Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:Kaip nezaisti, kai nuo vaisto svaigsta galva? Turbut nedirbi, kad gali po 12 vlandu miegoti?:)
na nezinau matyt jautri esi labai man nuo olanzapino nesvaigo labai gerai prisitaike :) o rispolept consta nebandei leidziami kas dvi savaites geri vaistai teko kuri laika vartoti kol nemiga neuzejo nuo jo nes buvo dienu kaip ji leidausi alcoholio per sventes isgerdavau tai matyt susimaise su alcoholiu ir sukele nemiga tada gryzau vel prie olanzapino per kuri laika issivaziavo olanzapinas gerai buvo tik vat sia diena kankina nerimas panikos reikes vartoti kazka papildomai nuo to blogumo :bloga taip nedirbu jau 2 metai kaip gryzau is anglijos taip ir atostogauju bim bam bet kazka zadu ziuretis nes jau atsibodo ta pati rutina :)siaip megstu ilgai pamiegoti kazin kas nemegsta :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322507 matyt jautri neuroleptikams, nes olanzapino geriu tik 2.5 mg ir tai galva svaigsta. Bet jis man nueme negerus simptomus. Butu idealu, jei nesvaigtu galva. Ir slopina jis, nes diena tingisi ka nors daryti, tik ir ziuri per iseigines, kaip prigulti pasnausti.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:matyt jautri neuroleptikams, nes olanzapino geriu tik 2.5 mg ir tai galva svaigsta. Bet jis man nueme negerus simptomus. Butu idealu, jei nesvaigtu galva. Ir slopina jis, nes diena tingisi ka nors daryti, tik ir ziuri per iseigines, kaip prigulti pasnausti.
na del galvos svaigimo nezinau neteko susidurti o siaip pavartojus ilgiau praeina visi tie slopinimai kaip pripranta organizmas ciki piki buna ka zinau as 4 metus prabuvau nezinau niekas nepasakytu kad tureciau tokiu problemu kaip sveikut sveikutelis ir nuotaika gera ir pats gyvibingas tik va neperseniausiai prasidejo tas nerimas parazitas nelemtas gadina mano dienas jis reikia kazka su jo daryt jei jo nebutu butu kaip pasakoja:))
Vartotojo avataras
Parašė anglis
anglis rašė:
VVika rašė:matyt jautri neuroleptikams, nes olanzapino geriu tik 2.5 mg ir tai galva svaigsta. Bet jis man nueme negerus simptomus. Butu idealu, jei nesvaigtu galva. Ir slopina jis, nes diena tingisi ka nors daryti, tik ir ziuri per iseigines, kaip prigulti pasnausti.
na del galvos svaigimo nezinau neteko susidurti o siaip pavartojus ilgiau praeina visi tie slopinimai kaip pripranta organizmas ciki piki buna ka zinau as 4 metus prabuvau nezinau niekas nepasakytu kad tureciau tokiu problemu kaip sveikut sveikutelis ir nuotaika gera ir pats gyvibingas tik va neperseniausiai prasidejo tas nerimas parazitas nelemtas gadina mano dienas jis reikia kazka su jo daryt jei jo nebutu butu kaip pasakoja:))
turi skype ar faceboka :)?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:

o po kiek laiko tau praejo slopinimas? As antra menesi geriu. Noreciau, kad neslopintu, kad buciau diena aktyvi ir, kad nesvaigtu galva. Butu supper.
Kaip keista, kad tau po tiek laiko pradejo kabintis nerimas. O koki AD geri?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:
anglis rašė:
turi skype ar faceboka :)?

turiu Skype:)
o nuo ko tau olanzapine israse??
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
anglis rašė:

o po kiek laiko tau praejo slopinimas? As antra menesi geriu. Noreciau, kad neslopintu, kad buciau diena aktyvi ir, kad nesvaigtu galva. Butu supper.
Kaip keista, kad tau po tiek laiko pradejo kabintis nerimas. O koki AD geri?
negeriu AD jokio:) gal pusmecio na matai as rukiau ir dbr kartais parukau gal delto nes rukimas mazina neuroleptiko veikima:)aisku rukyt nepradek nes nieko gero is jo:)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322513 as pries 5 menesius meciau rukyti, tai tikrai nenoriu pradeti:)
Tai tu tik neuroleptika geri? Kokia pas tave diagnoze?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:as pries 5 menesius meciau rukyti, tai tikrai nenoriu pradeti:)
saunole nepradek as ir noreciau mesti bet as kaip metu man prasideda salutiniai poveikiai tai neiseina numest normaliai geriau jaucios kaip rukau :) taip as tik olanzapina geriau 4 metus tik dbr del nerimo isgeriu viena kita tabletele klonazepamo :(pas mane yra sizofektinis sutrikimas su depresiniu f 25.1 liktais:)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:
saunole nepradek as ir noreciau mesti bet as kaip metu man prasideda salutiniai poveikiai tai neiseina numest normaliai geriau jaucios kaip rukau :) taip as tik olanzapina geriau 4 metus tik dbr del nerimo isgeriu viena kita tabletele klonazepamo :(pas mane yra sizofektinis sutrikimas su depresiniu f 25.1 liktais:)

keista, kad tik neuroleptika tau skyre.
Del rukymo metimo, tai fizines lomkes jauciasi apie 2 savaites, po to praeina galvos svaigimai ir irzlumai. Tik psichologine priklausomybe ilgiau laikosi. As daznai uzsimanau parukyti prie kavos ar vakare ramiai sedint kieme kai taip silta. Zodziu, norisi dumeli uztempti:)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
anglis rašė:

keista, kad tik neuroleptika tau skyre.
Del rukymo metimo, tai fizines lomkes jauciasi apie 2 savaites, po to praeina galvos svaigimai ir irzlumai. Tik psichologine priklausomybe ilgiau laikosi. As daznai uzsimanau parukyti prie kavos ar vakare ramiai sedint kieme kai taip silta. Zodziu, norisi dumeli uztempti:)
taip man uzteko neuroleptiko o del AD nezinau net kelis kartus bande pritaikyti netiko man nei vienas tai taip ir pasilikau su klonazepamu o kaip anglijoje buvau uztekdavo man tik olanzapino 5mg ir viskas :) jo tas rukimas bjaurus iprotis :) siaip gerai butu kad koki AD pritaikitu nereiktu tos narkatos gerti geriau jau AD negu narkata nes prie tos narkatos greit prisirisi:(eisiu kita savaite pas gyd sakysiu koki AD kad pritaikytu nes kiek taike nei vienas man netiko :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#322538 Is tikruju rukymas labai stipriai mazina olanzapino kieki organizme per CYP450 1A2 fermenta, sis fermentas metabolizuoja olanzapina, o cigaretes sustiprina sio fermento veikluma. Naturaliai, jeigu zmogus rukantis, jam olanzapino efektyvi doze yra didesne.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15385843
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#322588 kolegos cia tema apie kvetiapina
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#322654 2014-08-03
Kuroshitsuji rašė:Pakėlėm dozę iki 600mg.

Vakar pakėlėm iki 800mg Seroquel XR. Sumažinom ličio iki dviejų tab. (buvo trys)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#322671 800 :bloga uhhhhhhhhh as 750 max pakeliu