- 2022 09 04, 12:18
2016 m. Naujosios vilnios psichiatrinej ligoninej teko susipazint su situo vaistu. Nezinau kokia buvo doze. Bet ji buvo kiek sake daktarai maza ir lasiukais. Pirmos dienos vakare pasijauciau keistai, nesupratau kas darosi nes atrode niekaip negalejau nuleist akiu jos buvo lyg uzsivertusios i virsu. Maniau kad kazka cia prisigalvoju ir su manim kazkas netvarkoj. Nuo kitu vaistu uzmigau. Ryte vel gavau lasiuku, per pietus iaejau pasivaiksciot i parka. Nuejus puse kelio ateme kojas, tiesiog suklupau ir sedejau, nesupratau kas darosi. Maniau nejaugi nuo depresijos cia dabar tokie bajeriai bus. P. S. Buvau naujoke, skyre del nezmonisku galvos skausmu man ji.nes tokiu simptomu reiskesi mano depresija. Paklupejus 15min. Siaip ne taip atsistojus nuejau atgal i ligonines palata ir tiesiog tyliai ramiai niekam nieko nesakius atsiguliau paguleti. Jau maniau visai is proto kraustaus, vakare vel gavus lasiuku doze vel prasidejo smagumai. Konkreciai pradejo verst akis i virsu, ramstydamasi sienomis nuejau pas sesutes i kabineta, jos pamaciusios tuoj sukruto sako vercia akis sakau taip, pagulde, iskviete daktara, kuris suleido kazkokiu vaistu. Po kokiu 20 min baiges tas kosmaras. Ryte gydantis daktaras pats pasake kad niekaip negali patiket kad man nuo tokiu mqzu doziu buvo tokie salutiniai. Sita vaista atsimenu kaip paskutini bruda.