Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322595 vaistai problemos nenuima, jie nuima simptomus, pojucius. Olanzapino stiprumas priklauso nuo dozes. Kiti geria pakankamai nemazas ir jiems tinka, nesisuka galvos.
Kalbek su daktare, gal tau reikia keliu AD arba kazkuriam laikui dar ir stabilizatoriaus. Megink kitus stabilizatorius vietoj netikusio, kad ir ta pati olanzapine. Tiesiog tikrai pasijausi geriau, nuims nenora gyventi ir panasiai. Ir as sedejau lovoje ir zliumbiau is nevilties, svarstydama, kurio velnio as cia gyvenu.
Parašė K2_fujativeK2
#322597 Kaip tau tas galvos svaigimas pasireiskia ? tu cia kiekvienoi temoi visiem savo istorija rasai apie galvos svaigima jau gal visas forumas zino. papasakok kaip ji svaigsta ? nepaeini ? akyse raibuliuoja ar kaip ?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:Kaip tau tas galvos svaigimas pasireiskia ? tu cia kiekvienoi temoi visiem savo istorija rasai apie galvos svaigima jau gal visas forumas zino. papasakok kaip ji svaigsta ? nepaeini ? akyse raibuliuoja ar kaip ?

Nu tu tiksliai trenktas kazkoks ir piktas kaip 100 kinieciu :D:D Tau trukdo ar tau skauda ka nors nuo to, kad as pasisakau, jog nuo tam tikro vaisto man galva svaigsta??? Ir kam dabar klausi kaip ji man svaigsta? Esi gydytojas ir mano svaigstancia galva pagydysi?
Tu tai lakstai per visas temas ir loji, kaip piktas suva. Gal jau tu geriau nueik pas daktara ir pradek vaistus gerti, nes panasu, kad pas tave depresija arba blogoji manija, kad taip visus puldineji. Gerai dar, kad per foruma ikasti negali :D
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:Kaip tau tas galvos svaigimas pasireiskia ? tu cia kiekvienoi temoi visiem savo istorija rasai apie galvos svaigima jau gal visas forumas zino. papasakok kaip ji svaigsta ? nepaeini ? akyse raibuliuoja ar kaip ?

Nu tu tiksliai trenktas kazkoks ir piktas kaip 100 kinieciu :D:D Tau trukdo ar tau skauda ka nors nuo to, kad as pasisakau, jog nuo tam tikro vaisto man galva svaigsta??? Ir kam dabar klausi kaip ji man svaigsta? Esi gydytojas ir mano svaigstancia galva pagydysi?
Tu tai lakstai per visas temas ir loji, kaip piktas suva. Gal jau tu geriau nueik pas daktara ir pradek vaistus gerti, nes panasu, kad pas tave depresija arba blogoji manija, kad taip visus puldineji. Gerai dar, kad per foruma ikasti negali :D

as tai draugiskai pklausiau , bet tu cia kazko uzpykai :)))) Tai mes visi trenkti ir tu ir as sergam psichikos sutrikimais ir geriam vaistus cia taip zmoniu neizeisi :p
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322609 As tikrai neuzpykau:)
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#328031 Man gydytojas dar tokį variantą siūlė. Vartojau aš 60 mg Cymbalta. Jis man siūlė 90 mg, sako tokia dozė man turėtų tikti. Gal kas naudojate 90 mg? Įdomu, ar yra stiprus skirtumas tarp 60 ir 90 mg?
Blogiausia, kad tada vaisto nekompensuoja :(
Vartotojo avataras
Parašė VVika
HappyAngel rašė:Man gydytojas dar tokį variantą siūlė. Vartojau aš 60 mg Cymbalta. Jis man siūlė 90 mg, sako tokia dozė man turėtų tikti. Gal kas naudojate 90 mg? Įdomu, ar yra stiprus skirtumas tarp 60 ir 90 mg?
Blogiausia, kad tada vaisto nekompensuoja :(

Nekompensuoja tau tokios dozes ar apskritai cymbaltos?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
VVika rašė:Nekompensuoja tau tokios dozes ar apskritai cymbaltos?

Tokios - 90 mg - dozės nekompensuoja. Anksčiau gėriau 60 mg, tai kompensavo.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
HappyAngel rašė:

nu idomu. O kaip man israsydavo dviems menesiams (kad kas menesi nereiketu ateiti pas daktare) 2 dezutes po 60mg o recepte nurodydavo, kad 1 menesiui ir gerti atsieit po 2 capsules. Tai pagal recepta gaunasi, kad man dienai 120 "israsyta" gerti. Nebent tavo diagnoze neleidzia kompensuoti. Pas mane buvo depresija.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
VVika rašė:
HappyAngel rašė:

nu idomu. O kaip man israsydavo dviems menesiams (kad kas menesi nereiketu ateiti pas daktare) 2 dezutes po 60mg o recepte nurodydavo, kad 1 menesiui ir gerti atsieit po 2 capsules. Tai pagal recepta gaunasi, kad man dienai 120 "israsyta" gerti. Nebent tavo diagnoze neleidzia kompensuoti. Pas mane buvo depresija.

