Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Kazin 4 sav. vartojus po 1/4 butu lomkes? Staiga metus? Nepatinka man jis. Atminti bukina. Skrandi eda.

bandyk savaite kas antra diena po 1/4 ir viskas.
arba net maziau, jei ta skrandi vis dar eda...
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
mmm rašė:as irgi negaliu pasigirti atmintimi:) bet atmintis steikuoja ir nuo pacio streso. po kokios stipraus nerimo priepuolio as isvis maisausi, ka veikiau pries diena, ka pries dvi ir tt. Bet nesigilinu, kai stresai apmazeja ir galva geriau dirbti pradeda. Tai ar nuo AD, ar nuo streso ta atmintis, nznau, gal nuo abieju.

Man tai toks jausmas kad cia nuo vaistu irgi neatsimenu ka vakar veikiau ir pan. Bet kol stresas ir nerimas stiprus be vaistu buvo oj kaip atsimindavau gerai...mano ziniomis cipralexas pasizymi atminti bloginanciu poveikiu warm
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394091 Eina sau daugiau uzsienio forumuose neskaitysiu nieko apie AD withdrawals...nes vien horror stories kaip po ju zmoniu gyvenimas virto kosmaru...net pacia nerimas ziaurus ismuse :kompas o jau youtubej kas darosi istisi gydytoju interviu kaip Ssri "sueda" smegenis ir padaro tave "adictive" vos ne ad=heroinui...jo man kaip naujokei tikrai padejo tokia info :ubju idomu kur ir kiek tiesos is tikro...bet ka be ju daryt?nuo nerimo irgi nusibaigt galima... :relax:
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Eina sau daugiau uzsienio forumuose neskaitysiu nieko apie AD withdrawals...nes vien horror stories kaip po ju zmoniu gyvenimas virto kosmaru...net pacia nerimas ziaurus ismuse :kompas o jau youtubej kas darosi istisi gydytoju interviu kaip Ssri "sueda" smegenis ir padaro tave "adictive" vos ne ad=heroinui...jo man kaip naujokei tikrai padejo tokia info :ubju idomu kur ir kiek tiesos is tikro...bet ka be ju daryt?nuo nerimo irgi nusibaigt galima... :relax:

SSRI depresijoj padeda atstatyti neurotrofinu kieki ir padeda vystyti neurogeneze (lasteliu augimas, daugiausia hipoccampus regione). AD neturi rekreaciniu ypatybiu kaip heroinas, nors tas pats opijus senesnesiais laikais buvo skiriamas kaip antidepresantas. Zinoma, kad bus kazkokia tai abstinencija nuo medziagos, kuri tiesiogiai veikia psichika, taciau lyginti su sunkiaisiais narkotikais neapsiverstu liezuvis
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394096 Vos ne kad sunki priklausomybe nuo Ad ir nebegalesi ju mesti nes lomkiu neistversi vis didesniu doziu reiks.. :bloga vistiek gi psichiatrinis gydymas turi buti kazko vertas...vien i mano vyra paziurejus pries-po du skirtingi zmones..bet as cia apie neuroleptikus kurie tam tikrais atvejais tikrai-Geris! :heart o del ad ir visokiu oks ar depresiju labai sunku vertint ta kilme ar ji psichologine ar kokia..bet jei durnos baimes galvoj tai kazkas su neurotransmiteriais turbut negerai tikrai.tik kiek ad juos atstato? Teigiama kad ilgainiui atbunka tie receptoriai ir sumazeja dar labiau serotonino :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#394099 Pasakysiu taip: reikia rinktis tarp dviejų blogių, tiesa nelygių. Jeigu būčiau viską žinojęs ką dabar žinau, nežinau ar būčiau pradėjęs vartoti visus tuos vaistus. Bet ar padėjo? Taip, žinoma :) Geriau paturėsiu kitų šalutinių, nei kankinsiuos depresija ar panikos atakomis. Kitaip gyvenimo kokybė būtų apvalus nulis :) Chemoterapija irgi nėra be pasekmių, bet be jos tiesiog dažnai mirsi.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Katinas rašė:Pasakysiu taip: reikia rinktis tarp dviejų blogių, tiesa nelygių. Jeigu būčiau viską žinojęs ką dabar žinau, nežinau ar būčiau pradėjęs vartoti visus tuos vaistus. Bet ar padėjo? Taip, žinoma :) Geriau paturėsiu kitų šalutinių, nei kankinsiuos depresija ar panikos atakomis. Kitaip gyvenimo kokybė būtų apvalus nulis :) Chemoterapija irgi nėra be pasekmių, bet be jos tiesiog dažnai mirsi.

