopram. Svoris iki 40 nukrito, atrodau kaip giltinė, mano dydžio rūbų nebėra, jau nebežinau kaip maskuotis, tuoj iš darbo išspirs.
Parašė All_Of_It
#263442 jau priaugau 25 kg nuo sito vaisto per daugiau nei 3 menesius.
Vartotojo avataras
Parašė Meskute
All_Of_It rašė:jau priaugau 25 kg nuo sito vaisto per daugiau nei 3 menesius.

Oho, tau jis šitaip apetitą žadina ar kaip? Mano ūgis 166, o svorio 40 kg beliko – visos gyslos jau matosi... Rodos, valgau tiek pat, tyrimus visus dariausi, nieko nerado...
Parašė All_Of_It
Meskute rašė:
All_Of_It rašė:jau priaugau 25 kg nuo sito vaisto per daugiau nei 3 menesius.

Oho, tau jis šitaip apetitą žadina ar kaip? Mano ūgis 166, o svorio 40 kg beliko – visos gyslos jau matosi... Rodos, valgau tiek pat, tyrimus visus dariausi, nieko nerado...

nezinau man nuo sito vaisto noris valgyt ir valgyt. sveriau 59 dabar 82 .