Kaip įdomiai. Na reiks pasiklausti pas savo psichiatrą. Šiuo metu neketinu keisti antidepresanto, bet kas ten žino, kaip bus vėliau. Pas mane irgi depresija.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#328145 Vat taip ir pasakyk, kad neissigalvotu. Jei man galejo taip rasyti, tai kodel tau negali?
kaip tu apskritai dabar jautiesi? Ar bent kiek geriu nei buvo rugpjucio menesi?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
VVika rašė:Vat taip ir pasakyk, kad neissigalvotu. Jei man galejo taip rasyti, tai kodel tau negali?

Matai man tą sakė visai nesenai klinikoje gydytojas, tai, manau, kad jis gan kompetetingas. Nebent kažkaip tuos įstatymus galima apeiti :achtung

Ačiū, jaučiuosi tikrai dauuug geriau. Man pakeitė antidepresantus ir saulė nušvito, atsirado dauuug energijos. Dabar geriu escitalopramą 20 mg. Tik bijau, kad tai nebūtų laikina, kad neatkrisčiau, nes tiesiog per gerai, kad dar tuo patikėčiau. Nors būna dar nerimo, pykčio, bet gal tai normalios emocijos, aplankančios visus žmones.
Labai smagu, kad domiesi :)))
O kaip tu jautiesi?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
HappyAngel rašė:
VVika rašė:Vat taip ir pasakyk, kad neissigalvotu. Jei man galejo taip rasyti, tai kodel tau negali?

Matai man tą sakė visai nesenai klinikoje gydytojas, tai, manau, kad jis gan kompetetingas. Nebent kažkaip tuos įstatymus galima apeiti :achtung

Ačiū, jaučiuosi tikrai dauuug geriau. Man pakeitė antidepresantus ir saulė nušvito, atsirado dauuug energijos. Dabar geriu escitalopramą 20 mg. Tik bijau, kad tai nebūtų laikina, kad neatkrisčiau, nes tiesiog per gerai, kad dar tuo patikėčiau. Nors būna dar nerimo, pykčio, bet gal tai normalios emocijos, aplankančios visus žmones.
Labai smagu, kad domiesi :)))
O kaip tu jautiesi?

Oi, kaip smagu girdeti, kad tau zymus pagerejimas:) Perguvenau, kad tau ilgai negereja, nes zinau ka tai reiskia, pati maniau, kad neissikapstysiu, nes pusmetis man labia prailgo. Nebijok, kad atkrisi, pradejai tiesiog sveikti, va ir gereja viskas. Zinok ir as kaip kitoje planetoje. Labai zymus pagerejimas. Jau nepamenu, kada diena esu gulejusi isikibusi lovos. Dabar atvirksciai, visai namie negaliu buti, norisi varyti kur nors, veikti ka nors. As jau I sporto sale pradejau vaikscioti. Zodziu, panasu,kad islipau is meslo, kuriame puse metu gulejau trankoma panikos, nerimo ir asaru. Pas mane svoris buvo labia nukrites, nors valgiau normaliai, menesines dingusios, Dabar viskas atsistate:)
O pyktis, nerimas, baime, jei normos ribose, tai yra normalus jausmai, kuriuos jaucia visi zmones,
Ir tu laikykis ir nebijok, kad tai laikinas agerejimas, viskas gerai, lipi is duobes :))) :super
Parašė Sona Sona
#329657 Sveiki, Esu nauja dalyvė.
Man paskyrė Cymbalta. Jau po pirmos piliulės pajutau poveikį: padidėjo darbingumas, bet atsirado kažkoks vidinis kūno drebulys, lyg ir nerimas, blogai miegojau, sunkiai užmigau ir prabudau kelis kartus.Šiandien išgėriau antrą, tai popiet pradėjo raibti akyse, visai negaliu susikaupti.
Ar jums kažkas panašaus buvo? Ir kaip toliau?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Sona Sona rašė:Sveiki, Esu nauja dalyvė.
Man paskyrė Cymbalta. Jau po pirmos piliulės pajutau poveikį: padidėjo darbingumas, bet atsirado kažkoks vidinis kūno drebulys, lyg ir nerimas, blogai miegojau, sunkiai užmigau ir prabudau kelis kartus.Šiandien išgėriau antrą, tai popiet pradėjo raibti akyse, visai negaliu susikaupti.
Ar jums kažkas panašaus buvo? Ir kaip toliau?

Aš vartojau Cymbaltą porą kartų. Man jie labai tiko kurį laiką, vėliau nebeveikė.
Kiek laiko vartoji? Jeigu dar tik pati pradžia, reikia pakentėti šalutinius poveikius, jie paprastai man praeina po 3 dienų. Su kai kuriais tenka ir ilgiau bandyti susidraugauti. Man dabar pradėjus kitus vaistus (Elontril) atsirado lyg vidinis drebulys, kuris praėjo po 1 dienos. Nuo cymbaltos ir man buvo problemos su miegu, bet vėliau susitvarkė viskas.

Ką daugiau vartoji? Ar tik cymbaltą?

Kartais gydytojai skiria raminamųjų sumažinti pašaliniams poveikiams įvedinėjant naują antidepresantą.