Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mmm
Mersas rašė:
mmm rašė:ai beje, meciau Tiapridali, jau 4 dienas jo nebegeriu ir grizo energija, nebeslopina:) tai reiskia kad jis mane slopino ir pulsa nuzemines buvo... cia mano tokia patirtis, jeigu kas geria esci+tiaprida..

tai tiepridalis aisku, kad slopina.

kaip ir taip...bet geriau jau kuri laika tik 1/4 (25mg) tiaprido, tai gyd sake, kad negali tokia kruopa slopint:) o pulsas buvo 55-60, vietoj iprasto 70. dbr atsistate ir energija grizo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:O kokia esci doze jau nuima ikyrias mintis? Negi man iki 20 reiks kelti :bloga kojas pakratysiu :achtung

Na siaip kas liecia OKS, tai kaip taisykle didesnes AD dozes veikia geriau nei mazesnes, depresijai, tarkim, tai ne visada galioja
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394277 o tai kuom jis tau geras, nebeslopina jau??? as nerandu max dozes, todel sunku su tais vaistais.[/quote]
Mersai o kokia cipralexo doze tau nemiga issauke nepamenu? As iki puses pakeliau ir nemiegu ir nerimas pakilo...taip iseina keliant doze kyla nerimas? Ar tiesiog vaistas dar neveikia?Dar rasei kad kventiapina gerei miegui? Kodel pakeitei? Netiko?Man jau puse lexuso nebepadeda pripratau blin bet nerizikuosiu didint ramiako nes bus ne kas po to...
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Milita99 rašė:Nerima ta kur jauti rytini nuima bet ta psichologini ir baimiu nieks jauciu nenuims :bloga

Man per praejusi epizoda buvo fluanxol israse nuo minciu. budavo kazkokiu nesamoningu baimiu, bijodavau is anksto, na isankstinis nerimas dar kaip sakant. tai viena baime tas fluanxolis per pora dienu sutvarke. lb dziaugiausi, nebuvo logikos ten tai baimei ir mintims. o daugiau is jo nejutau kzkokio poveikio. po 2 menesiu leido nebegerti jo.
tai va, neuroleptikai daznai rasomi nuo minciu. bet ir AD buna kad padeda. Pvz dbr man kelia esci iki 15 mg, irgi - neadekvati baime pereinanti i panikos priepuoli (uzsisuko toks ratas). Ziuresim kaip veiks.
Parašė Mersas
Milita99 rašė:Nuo puses iki visos pasikelti kaip greit bet saugiai su minimum salutiniu? Savaite ar daugiau? Poveikis pakelus kada pasijaus

o, tau isgerus ar tik gurguliuoja pilvas? o valgyt nesinoris?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394297 o, tau isgerus ar tik gurguliuoja pilvas? o valgyt nesinoris?[/quote]
Ir tas ir tas...Nuo to gurguliavimo toks jausmas kad skrandis yra tuscias visa para nes dirginimas labai stiprus :bloga buna dienu kad pmazeja nuo rugsciu vaistu kai isgeriu apmazeja bet nepilnai. Tiesa as omeptazolio vengiu geriu raniberla...bet reik doze kelti nes kyla nerimas ir ikyrumai ima virsu mano gyvenime :bloga ner kur dingti...dar pabandysiu pridet fluanxoli bet savaitgali neaisku kaip veiks...
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#394298 O pvz jei i koki seroxata keisti tai sudetinga? Ai beje kai padidinau doze iki puses kazkoks brain zapsas pasijaute bet silpnas toks tik itariu kad psichologiskai pati prisiprasiau :achtung is baimes negi didinat doze gali jie buti? IR AR DOZE KELIANT KYLA NERIMAS AR TURI MAZETI? kazkaip keliu o man tik blogiau :bloga :sos:
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
emar rašė:O kiek ir ko tu valgai per dieną, Milita?

Nu kaip kada jei yra tas dirginimas tada alkana ka bevalgyciau tai nuolat ka nors valgau ir geriu daug vandens kad apmazint kai nera tada reguliariai pusryciai pietus vakariene ir uzkandziai kas kokia valanda :) ypac vakare :achtung binge eating..o pvz dabar kai keliu doze ziaurus nerimas sukiles negaliu valgyt ir nenoriu :bloga bet toooooks nerimas sukyla keliant iki puses..kalbesiu su gydytoju gal ramiako gausiu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:O pvz jei i koki seroxata keisti tai sudetinga? Ai beje kai padidinau doze iki puses kazkoks brain zapsas pasijaute bet silpnas toks tik itariu kad psichologiskai pati prisiprasiau :achtung is baimes negi didinat doze gali jie buti? IR AR DOZE KELIANT KYLA NERIMAS AR TURI MAZETI? kazkaip keliu o man tik blogiau :bloga :sos:

Galima is karto keisti i seroxata. SSRI veikimas gristas tuom, kad nujautrina serotonino 1A autoreceptorius ir organizmas nebegali stabdyti jo isskyrimo I sinapse, seroxatas tiesiog perims SSRI funkcijas, o kaip toleruosi tai kitas reikalas, nes escitalopramas tikrai maziau salutiniu turi nei paroxetinas