Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#398402 Keičia man iš mirtazapino 45mg į tritico pusę tabletės, tik nežinau kokio stiprumo. O jie geresni už mirtazapiną?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398408 Ka turi galvoj sakydami geresni? Uzmigdo geriau, bet be to, nemanau, kad is ju kokia nauda yra.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Vaiduk rašė:Ka turi galvoj sakydami geresni? Uzmigdo geriau, bet be to, nemanau, kad is ju kokia nauda yra.

Jo, dėl miego
Parašė vitamin9
Amelie rašė:
Vaiduk rašė:Ka turi galvoj sakydami geresni? Uzmigdo geriau, bet be to, nemanau, kad is ju kokia nauda yra.

Jo, dėl miego

tau nuo mirtazapino viskas ok? man realiai gyvenimo nera skauda galva jauciuosi blogai daugiau nei puse dienos.libido dinges isvis.kazkokia duobe.israse irgi tritico bet cia pasiskaitau veme imunine sistema sumazeja dar nesamoniu net bandyt nesinori nors turiu pasidejes ir su kitais vaistais nelabai sekasi miegot :D
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
vitamin9 rašė:
Amelie rašė:

Jo, dėl miego

tau nuo mirtazapino viskas ok? man realiai gyvenimo nera skauda galva jauciuosi blogai daugiau nei puse dienos.libido dinges isvis.kazkokia duobe.israse irgi tritico bet cia pasiskaitau veme imunine sistema sumazeja dar nesamoniu net bandyt nesinori nors turiu pasidejes ir su kitais vaistais nelabai sekasi miegot :D

Tai man išvis pasakė, kad aš atspari medikamentiniam gydymui... tai išvis nebežinau ar čia verta kažką bandyt
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:
Amelie rašė:

Jo, dėl miego

Nemanau, kad tritico geresnis migdomasis. Galbut grynai uzmigimo terminu jie turetu buti apylygiai, nes veikia tuos pacius receptorius, taciau mirtazapinas turi dar kitu mechanizmu, kurie padeda depresijai. Trazodonas, rasomas hipnotinem dozem, nera antidepresantas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Amelie rašė:Tai man išvis pasakė, kad aš atspari medikamentiniam gydymui... tai išvis nebežinau ar čia verta kažką bandyt

Atsparumas medikamentams dazniausiai issivysto per laika del nepakankamai gerai suderinto gydymo. Pacioje gydymo pradzioje zmones gerai reaguoja i vaistus, rezistencija issivysto per ilgesni laiko tarpa ir yra vienas sunkiausiu isbandymu tiek daktarams, tiek pacientams, bet tai nereiskia, kad neimanoma pasiekti bent jau patenkinamo rezultato farmakologinemis priemonemis.
Parašė vitamin9
#398472 nu jo isgeriau bijodamas bet nelabai ir buvo ko bijot :D uzmigau per pora h+,sapnavau nesamones,atsikeliau po 6h miego,galva kazkokia durna biski,skrandis gal biski sukasi,bet is esmes kaip 6h miegojus ar maziau stebuklu tiketis ir nereik turbut.zodziu tikejaus stebuklu kaip po remerono pirmos dienos kad ir negeres buni ikali ir gerai issimiegi 8-9-10 valandu ach...aisku neskaitant kad kita puse gyvenimo visiskai sugadina bet issimiegi :D reiks dar siandien pabandyt anksciau isgert gal biski duot bent valanda pries gulant i lova jei nebus 8h bye bye,yra kokiu pasiulimu miegui dar kas gero? :uztave
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#398493 quetiapine mažom dozėm miegui dar rašo. Relaksacija... Aš bandau atpalaiduoti po truputį kūną, iš pradžių veidą, galvą.. rankas ir t.t.. ir stengtis negalvot apie nieką. Pradedu galvot, pagaunu save, sakau stop ir vėl iš naujo bandau atpalaiduot kūną, mintis... Galima bandyt mokytis nemėgiamą dalyką. :achtung Ar skaityt ką, kas visiškai neįdomu. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400224 Sveiki, padėkite, nes nebežinau ko griebtis. Po nesėkmingo 3 savaičių maratono su Cipralex (buvo užkilęs nerimas nenormaliai), pradėjau Trittico Retard po trečdalį tabletės nakčiai (iš 150 mg). Miegas kaip ir susitvarkė, bet dieną užeina galvos spaudimas - spaudžia dalim tai pakaušį, tai šoną, tai ausis, tai sukasi, tai dar kas nors, krupčioju nuo garsesnių garsų. Tai vakar net panikos priepolis buvo ištikęs dėl tos galvos, nors prieš tai Relanium 5 mg buvau išgėrus! Esu neviltyje, nors gyd. sako, kad čia toks gali būti šalutinis poveikis. Gal kam buvo taip ir susitvarkė? Geriu jau 1,5 savaitės. Nuoširdžiai būčiau dėkinga už atsakymą.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Sveiki, padėkite, nes nebežinau ko griebtis. Po nesėkmingo 3 savaičių maratono su Cipralex (buvo užkilęs nerimas nenormaliai), pradėjau Trittico Retard po trečdalį tabletės nakčiai (iš 150 mg). Miegas kaip ir susitvarkė, bet dieną užeina galvos spaudimas - spaudžia dalim tai pakaušį, tai šoną, tai ausis, tai sukasi, tai dar kas nors, krupčioju nuo garsesnių garsų. Tai vakar net panikos priepolis buvo ištikęs dėl tos galvos, nors prieš tai Relanium 5 mg buvau išgėrus! Esu neviltyje, nors gyd. sako, kad čia toks gali būti šalutinis poveikis. Gal kam buvo taip ir susitvarkė? Geriu jau 1,5 savaitės. Nuoširdžiai būčiau dėkinga už atsakymą.

Panagrinejau forumus. Tai jie tiek pat konkretus kaip ir tavo gydytojos paaiskinimas. Gali but ir salutinis. Nu ziauriai konkretu. Panasiai kaip GALI BUTI IR AIDS. Arba.. gali buti kad tu nescia. Toks universalus atsakymas, placiajai masei sueinantis. Geriausia ju isvis nieko neklaust del salutiniu, nes linkses galva ir sakys jojoojo. Gali gali...

O forume daug kas skundzias, kad greit uzmiega, nakti atsikelia. Kiti miega pavirsutiniskai, kiti gerai. Vieniems sirdis sokina, kitiems galva skauda. Vieniems terrible, kitiems horible. As esu ji viena syki geres kazkada seniai, nuo sapnavau kosmarus, atsikeliau kaip sudauzytas, daugiau nebegrizau.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:Paziurek, gal uztiksi savo varianta, gal uzves ant teisingos krypties...

https://www.everydayhealth.com/drugs/tr ... /reviews/3

Taip, ten visko prirašyta...Bet kaip vaistas nuo nerimo gali dar daugiau nerimą sukelti? Miegot pradėjau gerai, bet vėl tas prakeiktas nerimas išlindo su drebuliu. Kvaila taip teigti, bet atrodo, kad manęs vaistai neveikia, tai ką tada daryti? Kažkada Cipralexas išgelbėjo, o dabar dar daugiau blogumų pridarė. Kažkoks beviltiškumo jausmas, kiek galima tuos raminamuosius ryti...?