Ka butent turi minty? Tiesa ka nuo skausmo geriat prie ad? Bet kas tinka? Cia gi viskas reaguoja :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394102 Katinas ar vaikstai prie vaistu ir i psichoterapija? Nes panikos atakos neblogai psichoterapija gydomos...as savo laiku issigydziau jonazole+ terapija+ savitaiga+ pyyp!..deja sikart jau gyvenimo luzis..jonazole nepraejo :achtung :o
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#394103 Dar nesu pilnai įsitikinęs, reikia laiko ir tolimesnių tyrimų :) Turiu tik keletą įtarimų dėl hormonų.

Bet jau šito vaisto tai nebijokit nutraukt jei į temą. Gaila, kad skrandį sujaukia. Man skrandis įsitempia kaip styga ir išsipučia, kai nerimas būna ir pykina.

Vaikštau, bet man Fluanxolis puikiausiai padeda :) Dabar tik nežinomasis yra Phenibutas. Irgi tiek prisiskaičiau simptomų jo abstinencijos, kaip sunku nutraukti bla bla. Žiūrėsiu, bandysiu, testuosiu. Dabar misija grįžti į taip kaip buvo. Nes jo daugiau vartojau, nei priklauso ir staiga baigės :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394106 Tu cia apie ta papilda? Taigi papildas ne vaistas kokia dar abstinencija. Gal psichologine nebent? Kaip suprantu gama amino sviesto rugstis cia..as geriau panasaus kazka tik is usa GABA vadinosi tai miegojau kaip su lexusu net nesapnuodavau :D tiesa nederinciau tokiu bajeriu prie vaistu nes saveikos nieks nezino :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394109 Nors jo cia kiek kitokia ne gama amino sviesto o patobulinta formule beta-fenil-gama-amino sviestinė rūgštis.o tu ka prie visu vaistu dar sita vartoji? Rizikinga sakyciau :o
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#394110 Suvesk phenibut withdrawl ir pamatysi :) Plius jis vaistų sąraše buvo Lietuvoje, tiesa dabar išregistruotas (VAISTŲ, KURIUOS VARTOJANT GALI IŠSIVYSTYTI TOKSIKOMANIJA, SĄRAŠAS, https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct ... D10D32FAF5).

O man tiko ir patiko, tik baigės. :) Manau su juo galima bandyti mažinti vaistus ar net mesti. Tik nedarykit nieko nepasitarę su gydytoju aišku ;) Aš turiu žalią šviesą jam.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394112 Tavo gydytoja ismano tokius derinius? Retenybe..pas mus dauguma psichiatru neispruse tokiam lygmeny gerai jei jonazole zino ka jau ten gabos visokios :achtung :)))
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Milita99 rašė:Tavo gydytoja ismano tokius derinius? Retenybe..pas mus dauguma psichiatru neispruse tokiam lygmeny gerai jei jonazole zino ka jau ten gabos visokios :achtung :)))

Sakė jei padeda tai vartok :D Tiek ir išmano. Tik nustebo, kad galima gauti. Toliau eksperimentuosiu. Jei čia buvo nerimas dėl abstinencijos tai nebevartosiu, nereikia man to.
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#394223 Na va, pasididinom Cipralex iki 15 mg :o :(