Moderatorius: signs

ParašėCikadelė
#227160 Man reikėjo siuntimo,kurį gavau iš savo klinikos psichiatrės.
O jau kai tvarkė dokumentus dėl gulimosi į ligoninę,tai tik ID reikėjo.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#227475 Pas psixologa nutempe tik trecia kart,.nes pirmus du simuliavau, ir nemaciau reikalo eit..taip as stipri ir sveika,.svarbiausiai sveika,va tokios mano mnintys buvo,.deja..atvykimas pas psixologa buvo nemalonus,.bet svarbiausia kad truko tik keleta minyuciu,.tuomet staigus nukreipimas pis psixiatra.,ir nieko nepamenus,.nes po dar penkiolikos minuciu as skridau i ligonine,..vo taip buna,.liga uzdelsta,.gydymas reikalingas
Parašėkakadu23
#230591 Sunkus pirmasis vizitas buvo...

#231465 Nepasidomejes kas tas psichiatras ar psichologas papuoliau pas pirmaji,tuomet reikejo tiesiog psichologo pagalbos.Na psichiatras man niekuo nepadejo gavau siuntima i ligonine,atseit tyrimams.Dar neisivaizdavau kur istikruju vykstu.Priemimo metu per metra stovejo du skafai rankose laike tramdoma iranga.Bijojau,kad jos nepanaudotu ant manes.Priemimas vyko ilgai,teko ilgai laukti spaudimo temperaturoos matavimas.Veliau mini apklausele pas gydytoja.Cia idomiausia,viska ka ji klause suprasdavau tik po zodi na vardas pavarde ir t.t.Dar veliau keliavau i skyriu.Taigi tyrimai,juos dare viso ligoninej buvimo metu,taip pat diagnozavo sizofrenija dave trecia neigalumo grupe.Nu jua ka ka bet nelinkeciau tokio ivado niekam.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#231478 Mano pirmas tai buvo , nuejau pasnekejau , dave labdariniu vaistu kuriam laikui , po sako gulkis i ligonine , as sakau ne , tada dar pageriau vaistu ir vistiek ten papuoliau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#231483 tai cia gal tavo atveju vaistai vis delto padare savo.
Vartotojo avataras
Parašė Painkiller
#236365 Ryt pirmą kartą eisiu pas psichiatrą. Šiek tiek jaudinuos, bet kartu ir laukiu. Labai pavargau jau kankintis ir nusprendžiau imtis veiksmų. Buvau užsirašiusi nueiti ir pavasarį, bet sudvėjojau ir nedaėjau. Dar tada nebuvo 18, nenorėjau, kad šeima sužinotų. Vasarą kažkiek geriau buvo, o dabar vėl. Tai kol ne vėlu reikia kažką daryti. :)
Tai va, sveiki, prisijungiu prie jūsų klubo, haha
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#236424 Pirmą kartą pas gydytoją buvau 2010 m pavasarį. Nustatė depresija, gėriau fevariną, bet nieko nepadėjo, dabar nutraukiau, lyg buvo geriau pasidarę vasarą, o dabar ruduo ir vėl blogai jaučiuos, reikės vėl užsirašyt pas gydytoją, nors prieš tai buvau pas paauglių, o dabar jau pas suaugusių, nes šiemet 18 suėjo.. reikia kažką daryt, nes visai bus blogai, maniau kad pati įveiksiu arba praeis, bet nieko panašaus..
Parašė tomola
Pirmą kartą pas gydytoją buvau 2010 m pavasarį. Nustatė depresija, gėriau fevariną, bet nieko nepadėjo, dabar nutraukiau, lyg buvo geriau pasidarę vasarą, o dabar ruduo ir vėl blogai jaučiuos, reikės vėl užsirašyt pas gydytoją, nors prieš tai buvau pas paauglių, o dabar jau pas suaugusių, nes šiemet 18 suėjo.. reikia kažką daryt, nes visai bus blogai, maniau kad pati įveiksiu arba praeis, bet nieko panašaus..

Rudenį daugeliui paūmėja depresiją. Mane tai labai užknisa.
Vartotojo avataras
Parašė Madame
tomola rašė:
Pirmą kartą pas gydytoją buvau 2010 m pavasarį. Nustatė depresija, gėriau fevariną, bet nieko nepadėjo, dabar nutraukiau, lyg buvo geriau pasidarę vasarą, o dabar ruduo ir vėl blogai jaučiuos, reikės vėl užsirašyt pas gydytoją, nors prieš tai buvau pas paauglių, o dabar jau pas suaugusių, nes šiemet 18 suėjo.. reikia kažką daryt, nes visai bus blogai, maniau kad pati įveiksiu arba praeis, bet nieko panašaus..

Rudenį daugeliui paūmėja depresiją. Mane tai labai užknisa.

