- 2014 10 15, 17:00
Aha, sakė, kad kalbasi ir gydytojas, ir psichologai. O individuali psichoterapiją pas psichoterapeutę kokią galima?
Pasakojo, kad ten yra kažkokie užimtumai, pvz. piešimo, mankšta...
Man skaityti tikrai pirmomis dienomis be šansų. Ąžuolyne galėjau skaityti tik po kiek laiko, kai pagerėjo savijauta. Ir tai nedaug.
Kuroshitsuji rašė:Man užtenka..., laiko max. 10 dienų. Kuo geriau pvz., nuo antro sk, kad čia kasdien kalbi su gydytoju ir ne penkias minutes..., be to paskiria psichologą, jei reikia. Kas užknisa tik kad nėr ką veikti.Skaityt man gavos tik pirmas dienas, po to numečiau knygą, tai sedėjau prie kompo, internet ryšį reik gaudyt, tik kai kuriose vietose gaudo, tai žiūrėjau serialus.
Bandžiau piešt iš tos nevilties, bet nekas gavosi.
Paskutinį k. nenorėjau bendrauti su kolegom, tai bišk slapsčiaus, bet kartais būna jei susirenka norm. chebra, tai net skirtis nesinori.
A... tik pask k. kai buvau buvo šlykšti slaugytoja viena, kitos norma.
Aha, sakė, kad kalbasi ir gydytojas, ir psichologai. O individuali psichoterapiją pas psichoterapeutę kokią galima?
Pasakojo, kad ten yra kažkokie užimtumai, pvz. piešimo, mankšta...
Man skaityti tikrai pirmomis dienomis be šansų. Ąžuolyne galėjau skaityti tik po kiek laiko, kai pagerėjo savijauta. Ir tai nedaug.

Skaityt man gavos tik pirmas dienas, po to numečiau knygą, tai sedėjau prie kompo, internet ryšį reik gaudyt, tik kai kuriose vietose gaudo, tai žiūrėjau serialus.
A... tik pask k. kai buvau buvo šlykšti slaugytoja viena, kitos norma.

Pagerėjimas tas puikusis truko ~ 2 sav. gal. Dabar vėl duobė. Ne tokia baisi kaip iki Ąžuolyno, bet... Nerimas, panika nestipri, ašaros...Gal organizmas priprato prie AD, ir jų poveikis sumažėjo, nes jaučiu, kaip riedu į nuokalnę vėl.