Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Astronautė rašė:Taip, iš tikrųjų... aš apatiją labai jaučiu su halo. :bloga

Bet nebutinai haloperidolio sukelta. Tiesiog ne tas vaistas, kuris bent padetu atsiradus tokiai problemai. As pats 10mg i diena geriau kuri laika, nelabai ka jauciau tai nusimeciau, kita vertus pas mane nerimas daugiau nei psichozine busena, tai gal del to ir nebuvo veiksmingas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416158 Turbūt. Nes man paranojas halo nuėmė. Tai negaliu sakyti, kad blogas vaistas. Nors ir nerimo mažiau su halo, tik ta apatija ir mieguistumas tai nu na...
Laukiu nesulaukiu dienos stacionaro, gal pakeis man vaistus. Olanzapiną esu gėrus, bet man rods per trumpai gėriau, nes efekto jokio nejaučiau... :bloga
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:Turbūt. Nes man paranojas halo nuėmė. Tai negaliu sakyti, kad blogas vaistas. Nors ir nerimo mažiau su halo, tik ta apatija ir mieguistumas tai nu na...
Laukiu nesulaukiu dienos stacionaro, gal pakeis man vaistus. Olanzapiną esu gėrus, bet man rods per trumpai gėriau, nes efekto jokio nejaučiau... :bloga

Labas,gal ka išrado vietoj haloperidolio?
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:Deja, ne...
Šiaip gerai, kad bent halo yra... Nes buvo toks nerimas per šventes, kad nenuimdavo ir klonazepamas. :bloga

Na taip halo ir mus gelbėja užėjus blogiems simptomams :heart nors turi ir šalutiniu mums bet tuo metu veiksmingas.o kaip dėl olazapino jums?
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:Gėriau turbūt kokius metus. Dabar vėl geriu 10mg.

O jis jums nuo ko?mums tai dėl haliciunaciju :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#421310 Aš pažiūrėjau, tai vienije ampulėje, kurią man leidžia yra 70,25 mg. Nors pas mane haliucinacijų nebuvo. Olanzapinas irgi sukelia žvėrišką apetitą
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ramunyte rašė:

Man nuo paranojų pagrinde. :bloga
O olanzapinas, tai taip, kelia svorį, o man jau ir taip nutukimas. :bloga
Be to olanzapinas man kažkaip nelabai veikė...
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:
Ramunyte rašė:

Man nuo paranojų pagrinde. :bloga
O olanzapinas, tai taip, kelia svorį, o man jau ir taip nutukimas. :bloga
Be to olanzapinas man kažkaip nelabai veikė...

Na mums dabar keitė diagnoze į paranoidinė šizofrenija,ieškom efektyviausio gydymo sūnus nusiteikę eit iki galo nežinau ar nenusivils jai nepades, zeldox su lamotriginu dabar įvedinėja ,tada ima rezervini vaistą clonezepin,nes kova su balsais vaizdais :( gal kas turi šia diagnoze gali pasiimti kaip sekas gydyti ja?kaip su ja gyvenate kas susirgo nuo paauglystės ?
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Aš pažiūrėjau, tai vienije ampulėje, kurią man leidžia yra 70,25 mg. Nors pas mane haliucinacijų nebuvo. Olanzapinas irgi sukelia žvėrišką apetitą

O jums nėra šalutiniu nuo haliperidolio ?
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Yra. Retai, kam nebūna. Tormozas toks

O mums tai akis ir galva verčia į viršų …
Parašė GinGri
#423664 2016 m. Naujosios vilnios psichiatrinej ligoninej teko susipazint su situo vaistu. Nezinau kokia buvo doze. Bet ji buvo kiek sake daktarai maza ir lasiukais. Pirmos dienos vakare pasijauciau keistai, nesupratau kas darosi nes atrode niekaip negalejau nuleist akiu jos buvo lyg uzsivertusios i virsu. Maniau kad kazka cia prisigalvoju ir su manim kazkas netvarkoj. Nuo kitu vaistu uzmigau. Ryte vel gavau lasiuku, per pietus iaejau pasivaiksciot i parka. Nuejus puse kelio ateme kojas, tiesiog suklupau ir sedejau, nesupratau kas darosi. Maniau nejaugi nuo depresijos cia dabar tokie bajeriai bus. P. S. Buvau naujoke, skyre del nezmonisku galvos skausmu man ji.nes tokiu simptomu reiskesi mano depresija. Paklupejus 15min. Siaip ne taip atsistojus nuejau atgal i ligonines palata ir tiesiog tyliai ramiai niekam nieko nesakius atsiguliau paguleti. Jau maniau visai is proto kraustaus, vakare vel gavus lasiuku doze vel prasidejo smagumai. Konkreciai pradejo verst akis i virsu, ramstydamasi sienomis nuejau pas sesutes i kabineta, jos pamaciusios tuoj sukruto sako vercia akis sakau taip, pagulde, iskviete daktara, kuris suleido kazkokiu vaistu. Po kokiu 20 min baiges tas kosmaras. Ryte gydantis daktaras pats pasake kad niekaip negali patiket kad man nuo tokiu mqzu doziu buvo tokie salutiniai. Sita vaista atsimenu kaip paskutini bruda.
Parašė Ramunyte
GinGri rašė:2016 m. Naujosios vilnios psichiatrinej ligoninej teko susipazint su situo vaistu. Nezinau kokia buvo doze. Bet ji buvo kiek sake daktarai maza ir lasiukais. Pirmos dienos vakare pasijauciau keistai, nesupratau kas darosi nes atrode niekaip negalejau nuleist akiu jos buvo lyg uzsivertusios i virsu. Maniau kad kazka cia prisigalvoju ir su manim kazkas netvarkoj. Nuo kitu vaistu uzmigau. Ryte vel gavau lasiuku, per pietus iaejau pasivaiksciot i parka. Nuejus puse kelio ateme kojas, tiesiog suklupau ir sedejau, nesupratau kas darosi. Maniau nejaugi nuo depresijos cia dabar tokie bajeriai bus. P. S. Buvau naujoke, skyre del nezmonisku galvos skausmu man ji.nes tokiu simptomu reiskesi mano depresija. Paklupejus 15min. Siaip ne taip atsistojus nuejau atgal i ligonines palata ir tiesiog tyliai ramiai niekam nieko nesakius atsiguliau paguleti. Jau maniau visai is proto kraustaus, vakare vel gavus lasiuku doze vel prasidejo smagumai. Konkreciai pradejo verst akis i virsu, ramstydamasi sienomis nuejau pas sesutes i kabineta, jos pamaciusios tuoj sukruto sako vercia akis sakau taip, pagulde, iskviete daktara, kuris suleido kazkokiu vaistu. Po kokiu 20 min baiges tas kosmaras. Ryte gydantis daktaras pats pasake kad niekaip negali patiket kad man nuo tokiu mqzu doziu buvo tokie salutiniai. Sita vaista atsimenu kaip paskutini bruda.

Va butent sūnui nuo šio vaisto buvo tas pats akių ir galvos vertimas į viršų baisu…