Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#169565 Ziurekite kame reikalas, lankausi dienos stacionare jau 3 savaite, pries tai gulejau 10 dienu kriziu centre, niekas Man nepadejo, seni vaistai didziausia doze cipralexo isvis jau nebeveike, daktarai bande kombinuoti su ketipinoru ir pasaka be galo. Pakentek vaikinuk gydytoja sako :) Cia jau reikia laiko, kad pasveikti. Toliau Man Sy ketvirtadieni israse Asentra vaistu arba tas pats zoloftas, ir Ka ? Isvis viskas apsiverte, jauciuosi kaip Naujas, gryzau i save. Cipralexa net nemazinau iskart prie Asentros ir pagerejimas sviesos greiciu, Stebuklai vyksta jauciu "))) Viskas taip gerai
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#169566 Noriu Jusu atsiliepimu apie Tai ? Ar tai negali buti kaip Manija ?? Nes keista, taip taip gerai jauciuosi. Atrodo per Sias tris dienas daugiau padariau, nei per du menesius Is ESMES :) Vel draugai, noriu bendrauti, plepeti, jauciu Svenciu artejima, Stebuklai sakau :]]
Vartotojo avataras
Parašė Lota
Ernestas rašė:Noriu Jusu atsiliepimu apie Tai ? Ar tai negali buti kaip Manija ?? Nes keista, taip taip gerai jauciuosi. Atrodo per Sias tris dienas daugiau padariau, nei per du menesius Is ESMES :) Vel draugai, noriu bendrauti, plepeti, jauciu Svenciu artejima, Stebuklai sakau :]]

Na tai puiku, tik man keista, kad vienas tos pačios ? grupės vaistas taip smarkiai skiriasi nuo kito, manyčiau palauk , pažiūrėk, pagal kelias dienas sunku spręst ;vokie
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#169571 Jopi. Na aisku nelauksiu, nes tiesiog gyvenu ir tuom labai dziaugiuosi. Aisku yra stacionaras dieninis, mano psichoterapeute. Tik keista kad viskas buvo, lyg be jokio poslinkio, o dabar Fantastika. Pagalvosit jauciu kad nesveikas :D Na whatever, ziuresime
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#169576 na gal ir manija reikia su daktaru sneket cia manau...zoloftas siaip stipresnis ..
Parašė dalyba iš nulio
dangiska rašė:risperidonas siaip neuroleptikas...bet jei raso vadinas reikia =)
gal tiesiog neliko salutiniu seroxat poveikiu ir jis pasijuto geriau ..poveiki cipralex jau kazkoki po poros savaiciu matysit...o geras pokalbis su daktaru daznai nuotaika pakelia..

šalutinių poveikių jam niekada nebuvo, nebent menki. šiandien tai baisu buvo, jautė nerimą ir buvo sunku kalbėti. Neaišku, kodėl taip skyrėsi vakarykštė ir šiandieninė savijauta. Neuroleptiko labai mažai skyrė tam, kad sustiprintų antidepresanto poveikį. Sutrikimas yra - įkyrios mintys (baimės, abejonės), depresinės mintys, nerimas.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#169584 na ta liga banguojanti buna..vienos dienos geresnes kitos bluogesnes...paskui blogesniu bus vis maziau
Parašė Jore
dalyba iš nulio rašė:
dangiska rašė:risperidonas siaip neuroleptikas...bet jei raso vadinas reikia =)
gal tiesiog neliko salutiniu seroxat poveikiu ir jis pasijuto geriau ..poveiki cipralex jau kazkoki po poros savaiciu matysit...o geras pokalbis su daktaru daznai nuotaika pakelia..

šalutinių poveikių jam niekada nebuvo, nebent menki. šiandien tai baisu buvo, jautė nerimą ir buvo sunku kalbėti. Neaišku, kodėl taip skyrėsi vakarykštė ir šiandieninė savijauta. Neuroleptiko labai mažai skyrė tam, kad sustiprintų antidepresanto poveikį. Sutrikimas yra - įkyrios mintys (baimės, abejonės), depresinės mintys, nerimas.

Man prirase cipralex,pirma porcija isgeriau,tai savijauta,kai galva kas prispaudes butu :bum
Vartotojo avataras
Parašė comes
#178010 Gal kas gali patarti.... Ar imanomas pripratimas prie Cipralexo. As kazkaip abejojiu. Instrukcijoje neradau tokios nuorodos. Geriu si vaista nio spalio ir tik 10 mg. Mama ant manes uzsisedo, kad as tapsiu toksikomane.... ir panasiai... Liepia nutraukti gydyma.... Kazkokia nesamone :bloga. As dedu visas pastangas kad issikapstyti.... o ji reikalauja neimanomo.... Man nesitiki, kad gali atsirasti pripratimas..... Sutinku, kad gali atsirasti "abstinensijos" pozymiai, jei staigiai nutrauksiu siuos vaistus. Bet..... ;vokie
Parašėnemoku
#178048 Net negalvok nutraukti vaistų. Sako, kad priklausomybės nuo AD nebūna.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#178072 nu baik tik..mama neismano nieko ir kalba nesamones maziau klausyk...ad priklausomybes nesukelia..tik nutraukus buna absistencija.......nuo ciplralexo isvis abejoju kad tokia buna jis gi labai lengvas....man nuo zoloft nieko ir nebuvo...buvo tik nuo efexor..na bet jis stiprus ..bet mazinau po biski ir normaliai meciau...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#178365 Aciu. Supratau. Jokiu budu nenutrauksiu gydymo, nes bus chana.... O mamai turbut geda, kad geriu AD, ir is vyso turiu problemu..... Ne, be vaistu neistversiu.....
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#178389 teisingai ..ir stenkis nediskutuot ta tema su mama gerk tabletes ir tiek ;)
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#179011 man ir snd israse speju,kad tokio pat vaisto,tik cia jis CITALOPRAM vadinas...netikiu sitais vaistais...nes esu cipralex gerus ir jau po poros men.kazkur keitem kitais...jau trecius vaistus cia pakeite per paskutinius 4men....liudna..sirdi duria nenormaliai...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#179017 o kodel keitet ?
na jie labai lengvi...man buvo israse kai pirma kart susirgau neveike isvis