- 2014 08 23, 14:55
Groowax, antram aukšte gulėti man neteko. Anksčiau ketvirtas sunkiausias būdavo, kol nebuvo įrengti pirmas ir antras aukštai, - teko ir tuo laiku pagulėti, tada ten tikrai buvo gan baisu. O dabar, bent jau ketvirtam - pakankamai gerai. Nors senokai ten buvau, bet atsiliepimai gan neblogi, leidžia telefonus prie savęs turėt. O pirmam tikrai ne kažką, ten ir prisižiūrėt visko galima, ir šiaip, jeigu dar esu bent kiek stabilesnės būklės (bet tokiu atveju tavęs ten ir neguldys, nebent pats prašysies, o kitur nebus vietų), tuomet tikrai yra gan baisu, na, sergantys žmonės. Man ten teko vieną kartą gulėt, anais metais pavasarį. Nors ir pati buvau užpsichavus (išleido į lauką, į tą gardelį prie ligoninės, o man tokia panika, kad jeigu išeisiu į lauką, atsitiks kažkas neatitaisomo, ir vaikščiojau koridorium raudodama ir drebėdama, mat ir palatoj būt negalėjau, nes ten prieš mane toks šizofrenikas gulėjo, kurio labai stipri energetika, ir man tiesiog atrodė, kad jis užteršė tą palatą, na, negalėjau aš ten būt), tad ir kitiems buvo nelabai linksma mane tokią matyt. Na, dar kitas dalykas, kad ten vaikščiojau trumpom rankovėm, tai daug ką mano randai šokiravo (nors tada dar nebuvo taip baisu, kaip yra dabar). Iš esmės džiaugiuosi, kad tai praeitas etapas. Nors kai tikrai prireikia - tuomet ir guliesi kad ir į tokį skyrių. Svarbiausia, kad padėtų. Na, ir būklę reikia adekvačiai įvertint, buvo ir tam pačiam krizių centre vienas per klaidą paguldytas, tai ten irgi čiūdai buvo. Bet po pirmo stipresnio išsišokimo (į kurį ir mane įtraukė) jį perkėlė į sunkesnį skyrių.