- 2014 08 07, 13:58
vaistai problemos nenuima, jie nuima simptomus, pojucius. Olanzapino stiprumas priklauso nuo dozes. Kiti geria pakankamai nemazas ir jiems tinka, nesisuka galvos.
Kalbek su daktare, gal tau reikia keliu AD arba kazkuriam laikui dar ir stabilizatoriaus. Megink kitus stabilizatorius vietoj netikusio, kad ir ta pati olanzapine. Tiesiog tikrai pasijausi geriau, nuims nenora gyventi ir panasiai. Ir as sedejau lovoje ir zliumbiau is nevilties, svarstydama, kurio velnio as cia gyvenu.
Kalbek su daktare, gal tau reikia keliu AD arba kazkuriam laikui dar ir stabilizatoriaus. Megink kitus stabilizatorius vietoj netikusio, kad ir ta pati olanzapine. Tiesiog tikrai pasijausi geriau, nuims nenora gyventi ir panasiai. Ir as sedejau lovoje ir zliumbiau is nevilties, svarstydama, kurio velnio as cia gyvenu.

:D Tau trukdo ar tau skauda ka nors nuo to, kad as pasisakau, jog nuo tam tikro vaisto man galva svaigsta??? Ir kam dabar klausi kaip ji man svaigsta? Esi gydytojas ir mano svaigstancia galva pagydysi?
) Tai mes visi trenkti ir tu ir as sergam psichikos sutrikimais ir geriam vaistus cia taip zmoniu neizeisi :p