Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#274489 na ka tenka vel pavartot ji ,truputi sudepresavau ,kadangi mano depresijos trumpalaikes tai nieko baisaus =) Man jis labai efektyvus :)))
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#276101 Uzteko penkiu dienu ir viskas susitvarke ,gerai jo sone turet visada :)))
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#281328 Aišku. Nuo jo ir aš žmogus. Gal mane tiapridalis migdo, bet tik puse geriu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281336 Nuo jo diena buna suima miegas
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#281371 Viskas aišku. Negersiu.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281383 Bet efektas jo labai geras ,bent man . Tik ir tu salutiniu jauciasi nemaloniu pojuciu kune ir pan . Kaip dirbau ir pagerdavau jo , bet kai uzsiemes tai nieko ,nes manau tau del darbo ,ar ne ?
Parašė All_Of_It
#281389 idomu sita vaista isbandyt butu =)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281399 pirmam kartui man 150 mg sake gert , tai sakyciau panasu i extazy :D
Parašė All_Of_It
DeVilbiss rašė:pirmam kartui man 150 mg sake gert , tai sakyciau panasu i extazy :D

haha ! jeigu panasu i ecstasy tai gerciau ir gerciau diena nakty :DD
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281410 Mane ziauriai muzika vezt pradejo ,iseinu parukyt liudna , nuvariau i maxima soc fobija paastrina ,bet slapsciaus nuo pazystamo bijojau ir juokas eme , grizau ,tai nieko neveikiau tik dainas varciau , kita diena 75 mg tai normaliai taip neuzveza ,bet salutiniai pykinimas ir pan.
Parašė Baran
#281682 iskart mane irgi veike kaip extazy dabar po 5-7 dienu tai isvis kitaip viskas nerimas ir socialine fobija paastrinta ir vaikstau kaip sapne toks kaip lunatikas susikaupti labai labai sunku isiklausyti i daina sunku net nezinau del ko taip yra? geriau 75 mg savaite veliau 150 mg dabar savaite ir kazkokia nesamone
Parašė Baran
#281684 miegas tik suima kazkodel galva neveikia taip aiskiai
Parašė burial
#281694 venlafaxinas yra fenetilaminas ir sutrukturiskai yra panasus i MDMA (ecstazio veiklioji medziaga), todel is tikruju ir poveikiai panasus. Bet venlafaxinas turi ir kitu idomybiu, 75mg sio vaisto veikia tik serotonina ir jei serotoninas pades depresijai, tiek jo ir uztenka. Jei ne, nuo 150mg jis pradeda veikti norepinefrina, taciau serotonino veikimas jau nebedideja, nuo 300mg venlafaxinas pradeda veikti ir dopamina, todel taip gaunas, kad venlfaxinas yra savotiskas "SNDRI", Serotonino, Norepinefrino, Dopamino reabsorcijos inhibitorius, nors realiai pajusti dopamino reabsorcija, reiktu dozes ~600mg, kas yra naudojama retais atvejais
Parašė Baran
#281697 tai kodel as nuo jo kaip apsvaiges? minciu nulis, nors jis kaip extazy
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281716 va dar vienas salutinis tai per atminti juodai kerta ,del to as ji tik momentinem depresijom pavartoju ,viena karta men ,vartojau tai atmintis labai pastebimai suprasteja