- 2019 08 17, 16:54
Mmdzhey rašė:Geriu 50mg. Užmigt dažniausiai nebuvo problema niekad tai nieks ir nepasikeitė. Vat dėl ankstyvo pabudimo 4 ar 5 ryte tai tikrai valdoxan man nepadeda.
Valdoxanas isvis neaisku nuo ko padeda,as ji geriau metus labai dziaugiausi is pradziu nes nebukino kaip vaistai priestai kurie (mirtazapinas) buvo ziaurus,ir veike geriau kol nenusprandziau nutraukt nes istikro pagalvojau akd gerai jauciuosi ir kodel nepabandzius,~10-14 dienu be vaistu supratau kad nieko nebus ir poto jau jie nebeveike taip,gal tiesiog ne vaistai o gyvenime tuo momentu buvau laimingesnis pries nutraukdamas? dar nesenai bandziau 6 menesiu+ kursa padaryt,be benzu kasdien nieko.Ka galiu pasakyt apie valdoxana,ar ten nera apskritai brangus melatoninas,paprasto melatonino nusiperki ir geri vaistinej tasptas sako kaikurie,is kokio ebay isvis pigu,nes valdoxanas taspats melatoninas dar ten su priemaisom.Ka galiu pasakyt jis gerai kad nuo jo man pasaliniu nebuvo,bet ir tu pasaliniu nebuvo nes kardinalaus pagerejimo nebuvo irgi,miegi pavirsutiniskai kas svarbiausia,ne gilei ir ilgai,o labiau 6-7 valandas,to pasakoj nerimas kyla o mes snekam apie gerima visam laikui o cia 3 dienas blogai pamiegi nerimas pakyla,nerimo irgi stipriai nenuema daugiau gyveni instinktyviai negu gali mintyse viska ramiai apsigalvot,nu jis gal sudelioja diena kazkaip geriau jausdavau kad inai tokia toligesne,nerimo biski nuema,mintys nesokineja,nu daro kazka,cia yra idealus vaistas jeigu tik pradedi ir nera labai rimtu sutrikimu,ir jis veikia,tai pasaka ne vaistas,tik kad turbut kam tokie sutrikimai tai pagere diazepama puse metu ir susitvarko problemos

tik skaiciau per kepenys labai duoda,siaip zodziu geras vaistas,bet kad jis nelabai stipriai ir padeda tai delto ir jautiesi siam pasaulyje

1 is 10 manau labai geras vaistas kas pataiko o siaip so so,jeigu jis sutvarkytu miega iki 8 giliu valandu butu auksas,bet taip nera

jeigu nebutu depresijos irgi butu auksas.