anglis rašė:Virtual rašė:800as Olanzapino 10mg pakeliuuhhhhhhhhh as 750 max pakeliu
![]()
man 20mg olanzapino pats tas
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
biggie rašė:na as beveik 5 metus geriau 5mg dbr 10mg neperseniausiai:)tai va po 5 metu jei dar gersiu jei reikes tada kelsiu iki 15mg:)anglis rašė:Virtual rašė:800as Olanzapino 10mg pakeliuuhhhhhhhhh as 750 max pakeliu
![]()
man 20mg olanzapino pats tas
Faktorius rašė:Man ketipinora paskyre del nemigos bipolinio ir del psichozes o jau ilgai geriu juos nes vieninteliai vaistai kuriuos turiu ir kurie uzmigdo.Bet kuo toliau tuo sunkiau vel uzmigti bijau kad ir vel psichoze uzeis
Meta333 rašė:100mg. arba puse tabletes 200mgFaktorius rašė:Man ketipinora paskyre del nemigos bipolinio ir del psichozes o jau ilgai geriu juos nes vieninteliai vaistai kuriuos turiu ir kurie uzmigdo.Bet kuo toliau tuo sunkiau vel uzmigti bijau kad ir vel psichoze uzeis
Kokia doze geri?
Faktorius rašė:Meta333 rašė:100mg. arba puse tabletes 200mgFaktorius rašė:Man ketipinora paskyre del nemigos bipolinio ir del psichozes o jau ilgai geriu juos nes vieninteliai vaistai kuriuos turiu ir kurie uzmigdo.Bet kuo toliau tuo sunkiau vel uzmigti bijau kad ir vel psichoze uzeis
Kokia doze geri?
Kuroshitsuji rašė:Jei nuo nemigos, tai kiek žinau skiria nuo 25mg, tai 100mg yra tikrai nemažai.
nemoku rašė:Aš niekuo nesergu, vartoju tik nuo nemigos. Pradėjau nuo 25 mg, po kiek laiko nustojo veikti, tai dabar vartoju 50 mg. Psichiatrė sakė, kad galima didinti iki 100 mg, jei yra poreikis.