Tikrai ruduo, pas mano psichiatrą įmanoma tik po mėnesio užsirašyti, eilės...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
K2_fujativeK2 rašė:
lou rašė:turbūt ne čia rašau, bet.. neradau kur geriau šitą klausimą įpaišyt. greitai eisiu į konsultaciją, pirmą sykį gyvenime. jau ilgai labai atidėliojau. bet pagaliau nusprendžiau, reikia ir užsiregistravau, bet dabar likus kelioms dienoms, jaučiuosi taip kvailai. žiauriai savimi nepasitikiu, savo jausmais. net neįsivaizduoju kas ten manęs lauke. gal kas gali pasidalinti patirtimi, kas turėjo tokią baimę ir dvėjonių( kai viena akimirka atrodo, juk man viskas gerai, o po to vėl šakės)...? kas ten vyksta susitikus pirma karta su psichologu? :/ atsiprašau ,jei absurdiškai paklausiau.

Mano didziausia klaida gyvenime buvo eiti pas psichiatra. papasakosiu kodel. kai nuejau pyssichiatra pirma karta man buvo paprastas nerimas del nesekmingos meiles ir man net nereikejo jokiu vaistu as ejau tik i pokalbi ir ji sumaste israsyti man relaniumo ir zolofto, o as toks naivus buvau ir nesupratau nieko tuo metu. pradejau gerti vaistus savijauta labai blogejo pradejo keist vaistus dar labiau blogejo ir taip iklimpau i vaistu liuna kol galiausiai vieni vaistai kazkiek tiko ir greit nutraukiau visus vaistus, bet iki siol juciu vaistu pasekmes

lou rašė:ojei... užjaučiu K2_fujativeK2.. labai kraupiai skamba.labai gaila..;/ va ir nežinai žmogus, kaip gali nutikti. na aš net nedrįsčiau eiti pas psichiatrą, nes sakau, labai abejoju savim, savo jausmais ir jie keičiasi pastoviai, plius neprisimenu savo minčių.. dėl to bijau labai kaip reiks ten pasakoti kokia ta savijauta ir problemos. nes atrodo turėčiau visą gyvenimą papasakot. che. iš tiesų, tai labai didelis atradimas šis forumas. toks paslaptingas , keistas, naujas dalykas. tiek istorijų, o jei dar turi lakę vaizduotę, tai taip suima , kad šitiek žmonių kenčia, vaistus geria. man būtų šokas jei psichologas pasakytų, kad man reik pas psichiatrą ar vaistų. tada išvis suabejočiau kas aš, kas tikra, kas mane supa... ir vėl atsiprašau, jei ne vietoj..
Vartotojo avataras
Parašė Zinka
#318430 Aš manau pirmą kartą reikia nueiti pas psichologą, pas privatų geriau, juk ne milijoną kainuoja, galima, kaip nors susitaupyti :)
Aš va pirmą kartą nuėjau pas gydytoją, tai davė vaistų( šitas man kažkaip netoleruojamas dalykas yra, nes gydytojai duoda vaistų, kuriuos gavo iš medicinos atstovų, kurie platina juos, taip reklamuodami naujas įmones, tai ir nelegalu), dar ir išrašė, pagėriau vieną ar dvi dienas, tada sakau, kad aš sveikas ir t.t., o po to po dviejų savaičių viską išgėriau be jokių minčių, gerai, kad jokių pasekmių didelių nebuvo( nu aišku, pramiegojau pusantros paros, paskui viską skaudėjo, traukuliai buvo kelias dienas, bet praėjo tfu tfu tfu). Plius psichologas nemanau, kad siūlys eiti pas psichiatrą ir vaistus gerti. O kad su juo kalbėsi, tai nereikia pergyventi, nes tai jo darbas klausyti žmonių ir bandyti jiems padėti, niekam taigi jis nieko nepasakos :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#318504 lou, gerai Zinka sako, bent jau tuo psichologas gerai, kad nekiš vaistų, nes psichologai vaistų neišrašinėja. O dėl kalbėjimo, tai jie moka prakalbinti. Ir didelis pliusas kad pas privatų. Nebijok, drambly, viskas bus gerai. :flo
Parašė lou
#319001 ačiū labai už palaikymą. nuėjau ir tikrai nebuvo taip jau baisu. aišku, buvo keista, kad reikėjo padėti kalbėti, didelio paskatinimo nejaučiau, iš pradžių tvyrojo nejauki tyla. bet dabar galvoju kad viskas praėjo visai neblogai. jaučiau tokį kažkokį iš vidaus pasitikėjimą tuo žmogumi, jo tvirtumą. tad tereikėjo pradėti kalbėti, o tada jau viskas tiesiog liejosi. tiesa, jokių testų negavau. o visai norėjau. gal sekantį kartą duos.. : ))
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#319004 lou, gali gi pasiprašyti tų testų. Aš kažkokių pamenu prašiau, bet šiaip dažniausiai tų testų ir siųsdavo pas psichologą, tai... :D