- 2012 06 28, 10:28
Jau mėnesis kaip po truputi mažinu Alventa nuo 225mg iki 150 , jaučiu kaip einant sukasi, svaigsta galva, tenka sustoti ir palaukti kol tie nemalonus pojūčiai praeis, ypač jaučiasi, kai šiltas oras, čia abstinencijos, vaisto mažinimo sindromas, tai praeis
Bendrai savijauta stabili
Moderatorius: signs
- 2012 07 09, 09:23
varojau metus kažkur, gal daugiau venlafaksino 75mg rytais, mečiau ramiai prieš dvi-tris savaites. Abstinencija - fizinė buvo įkyri, bet pakenčiama. Psichologinė - sunku įvertint, nes vyksta svarbūs įvykiai kaip tyčia
bet jausmas visiškai be vaistų esant visai kitoks
bet jausmas visiškai be vaistų esant visai kitoks
- 2012 07 09, 20:38
Siandien israse 150mg sake galiu gert isgeriau , tai gryna narkata ,po to pykint pradejo , bet jauciaus tai super
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2012 07 11, 09:34
na man jis mažom dozėm visiškai ne SSRI pasirodė. Vien iš to požymio kad libido nemažino, ir nesukėlė jokių problemų sekso dalykuose. Didinant dozę sukeldavo. Tai biesas žino ką jis veikia, ir koks skirtumas ką
svarbu kaip veikė, ką darė ir pan..
burial rašė:venlafaxinas idomus vaistas, kadangi jis funkcionuoja kitaip pagal dozes. 75-150 mg jis veikia kaip SSRI, 150-225 jis daugiau veikia norepinephrina, o 300-375 veikia ir dopamina. Taip pat jis yra vienas sunkiausiu vaistu mesti
na man jis mažom dozėm visiškai ne SSRI pasirodė. Vien iš to požymio kad libido nemažino, ir nesukėlė jokių problemų sekso dalykuose. Didinant dozę sukeldavo. Tai biesas žino ką jis veikia, ir koks skirtumas ką
svarbu kaip veikė, ką darė ir pan..
- 2012 08 05, 09:36
Kas metinejo ji ? Kaip jautetes ? As nepilna men geriau ,meciau dabar pastoviaii galva svaigsta .
- 2012 08 05, 12:18
gėriau virš metų. mečiau palengva, bet vistiek gana greitai (per dvi savaites). Pirmą savaitę svaigo galva nuolatos, labai dažnai atsirasdavo keistas 'pasimetimo' jausmas - tarkim einu einu einu ir pyst keistai pasijaučiu. Angliškai tai "brain zaps" vadinami, tokie kaip elektros impulsai vidiniai.
Vėliau labai emocionalus pasidariau ir tai irgi tęsėsi kokias dvi savaites.
Bet nutraukti buvo verta
Vėliau labai emocionalus pasidariau ir tai irgi tęsėsi kokias dvi savaites.
Bet nutraukti buvo verta
- 2012 08 06, 19:10
Man lygiai taip , bet siandien visa diena ok ,vakaras vel dauzo galva
- 2012 08 27, 17:30
Vartoju 150mg apie metus laiko,lyg ir neblogai,bet pastebėjau,kad paskutiniu laiku lyg ir silpnesnis jų poveikis dėl depresijos ir nerimo,nėra darbingumo,energijos 0...(savo psich.vos išprašiau AD-norėjo juos visai nuimti staiga,palikti tik neuroleptikus,ji aplamai nepripažįsta AD),apie dozės didinimą nėra ir kalbos.Neįsivaizduoju kaip būtų be AD,su jais dar visai pakenčiamai.
Ir dar,ar būna kam nors nuo jų gausus prakaitavimas,regėjimo sutrikimai,padidėjęs jautrumas kvapams?Ar čia kitos priežastys,išsityriau skydliaukę,nerado didelių sutrikimų,kardiologiniai tyrimai geri...
Ir dar,ar būna kam nors nuo jų gausus prakaitavimas,regėjimo sutrikimai,padidėjęs jautrumas kvapams?Ar čia kitos priežastys,išsityriau skydliaukę,nerado didelių sutrikimų,kardiologiniai tyrimai geri...