Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
Baran rašė:tai kodel as nuo jo kaip apsvaiges? minciu nulis, nors jis kaip extazy

as labai daug vartoju vaistu ,bet ar man sekasi ar kas , bet minciu trukumu nesiskundziu =)
Parašė burial
DeVilbiss rašė:va dar vienas salutinis tai per atminti juodai kerta ,del to as ji tik momentinem depresijom pavartoju ,viena karta men ,vartojau tai atmintis labai pastebimai suprasteja

dabar kai sita paminejai, pastebejau ir man kazkas panasaus, net neatkreipiau demesio
Parašė All_Of_It
Baran rašė:tai kodel as nuo jo kaip apsvaiges? minciu nulis, nors jis kaip extazy

jeigu rimtai jis kaip mdma .. kaip noreciau.. gerciau diena ir nakty...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#282005 Jis toks man atrodo ziaurokas vaistas , kaip sakai vartociau ir vartociau ,cia pirmom dienom tik jauciasi toks uzkeltas poveikis
Parašė All_Of_It
DeVilbiss rašė:Jis toks man atrodo ziaurokas vaistas , kaip sakai vartociau ir vartociau ,cia pirmom dienom tik jauciasi toks uzkeltas poveikis

gaila
Parašė Procella
#282019 Jau antri metai geriu juos. Palaikomam rezimui 75mg, dabar kad atsistatyt 225mg derinant su 1mg flupenxikolio(?). Man patinka jis, stimuliuoja, bet orgazma patirti tai be sansu :by .
Parašė All_Of_It
Roberta rašė:Jau antri metai geriu juos. Palaikomam rezimui 75mg, dabar kad atsistatyt 225mg derinant su 1mg flupenxikolio(?). Man patinka jis, stimuliuoja, bet orgazma patirti tai be sansu :by .

nuo seroxato isvis sexo nesinori , baigiu isprotet :bloga
Parašė Procella
#282023 Tai nebaisu, kai nenori, blogiau kai negali patirti:s. Nei su savim, nei su antra puse:/. Pravalas kazkoks. Nors ir pacio sekso nesinori-karta i savaite/dvi, uztenka sociai... Antrai pusei nekazka.. Nors ir siaip santykiai visi pablogeje, tai gal ir gerai...
Parašė All_Of_It
Roberta rašė:Tai nebaisu, kai nenori, blogiau kai negali patirti:s. Nei su savim, nei su antra puse:/. Pravalas kazkoks. Nors ir pacio sekso nesinori-karta i savaite/dvi, uztenka sociai... Antrai pusei nekazka.. Nors ir siaip santykiai visi pablogeje, tai gal ir gerai...

zinok baisu ziauriai nes vienam liudna gyvent , o antros puses nesinori ieskotis nes nera noro seksuii , nera potraukio isvis jokio .... Tai vienas sedziu ir nervuojuos del to.....
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#282079 O man jau visai neliudna vienisium but ,visada toks buvau ,tik anksciau nenorejau juo but , o dabar noriu vienas buti ir man tai patinka :)))
Parašė Baran
#286537 man venlafaksinas didina spaudima ir pulsa buvo 150/99
Parašė Baran
#286566 ir kazkoks stuporas, nesinori kalbetis, nezinau kaip paaiskinti, nera jokio noro
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#286685 Man jis padedavo gerai , neseniai vartojau tai tik baimes del visko imt pradejo ,nieko nepadejo
Parašė Baran
#286717 as tai nuo jo pyktas, irzlus, kazkokia nervine itampa, turbut netinka, galeciau keiktis visa diena pats su savim, ar tai normalu? ane?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#286724 kazkas sake ,kad jai baimes sukyla nuo jo tai netinka tada