Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#384512 Bromo yra 1,5mg, 3mg ir 6mg stiprumas. Gal tas suveikia :)
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#384520 mano atveju 3 mg (1.5 puse tabletes) abu variantai buvo. ir ne vien su benzais, su mirtazapinu taspats. mirzaten silpniau veike nei orion tas pats vaisto kiekis.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#399265 Pirma karta gyvenime siandien neisrase lexo. Uzdraude ministras. Kaip reiks suktis. Fluanxol vietoj lexo.
Jau galvoju gal diena ketipinoro uzkrimst gabaliuka. Reikia ieskot alternatyvos. Vat ir atsirado proga nusokt nuo lexo. Pamenu kaip nuo cloniko nusokinejau. :bloga Kokios bus nuomones?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#399275 Man paciam sake, kad negali kompensuoti ilgesniam laikui, bet paprastus receptus israso ir privatus, ir valdiskas psichiatrai ir nieko kolkas nesake. Gerai butu link'as kur spaudoj rasoma apie tai, butu aiskiau kokia ta situacija
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
biggie rašė:Man paciam sake, kad negali kompensuoti ilgesniam laikui, bet paprastus receptus israso ir privatus, ir valdiskas psichiatrai ir nieko kolkas nesake. Gerai butu link'as kur spaudoj rasoma apie tai, butu aiskiau kokia ta situacija

Lexo visada rasiau nekompensuojamus. Si karta kategoriskai - ne. :bloga Bandysiu pas seimos.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#399374 man israse situ vaistu. gerisu ne dazniau nei 3 kartus i savaite po 1,5 mg tabletes.
idomu padidinta zoloft doze naikina nerima? nerimo nejauciu kai bunu namie arba su seima arba su gerom draugem:) baime pasireiske kartais bendraujant su nepazystamais zmonem
Vartotojo avataras
Parašė western
maumau15 rašė:man israse situ vaistu. gerisu ne dazniau nei 3 kartus i savaite po 1,5 mg tabletes.
idomu padidinta zoloft doze naikina nerima? nerimo nejauciu kai bunu namie arba su seima arba su gerom draugem:) baime pasireiske kartais bendraujant su nepazystamais zmonem

Viskas cia tvarkoj. As to nerimu nevadinu, as tai vadinu jauduliu. Galima visaip traktuot sitas savokas, bet jei zmogus nesijaucia gerai su nepazistamais, tai juokinga tai butu ivardinti psichiniu sutrikimu. Bet yra psichiatru prisiskaiciusiu sovietiniu vadoveliu, kurie mano kitaip. Cia ju valia.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
western rašė:
maumau15 rašė:man israse situ vaistu. gerisu ne dazniau nei 3 kartus i savaite po 1,5 mg tabletes.

Viskas cia tvarkoj. As to nerimu nevadinu, as tai vadinu jauduliu. Galima visaip traktuot sitas savokas, bet jei zmogus nesijaucia gerai su nepazistamais, tai juokinga tai butu ivardinti psichiniu sutrikimu. Bet yra psichiatru prisiskaiciusiu sovietiniu vadoveliu, kurie mano kitaip. Cia ju valia.

Pritariu, man irgi panasiai buna, bet ne visalaik. Cia gali buti nepasitikejimas savim, drovumas, jei blogiau - socialine fobija ar kazkas panasaus. Kad ir kaip bebutu, cia normalus socialiniai reiskiniai ir butent per socialuma reikia tokius dalykus spresti, o ne per psichiatrus. Neneigiu, SSRI kazkiek padeda, bet yra ribos ir medikamentams.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#399417 snd susijaudinau snekedama su vadove. ji mano nauja virsininke.pasidare baugu ir rankos pradejo drebet. jokie raminantis nepajegus to nuimti.virsininke su manim buvo maloni:)ka daryt? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Vaiduk rašė:Be vaistu psichika, galima gerinti tik(?) sportu, bet tas nevisiem iseitis, jei nenori ar negali sportuot.

sportuoti as galiu. pvz ne kiek nepavargstu po fizinio darbo 13-15 val:)
Vartotojo avataras
Parašė western
maumau15 rašė:snd susijaudinau snekedama su vadove. ji mano nauja virsininke.pasidare baugu ir rankos pradejo drebet. jokie raminantis nepajegus to nuimti.virsininke su manim buvo maloni:)ka daryt? :bloga

Viena is priezasciu, del ko ji buvo maloni yra ta, kad mate, kad tau rupi ir imi i sirdi. Daryt cia nieko nereikia, nebent ismest is galvos tokias smulkmenas, kaip 'ka pagalvojo'. Juk nemelavai, nevogei, kad butu geda. Anaiptol, tokie zmones, kaip tu, dazniausiai buna lojalus darbuotojai. Jeigu jiems suteiki gera komfortiska atmosfera, tai net ir alga keliauja i antra plana. Ne is lempos buriu, o is praktikos.