Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321653 Sutinku, kad spejimas. Man paciai tik speja, kad ne tik depresija, bet dar prisidejo ir bipolinis sutrikimas. Tik speja, nes is vienopizodo, kazkiek panasaus I manija, negali tvirtai pasakyti, kad pas mane bipolinis. O dar gi, as nesutinku, kad man buvo manijos epizodas, nes aprasomu veiksmu nebuvo, budingu manijai.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Sutinku, kad spejimas. Man paciai tik speja, kad ne tik depresija, bet dar prisidejo ir bipolinis sutrikimas. Tik speja, nes is vienopizodo, kazkiek panasaus I manija, negali tvirtai pasakyti, kad pas mane bipolinis. O dar gi, as nesutinku, kad man buvo manijos epizodas, nes aprasomu veiksmu nebuvo, budingu manijai.

man daug kartu keite ta diagnoze. as pats internete daugiau suzinojau kas man yra ir kokia man diagnoze
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Sutinku, kad spejimas. Man paciai tik speja, kad ne tik depresija, bet dar prisidejo ir bipolinis sutrikimas. Tik speja, nes is vienopizodo, kazkiek panasaus I manija, negali tvirtai pasakyti, kad pas mane bipolinis. O dar gi, as nesutinku, kad man buvo manijos epizodas, nes aprasomu veiksmu nebuvo, budingu manijai.

man daug kartu keite ta diagnoze. as pats internete daugiau suzinojau kas man yra ir kokia man diagnoze

o gydyma bent tinkama pritaike?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

jo. viena daktare pritaike vaistus ir pasveikau. dabar jau senai vaistu negeriu, bet vel pradesiu nes labai skaudziu ivykiu ivyko gyvenime jauciu atkrentu
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

jo. viena daktare pritaike vaistus ir pasveikau. dabar jau senai vaistu negeriu, bet vel pradesiu nes labai skaudziu ivykiu ivyko gyvenime jauciu atkrentu

Laikykis, zinau ka reiskia atkritimas. Ir as atkritau kovo menesi po daug jaudinimosi ir nervinimosi. Per kiek laiko pasveikai?
Kokia buvo tavo diagnoze, jei ne paslaptis.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

Laikykis, zinau ka reiskia atkritimas. Ir as atkritau kovo menesi po daug jaudinimosi ir nervinimosi. Per kiek laiko pasveikai?
Kokia buvo tavo diagnoze, jei ne paslaptis.

pasveikau per kazkur metus gal siek tiek maziau. diagnoze vidutine depresija ir dar rase vegetacinis nervu sutrikimas .
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321680 Greitai pasveikai,laikykis.
O dabar negerumus jauti, kad ruosiesi vel vaistus gerti?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Greitai pasveikai,laikykis.

jo. mamai su sveikata blogai. jei mamai pabloges as iskarto noriu pasitraukt, todėl prašau pagalbos tik dar galvoju kaip. o jei jai geres tai bandysiu vel seroxata pagert.
Parašė K2_fujativeK2
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Greitai pasveikai,laikykis.

jo. mamai su sveikata blogai. jei mamai pabloges as iskarto nusizudys u tik dar galvoju kaip. o jei jai geres tai bandysiu vel seroxata pagert.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#321686 Ojei, ka cia kalbi apie zudymusis. Jei tokios mintys, tau jau dabar reikia pas gydytoja eiti ir gauti gydyma.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Ojei, ka cia kalbi apie zudymusis. Jei tokios mintys, tau jau dabar reikia pas gydytoja eiti ir gauti gydyma.

jei mamai bloges as niekur neisiu nes man niekas nebepades tik keliausu su ja i dangu tyliai. bet tikekimes jai viskas gerai bus tada ir as atsistatysiu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Ojei, ka cia kalbi apie zudymusis. Jei tokios mintys, tau jau dabar reikia pas gydytoja eiti ir gauti gydyma.

jei mamai bloges as niekur neisiu nes man niekas nebepades tik keliausu su ja i dangu tyliai. bet tikekimes jai viskas gerai bus tada ir as atsistatysiu

manau net jei kazkas nutiktu mamai negero, ji noretu, kad nepasiduotum ir toliau gyventum :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#321718 jei tikrai suicidines mintys neatstoja, tai litis vienas geriausiu pasirinkimu del sito reikalo, gan daug atsiliepimu, jog padeda
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:

Sakai, kad pasveikai. Tokiu minciu pas sveika zmogu nebuna. Manau, kad tau dabar pat reikia nueiti pas gydytoja ir viska papasakoti. Tavo mamai nepatiktu tokios tavo mintys.
Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:jei tikrai suicidines mintys neatstoja, tai litis vienas geriausiu pasirinkimu del sito reikalo, gan daug atsiliepimu, jog padeda

pagalbos ir vaistu as neieskau. jei jai kas bloges as ta padarysiu tyliai jau esu suplanaves, bet aciu uz patarimus.