Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#228606 O kam jį gerti, jeigu taip darosi?
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
nemoku rašė:O kam jį gerti, jeigu taip darosi?

o tai ka man daryti?be raminanciu negaliu,sunku man...butu gera savijauta isvis nieko negerciau.
Parašė Dusulys
#228643 Psichiatrė nuėmė bromazepamą, tipo sertralinas ilgainiui viską sutvarkys, bet atsikeliu 4 ryto nuo stipraus nerimo, tai eisiu pas šeimos gydytoją šito prašyt.Kažin duos? Reiks ką nors primeluot.
Parašė Dusulys
#229133 Are we having fun? Šiandien gavau xanax'o!
Vartotojo avataras
Parašė gitagita
Dusulys rašė:Are we having fun? Šiandien gavau xanax'o!

o as gavau bromazepamo,jauciuosi kaip zmogus pagaliau :lakstau
bet grysiu i LT visdelto kazkaip bandysiu issigydit ta savo priklausomybe vaistams,nenoriu visa gyvenima ju ryti,o pati nutraukt nesugebu,biski kas ir griebiuosi tabletes :(
ParašėKatastrofa
#229147 Aš pradėjau vartoti ksanaksą. Jis taip nuramina, kad net baisu darosi.
Parašė Dusulys
#229223 Jo, xanax'as idealus trankvilaizeris, tik kažink kaip su pripratimu prie jo.
ParašėKatastrofa
#229235 Jį vartojant ne taip greitai išsivysto priklausomybė, nes jis ne toks trankviliantas kaip klozas arba lorafenas. Jis nuramina, pašalina blogas mintis. Na, žodžiu, tikrai geras vaistas.
Parašė Dusulys
#229242 Aha.Ir neslopina kaip anie.
ParašėKatastrofa
#229410 Dusuly, žinok, kad aš jau trečia para miegu nuo jo, o tu sakai, kad jis neslopina.. Bet gal čia kiekvienam skirtingai tikriausiai.. Pamiegu, pavalgau, parūkau, išgeriu kavos ir vėl miegu :achtung
Parašė Dusulys
#229412 Tai man atrodė, kad ir klozikas manęs neslopina.Aplinkiniam kitaip atrodė.Aš čia gal taip tik įsivaizduoju.Nežinau.Dabar irgi ant stimuliantų ir depresantų gyvenu.Baigės cigaretės, nėr pinigų, tai iš kancarų tabaką krapštau ir per bongą rūkau.Apgailėtina biškį, bet ką darysi su ta priklausomybe.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#229453 Nuramina labai gerai, bet kiek padauginus ima miegas. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Irena35
#229857 Tik vakar pradėjau gerti xanax,dar nejaučiu jokio poveikio,esu naujokė šioj sritį...tiesiog gydytoja patarė pagerti,dėl nerimo.Kolkas geriu po puse tabletės,tikiuosi padės,nes jau rimtai gąsdina nuotaikų kaita ir nenoras su niekuo bendrauti...
Parašė dejas
#229871 labas irena35,as cia dar irgi esu naujokas,bei man taip pat prirase xanax,nes jauciu nerima bei nuotaiku kaita,bet manau kol nepasikeis aplinkybes,kurios sukele tokia savijauta,tai vaistai kazkiek ir gelbes,bet...sekmes tau!
Vartotojo avataras
Parašė Irena35
dejas rašė:labas irena35,as cia dar irgi esu naujokas,bei man taip pat prirase xanax,nes jauciu nerima bei nuotaiku kaita,bet manau kol nepasikeis aplinkybes,kurios sukele tokia savijauta,tai vaistai kazkiek ir gelbes,bet...sekmes tau!

Na aš negaliu pasakyti,kad kaltos kažkokios priežastys ar aplinkybės,dėl mano būsenos,nes niekas mano gyvenime kaip ir nesikeitė,nei į bloga nei į gera...pati nesuprantu kas darosi...Dėkui,tau ir sėkmės,laikykis =)