Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mona
#240963 Man gydytoja sakė, kad jis nėra iš sunkiai nutraukiamų.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#240976 esu nutraukus bet nepamenu kaip buvo...turbut nieko baisaus jei neatsimenu...nes nuo efexor lomkes tikrai pamenu :D
Vartotojo avataras
Parašė lapė pašovė medžiotoją
#241002 Aš irgi lengvai nutraukiau, mažinau pamažu, su gydytojos priežiūra, bet po gero mėnesio nutraukus toks depresijos atkrytis prasidėjo, kad tris savaites iš lovos praktiškai nesikėliau:/. Perėjau prie Seroxat'o, panašu, ilgam.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#241004 Labai įdomu, tiesą sakant. Man esant šizoafektinio sutrikimo depresiniam tipui (prasidėjo depresijos epizodas) pridėjo sertraliną (kad atsistatyčiau po epizodo), ir liepė nutraukti vos pagerėjus, nespėjus net mėnesį pavartoti vaisto, gydytojas argumentas - "oi, dar tu man "užkilsi", mačiau aš tave aktyvų". Vasara praėjo sėkmingai, atkulniavo ruduo ir, va, prašom - lankau dienos stacionarą ir AD dozę teko dvigubint, kad atsistočiau ant kojų. Man rodos, tai tik patvirtina, kad būtinas palaikomasis gydymas pagal atitinkamą epizodų skaičių, pradedant 6 mėnesiais nuo pirmojo depresijos epizodo.
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#241064 Geriau juos gal 5 men. Efekto nulis. Po cipralexo atrodo jie man kaip saldainiai, nei tai gerai nuo ju nei tai blogai, bet kai paskutini men pablogejo, tai jis nelabai ir padejo. Meciau.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#241337 rankos dreba kam nors nuo jų?
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#241404 Man aplamai kai nerimas yra tai jos dreba, bet nuo siu vaistu kazkokio keisto ranku drebejimo nepajauciau.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#241481 Pasirodo, palaikomasis gydymas antidepresantais, pradedant 6 mėn. ir didinant pagal pasikartojančių epizodų skaičių, taikomas tik sergant vienpolėmis depresijomis :bloga
Parašė mclady22
#244409 Man teko gert ,padejo greiciau pakilt is blogos busenos,o ta busena pasireiske nenoru gyvent,bloga nuotaika,nenoras nieko gero veikt..O dabar jauciuosi geriau,bet nevisai gerai..Noris ir vel pagert tuos vaistus..Juos geriau senai,pries kokis 6metus
Vartotojo avataras
Parašė jura
#250870 gėriau zoloftą pusantrų metų,organizmas toleravo jį neblogai,svoris netgi nukrito.Tik va, baiginėjant gydymą,buvo nutraukimo simptomų,bet palaipsniui,trijų savaičių bėgyje viskas praėjo.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251331 pirmasis mano antidepresantas. pamenu labai bloga budavo, niurios mintys, mieguistumas.. o tik pradejus vartot kokias 3 dienas buvau ziauriai apsinesus, kaip apsivartojus ;;D nekazka. poto ilgai kaitaliojo, bet jo jau senokai negeriu. bet sako jis lb gerai yra jauniems zmonems
Vartotojo avataras
Parašė Rima
#253922 zoloftą pradėjau vartoti prieš 13 metų. Vartojau 3 metus iš eilės. Tuo metu jis man labai padėjo, nubuvo jokio pašalinio poveikio. Dabar vartoju vieną mėnesį visiškai dingo apetitas, pykina, skauda skrandį. Ar galit kas nors patarti kiek laiko gali tęstis šalutinis poveikis? Gydytoja sako, kad neturėtų būti.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#253924 siaip salutinis poveikis keikvienam skirtingai trunka. man sakydavo, kad per 2-4sav turi susitvarkyti ir organizmas turi priprasti. bet gal jis jum netinkamas?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#253944 na as ji labai gerai toleruoju...tik libido sumazejes zenkliai nuo jo.. bet man tai nemaiso..
gal pykina nuo kazko kito ?
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#253975 Super antidepresantas, vienintelis palaiko gyvasti, tik blogai,kad vel pradejo nepakakt tik sio vaisto, vel memiga, maniakine depresija uzeko