Moderatorius: signs
- 2012 06 12, 19:47
Mano bandymai gerti mirtazapina labai liūdni,nes išgėrus ketvirtį tabletės aš išsijungdavau beveik parai.Po kelių dienų mečiau gerti,nes neįsivaizduoju kaip galima pasveikti vien tik miegant...
- 2012 06 12, 21:22
Tikrai keista...čia turbūt geras įrodymas kaip vienas vaistas gali skirtingai veikti žmones.Man jis apart mieguistumo nieko neduodavo.Na,bet visų ir diagnozės skirtingos-kas vienam padeda,kitam gali ir pakenkti.
dddeganti rašė:geras.. manes kazko visai neatjunkdavao ne vienai minutei
Tikrai keista...čia turbūt geras įrodymas kaip vienas vaistas gali skirtingai veikti žmones.Man jis apart mieguistumo nieko neduodavo.Na,bet visų ir diagnozės skirtingos-kas vienam padeda,kitam gali ir pakenkti.
- 2012 06 14, 19:32
[quote="All_Of_It"]sveriau 59 ugis 183 , po 3 menesiu su siuo vaistu svoris 80 . priaugau 21 kg per 3 menesius.[/quote]
Reikia ir patiems kazkiek savo apetita reguliuot
Reikia ir patiems kazkiek savo apetita reguliuot
Didziausias velnias sau esu pati.Esu ir geriausia sava drauge ir ziauriausia priese.
- 2012 06 14, 19:35
[quote="dali59"][quote="All_Of_It"]sveriau 59 ugis 183 , po 3 menesiu su siuo vaistu svoris 80 . priaugau 21 kg per 3 menesius.[/quote]
Reikia ir patiems kazkiek savo apetita reguliuot[/quote].Geriu Resperidona,aisku,kelia apetita-tokie vaistai.Jei nesilaikysim gerdami tokius vaistus,aisku nutuksim.Ir ne vaistai kalti o mes patys.
Reikia ir patiems kazkiek savo apetita reguliuot[/quote].Geriu Resperidona,aisku,kelia apetita-tokie vaistai.Jei nesilaikysim gerdami tokius vaistus,aisku nutuksim.Ir ne vaistai kalti o mes patys.
Didziausias velnias sau esu pati.Esu ir geriausia sava drauge ir ziauriausia priese.
- 2012 06 14, 19:42
[quote="All_Of_It"]tai as ir norejau priaugti , as vyras gerai siek tiek mases. geras sitas vaistas padeda uzmigti gerai
[/quote]
Kiek imat,kad uzmigtumete?
[/quote]
Kiek imat,kad uzmigtumete?
- 2012 06 14, 19:43
[quote="dali59"][quote="All_Of_It"]tai as ir norejau priaugti , as vyras gerai siek tiek mases. geras sitas vaistas padeda uzmigti gerai
[/quote]
Kiek imat,kad uzmigtumete?[/quote]As imu 2 tabletes po 2 mg.nakciai tada mikdo.Po liezuviu ciulpiu ,greitai suveikia.
[/quote]
Kiek imat,kad uzmigtumete?[/quote]As imu 2 tabletes po 2 mg.nakciai tada mikdo.Po liezuviu ciulpiu ,greitai suveikia.
- 2012 07 04, 09:06
Oho, tau jis šitaip apetitą žadina ar kaip? Mano ūgis 166, o svorio 40 kg beliko – visos gyslos jau matosi... Rodos, valgau tiek pat, tyrimus visus dariausi, nieko nerado...
All_Of_It rašė:jau priaugau 25 kg nuo sito vaisto per daugiau nei 3 menesius.
Oho, tau jis šitaip apetitą žadina ar kaip? Mano ūgis 166, o svorio 40 kg beliko – visos gyslos jau matosi... Rodos, valgau tiek pat, tyrimus visus dariausi, nieko nerado...
- 2012 07 04, 13:23
nezinau man nuo sito vaisto noris valgyt ir valgyt. sveriau 59 dabar 82 .
Meskute rašė:All_Of_It rašė:jau priaugau 25 kg nuo sito vaisto per daugiau nei 3 menesius.
nezinau man nuo sito vaisto noris valgyt ir valgyt. sveriau 59 dabar 82 .