Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
anglis rašė:
VVika rašė:anglis, nuo ko tau ji israse?
pakeist vietoj olanzapino tik galvoju kaip su miegu bus nes nuo olanzapino krenti po h ir 12h miegi o nuo sito nezinau bus matyt :) kaip su miegu bus tikios viskas gerai :)
as taip gerai buvau susidraugaves su olanzapinu kad man jo viena uztekdavo nereikdavo papildomu vaistu prie jo bet va dbr paskutiniu metu prisirisau prie klonazepamo nenoriu su jo daugiau turet reikalu gyd israse kvetapino gal iseis su jo vienu susidraugauti :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:
pakeist vietoj olanzapino tik galvoju kaip su miegu bus nes nuo olanzapino krenti po h ir 12h miegi o nuo sito nezinau bus matyt :) kaip su miegu bus tikios viskas gerai :)

vat ir as neprisijaukinu olanzapine, ziauriai svaigsta galva. O miegojau ilgai tik kelias dienas.
O kuom tau netiko olanzapinas, kokie negerumai buvo nuo jo? Kokia doze gerei olanzapine, kad po valandos krisdavai miegoti?
Na, del kvetiapino, tai dauguma sakosi, kad gerai miega. Kadangi as geriau tik viena vakara ir tik 25 mg., tai negaliu labai komentuoti:)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322459 Jei gerai miegojai su olanzapine, kam tu ta klonezepama pradejai? Ir jei gerai draugavai su olanzapine ir miegojai su juo gerai, kam keite I kvetiapina?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
anglis rašė:

vat ir as neprisijaukinu olanzapine, ziauriai svaigsta galva. O miegojau ilgai tik kelias dienas.
O kuom tau netiko olanzapinas, kokie negerumai buvo nuo jo? Kokia doze gerei olanzapine, kad po valandos krisdavai miegoti?
Na, del kvetiapino, tai dauguma sakosi, kad gerai miega. Kadangi as geriau tik viena vakara ir tik 25 mg., tai negaliu labai komentuoti:)
10mg geriau tai miegodavau super nieko geriau nebuvo bet vat jau antri metai kankina nerimas su panikos atakom:( katro is pradziu kaip geriau olanzapino nebuvo visiskai o dbr teko klonazepama net gerti kad nuimti ta negeruma viduje:(ir nenoriu as su to klonazepamu turet per daug reikalu delto pasitariau su gyd sako pabandyk kvetapina pagert tai va bandysiu draugauti su ketipinor gal viskas susitvarkys tikios:)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
anglis rašė:
VVika rašė:
anglis rašė:

10mg geriau tai miegodavau super nieko geriau nebuvo bet vat jau antri metai kankina nerimas su panikos atakom:( katro is pradziu kaip geriau olanzapino nebuvo visiskai o dbr teko klonazepama net gerti kad nuimti ta negeruma viduje:(ir nenoriu as su to klonazepamu turet per daug reikalu delto pasitariau su gyd sako pabandyk kvetapina pagert tai va bandysiu draugauti su ketipinor gal viskas susitvarkys tikios:)
klonazepama geriau nerimui ir panikos atakom mazinti...
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322470 Gydytoja mano, kad kvetiapinas nuims panikos ir nerimo atakas? Pavydziu, kam tiko olanzapinas, nes man jis irgi nueme blogumus, bet pasaliniai niekaip nepraeina:(
Man nerima ir panikos atakas "ismuse" su Xanax xr. Menesi geriau.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:Gydytoja mano, kad kvetiapinas nuims panikos ir nerimo atakas? Pavydziu, kam tiko olanzapinas, nes man jis irgi nueme blogumus, bet pasaliniai niekaip nepraeina:(
taip turetu sutvarkyti visa ta balagana viduje galbut nezinau snd gersiu pirma tablete kvetapino :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
anglis rašė:
VVika rašė:Gydytoja mano, kad kvetiapinas nuims panikos ir nerimo atakas? Pavydziu, kam tiko olanzapinas, nes man jis irgi nueme blogumus, bet pasaliniai niekaip nepraeina:(
taip turetu sutvarkyti visa ta balagana viduje galbut nezinau snd gersiu pirma tablete kvetapino :)
katik isgeriau 150mg :)o kvetapinas netinka?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:
anglis rašė:

Nezinau, as tik 1 karta geriau 25 mg, tai kita diena labia nerimas kabinosi, tad ir negaliu komentuoti sio vaisto. Tau kita doze israsyta, ji kitaip ir veikia. Papasakosi veliau, kai tau veike.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
anglis rašė:
anglis rašė:

Nezinau, as tik 1 karta geriau 25 mg, tai kita diena labia nerimas kabinosi, tad ir negaliu komentuoti sio vaisto. Tau kita doze israsyta, ji kitaip ir veikia. Papasakosi veliau, kai tau veike.
suzombieti galima nuo ju isgeriau jos 7h vaiksciojau kaip girtas kuri laika poto prie lovos pritrauke mama sako paziurek kokias tavo akys kaip zombio vos ne taip tai va 7 isgeriau ir dbr viskas dingo visas nesiojimas i sonus galiu toliau naktineti nieko gero gersiu olanzapina kaip ir geriau nenoriu suzombeti o kam reikia dar diena jos gerti tai uzjauciu nes is veido iskrenti juodai zombinattion:D
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322496 anglis, gal cia tik pradzioje tokios reakcijos, gal veliau praeis tokie salutiniai?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:anglis, gal cia tik pradzioje tokios reakcijos, gal veliau praeis tokie salutiniai?
galbut nezinau gal susipjove su olanzapinu negaliu pasakyt bet liksiu su Olanzapinu nenoriu suzombeti :)ir dar per sirdi labai eina jis streikoti sirdis pradejo nors ir nedidele doze isgeriau bet matyt tiek tereikia man nuo rytojaus olanzapina vel gersiu nebusiu bandomas triusis :bloga
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:
VVika rašė:anglis, gal cia tik pradzioje tokios reakcijos, gal veliau praeis tokie salutiniai?
galbut nezinau gal susipjove su olanzapinu negaliu pasakyt bet liksiu su Olanzapinu nenoriu suzombeti :)ir dar per sirdi labai eina jis streikoti sirdis pradejo nors ir nedidele doze isgeriau bet matyt tiek tereikia man nuo rytojaus olanzapina vel gersiu nebusiu bandomas triusis :bloga

ir as po vienos tablets isgerimo issigandau ir grizau prie olanzapine, nors su juo irgi zaisti turiu.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
anglis rašė:

ir as po vienos tablets isgerimo issigandau ir grizau prie olanzapine, nors su juo irgi zaisti turiu.
nebezaisk pasirink viena ir gerk :) as ir stengsios nebezaisti tiekto kaip bus taip reikes gersiu prie olanzapino papildoma vaista tarkim nuo nerimo ir panikos bet miegosiu saldziai 12 val ir nebusiu zombis :D :D
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322501 Kaip nezaisti, kai nuo vaisto svaigsta galva? Turbut nedirbi, kad gali po 12 vlandu miegoti?:)