Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413367 Aciu atsakiusiems? :heart pas mane nerimas lydimas kunisku simptomu, tai galva pasvaigsta, tai maistu springstu, tai krutine paspaudzia. Man taip atrodo, kad nerimui yra ir geresniu vaistu, nei Valdoxanas. Pakeiciau gyd dabar, nes pries tai buvo Coaxil, nuo to sedejau be emociju, be nieko, dauzta istisai.Kreipiiausi kad pakeistu, nekeite, pakeiciau gyd, dabar nauji vaistai pas nauja gyd . Bet kažko man atrodo, kad nelabai bus pataikyta su vaistais, visgi nerimas pas mane ne toks menkutis, o tie vaistai kaip suprantu, tai nelabai ta gydo ir dauguma sako silpni.. Net nzn..
Parašė Mersas
#413368 Galiu pripazinti, keisti gydytojos pasirinkimai, tikrai.Ta valdoxana tik nuo miego dazniausiai skiria. Lyricos nebandei?nuo nerimo tinka
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413373 Nebandžiau. Kad as pati prasiau Setralino, nes ji idealiai toleravau ir man kažkada nuo tu paciu bedu greit sutvarkė, pati lengvai nutraukiau. Nu neraso. Nesuprantu kodel, kam kazkokiu eksperimentų, tuo labiau, kad pas mane tas miegas nera baisus. Visko aišku buna, pasinervuoji ir miegi prasciau, bet cia normalu. Kam tokia nesąmonė rasyti, kad skundziuosi ne miegu net, o nerimu ir visais kuniskais simptomais. Nesiseka man matyt su gydytojais. Einu privaciai vis ir visviena nepataikau..
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Saulyte78 rašė:Nebandžiau. Kad as pati prasiau Setralino, nes ji idealiai toleravau ir man kažkada nuo tu paciu bedu greit sutvarkė, pati lengvai nutraukiau. Nu neraso. Nesuprantu kodel, kam kazkokiu eksperimentų, tuo labiau, kad pas mane tas miegas nera baisus. Visko aišku buna, pasinervuoji ir miegi prasciau, bet cia normalu. Kam tokia nesąmonė rasyti, kad skundziuosi ne miegu net, o nerimu ir visais kuniskais simptomais. Nesiseka man matyt su gydytojais. Einu privaciai vis ir visviena nepataikau..

Gal per anksti nutrauket, kad grizo bedos? Po remisijos bent 6-8men rekomenduojama dar gerti vaistus
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#413375 Oj, tas pirmas kartas buvo labai senai, gal kokie 7 metai atgal. Iki šių dienu viskas buvo ok. Buvo sunkus laikotarpis dabar ir vel grįžo nerimas su visu trenksmu. Uztat or ieskau vis kas padetu, bet matyt nepataikau su gydytojais..
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Saulyte78 rašė:Oj, tas pirmas kartas buvo labai senai, gal kokie 7 metai atgal. Iki šių dienu viskas buvo ok. Buvo sunkus laikotarpis dabar ir vel grįžo nerimas su visu trenksmu. Uztat or ieskau vis kas padetu, bet matyt nepataikau su gydytojais..

Gal tiesiog gydytojas norėjo, kad pradžiai lengvesnį vaistą pabandytum. Man kažkada irgi skyrė valdoxaną nuo somatinio nerimo. Bet irgi nepadėjo:) bet ir šalutinių nuo jo nejutau, nieko nejutau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#413379 Agomelatinas reguliuoja cirkadinius ritmus, matyciau nisa ji naudoti ciklotimijoj arba norint islaikyti pastovu dienos/nakties ritma dirbant nedekingomis valandomis. Somatiniai simptomai? Dunno..
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
mmm rašė:
Saulyte78 rašė:Oj, tas pirmas kartas buvo labai senai, gal kokie 7 metai atgal. Iki šių dienu viskas buvo ok. Buvo sunkus laikotarpis dabar ir vel grįžo nerimas su visu trenksmu. Uztat or ieskau vis kas padetu, bet matyt nepataikau su gydytojais..

Gal tiesiog gydytojas norėjo, kad pradžiai lengvesnį vaistą pabandytum. Man kažkada irgi skyrė valdoxaną nuo somatinio nerimo. Bet irgi nepadėjo:) bet ir šalutinių nuo jo nejutau, nieko nejutau.

Gali būti.. Na teks pabandyti, dar laukiu, kada išrašys.. Moki pinigus didžiausius už vizitą ir jau savaitę laukiu elektroninio recepto, nes laiko neranda vis išrašyti.. Dar klausimas, o jus iškart pradėjote nuo tabletės? Ten galima tą tabletę smulkinti?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Saulyte78 rašė:
mmm rašė:

Gali būti.. Na teks pabandyti, dar laukiu, kada išrašys.. Moki pinigus didžiausius už vizitą ir jau savaitę laukiu elektroninio recepto, nes laiko neranda vis išrašyti.. Dar klausimas, o jus iškart pradėjote nuo tabletės? Ten galima tą tabletę smulkinti?

Jos neturi laužimo vietos, bet gali laužt jei nori, bet nėra tikslo, nes jis šalutinių kaip ir neturi. Jo dozė 25-50mg (viena arba dvi tab).
Parašė Ligita17
Saulyte78 rašė:Aciu atsakiusiems? :heart pas mane nerimas lydimas kunisku simptomu, tai galva pasvaigsta, tai maistu springstu, tai krutine paspaudzia. Man taip atrodo, kad nerimui yra ir geresniu vaistu, nei Valdoxanas. Pakeiciau gyd dabar, nes pries tai buvo Coaxil, nuo to sedejau be emociju, be nieko, dauzta istisai.Kreipiiausi kad pakeistu, nekeite, pakeiciau gyd, dabar nauji vaistai pas nauja gyd . Bet kažko man atrodo, kad nelabai bus pataikyta su vaistais, visgi nerimas pas mane ne toks menkutis, o tie vaistai kaip suprantu, tai nelabai ta gydo ir dauguma sako silpni.. Net nzn..

sveiki, turiu maisto psringimo problemą, sakykit ar jums jau pavyko susitvarkyti, ieškau bet kokios info :(
Parašė Baran
Cuddle rašė:Buvo išrašę vakarais kartu su Ketipinor 25mg. Savaitę pagėriau, bet daugiau negalėjau. Išmiegodavau normaliai, bet iššaukė labai didelį, pyktį, agresyvumą bei irzlumą, tai nuėmė ir nebegeriu. Tie simptomai išnyko :)

Man irgi issauke irzluma, agresyvuma ir pykti, todel negalejau ju gerti. Kaip paskaitai komentarus kiti raso, kad jiems jokiu salutiniu :bloga Bet man lygiai kaip tau. Jau nebezinau kokius vaistus miegui gerti, nes visus isbandeme ir buvo like tik sitie :verkiu