Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
Virtual rašė:800 :bloga uhhhhhhhhh as 750 max pakeliu
as Olanzapino 10mg pakeliu :D :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:

man 20mg olanzapino pats tas :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
biggie rašė:
anglis rašė:

man 20mg olanzapino pats tas :)
na as beveik 5 metus geriau 5mg dbr 10mg neperseniausiai:)tai va po 5 metu jei dar gersiu jei reikes tada kelsiu iki 15mg:)
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#325726 Geriu jau kokie metai po dvi tabletes 200 mg nakčiai. Labai geri, jokie simptomai nesireiškia. Prieš juos vartojau Kventiax tai jo nekompensuodavo ir reikėjo daug mokėt ir svoris užaugo.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#325810 Man kai vėl pakėlė iki 800mg seroquel XR vėl alkis nežmoniškas buvo ligoninėj naktimis valgydavau, gyd. į tai nereagavo, nu ir ką, svoris kuris jau ilgą laiką laikės (90kg) pasikeitė į plius 5kg. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Faktorius
#327381 Man ketipinora paskyre del nemigos bipolinio ir del psichozes o jau ilgai geriu juos nes vieninteliai vaistai kuriuos turiu ir kurie uzmigdo.Bet kuo toliau tuo sunkiau vel uzmigti bijau kad ir vel psichoze uzeis
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
Faktorius rašė:Man ketipinora paskyre del nemigos bipolinio ir del psichozes o jau ilgai geriu juos nes vieninteliai vaistai kuriuos turiu ir kurie uzmigdo.Bet kuo toliau tuo sunkiau vel uzmigti bijau kad ir vel psichoze uzeis

Kokia doze geri?
Vartotojo avataras
Parašė Faktorius
Meta333 rašė:
Faktorius rašė:Man ketipinora paskyre del nemigos bipolinio ir del psichozes o jau ilgai geriu juos nes vieninteliai vaistai kuriuos turiu ir kurie uzmigdo.Bet kuo toliau tuo sunkiau vel uzmigti bijau kad ir vel psichoze uzeis

Kokia doze geri?
100mg. arba puse tabletes 200mg
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
Faktorius rašė:
Meta333 rašė:

Kokia doze geri?
100mg. arba puse tabletes 200mg

Man ligoninej skyre po 600mg
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
Kuroshitsuji rašė:Jei nuo nemigos, tai kiek žinau skiria nuo 25mg, tai 100mg yra tikrai nemažai.

Del nemigos as 100mg geriu, bet idomu kaip del psichozes, kokia doze
Vartotojo avataras
Parašė Faktorius
#327410 vadinas kazkaip permaza doze butu kad ir miega reguliuotu ir psichoze vistiek greit pas daktare eisiu gal padidins doze
Parašėnemoku
Kuroshitsuji rašė:Jei nuo nemigos, tai kiek žinau skiria nuo 25mg, tai 100mg yra tikrai nemažai.

Aš niekuo nesergu, vartoju tik nuo nemigos. Pradėjau nuo 25 mg, po kiek laiko nustojo veikti, tai dabar vartoju 50 mg. Psichiatrė sakė, kad galima didinti iki 100 mg, jei yra poreikis.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
nemoku rašė:Aš niekuo nesergu, vartoju tik nuo nemigos. Pradėjau nuo 25 mg, po kiek laiko nustojo veikti, tai dabar vartoju 50 mg. Psichiatrė sakė, kad galima didinti iki 100 mg, jei yra poreikis.

Įdomiai. Man sakė, kad prie šio vaisto nepriprantama, ir pliusas tas, kad nereikia didinti dozių. Aš kaip gėriau pusę 25 mg, taip ir geriu jau gal metai ar dar ilgiau. Mane užmigdo ta pati dozė. Kartą bandžiau ketvirtį gerti - irgi užmigau.
Žinau, kad miegui kitiems skiria 50 mg. Apie didesnes negirdėjau miegui.