Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#352410 Gydytojai, laiko vien tam iki menesio, kad neprirasytu, jam naujo ligonio, nes vel is naujo jiem bus, patys sake :D
Vartotojo avataras
Parašė Sibylla
#352454 Sveiki,

žiemą gulėjau vasaros g. Krizėse. Buvau pas psichiatrę G.Paulikienę. Jauna, bet labai man patiko, davė daug knygų, per 10 dienų "surijau" 4 knygas, tikrai užkūrė ji manyje motyvaciją sveikti, o mano atvejis prie sunkiųjų buvo, atvažiavau tada į krizes nesiorientuojanti aplinkoje, jau galvojau, kad man jokių prošvaisčių.. Paskui vaikščiojau pas ją dar 3 mėnesius į dienos stacionarą, būklė tikrai buvo pagerėjus kol ten gydžiausi ir dar kurį laiką po to. Per tą laiką ten pat vaikščiojau ir į psichoterapiją pas psichologę Dianą (neprisimenu pavardės). Kas liečia psichoterapiją, tai man norėjosi kažko kito. Aš labai greit sugebu prisitaikyti prie kito žmogaus, tai taip ir buvo, kad greitai psichologę "perkandau" ir mes draugiškai žaidėm psichoterapiją. Šiaip ji labai miela, draugiška, užjaučianti, bet matyt man ne tokio terapeuto reikia..

Dabar vėl sveikata pablogėjo. Bandysiu gultis į Ribinių būsenų skyrių. Dedu dideles viltis į Alekseičiką. Bandysiu iš ten pasiimti viską kiek įmanoma ir vėliau lankyti jų psichoterapijos dienos stacionarą. Gal vasara ir nėra pats geriausias laikas gydytis, bet.. žiūrėsim kaip bus, nes šiuo metu esu prie pat visiško dugno..
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#353688 Gal nesenai, kas gulėjote Vasaros g.5 II Universitetiniame sk? Domina skyriaus vedėja-gyd. Jolanta Bičkienė. T.y. kaip gauti jos mobiliojo tel.nr? Gal kas turite?
Ačiū :heart
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
KunigaikštisMyškinas rašė:Darbo tel. netinka? http://www.vasaros.lt/contact.htm#skyriai

Mačiau ligoninės tinklalapyje, bandysiu skambintis šiuo telefonu, bet ten dažnai atsiliepia sesutės. Nebent prašysiu, kad sujungtų su gydytoja, jei ji bus kabinete, nes mob. tel. nr. kažin ar duos.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#354685 Bandžiau naudotis forumo paieška, bet arba nemoku, arba nieko neradau. Kas turi kokių atsiliepimų apie psichiatrę Imbrasienę?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#355362 Kokius gerus gydytojus galite parekomenduoti iš Vasaryno II Universitetinio skyriaus?
Parašė Deimante Rut
HappyAngel rašė:
lou rašė:sveiki. gal kam teko lankytis pas timą petraitį? kokie atsiliepimai?

Man irgi būtų įdomus išgirsti atsiliepimų.

Aš tik vieną minusą matau, kad jis psichologas, t.y. ne gydytojas. Tai reiktų (man) eiti pas psichiatrą vaistų, o tada psichoterapija tarkim pas T. Petraitį.

Kiek domėjausi, jis egzistencinės psichoterapijos atstovas. Domintų, kokiais metodais jis gydo?

Aš susidariau įspūdį, kad jis išvis jokių metodų neturi ir netaiko. Jokios struktūros, jokio nuoseklumo. Šnekos apie nieką. Šneka apie egzistencinę vienatvę, kai tau elementariai trūksta bendravimo įgūdžių. Ir panašiai.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#357591 Parekomenduokit kas nors gera, ne privatu psichiatra? :bloga ir kad eiles nebutu kilometrines :/
Parašė Aitiii
#358024 La. Esu naujoke. Gal galit ka rekomenduoti kauno klinikose gera psclichatra,psichologa. Buciau dekinga. B)
Parašė Shelter
#358099 Sveiki,

Gal kas galėtų parekomenduoti gerą kognityvinės elgesio terapijos psichoterapeutą Vilniuje? Būsiu labai dėkingas ;-)
Parašė Antioksidantas
Shelter rašė:Sveiki,

Gal kas galėtų parekomenduoti gerą kognityvinės elgesio terapijos psichoterapeutą Vilniuje? Būsiu labai dėkingas ;-)

Mane taip pat domina, jei kas galėtų parekomenduot būtų šaunu : )
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#358389 Sveiki turiu du klausimus:
1) Gal žinote gerą psichologą (nesvarbu privatų ar ne) kuris padėtų smurto artimoje aplinkoje aukoms? Specializuotųsi šeimyniniuose konfliktuose? (čia reikia skubiai konsultacijai).

2) gal žinote psichologą kuris domisi savižudybių tematika? (gali būti praktikuojantis psichologas, gali būti iš akademinio pasaulio)?

Ačiū!
Parašė Shelter
Anitezė rašė:Sveiki turiu du klausimus:
1) Gal žinote gerą psichologą (nesvarbu privatų ar ne) kuris padėtų smurto artimoje aplinkoje aukoms? Specializuotųsi šeimyniniuose konfliktuose? (čia reikia skubiai konsultacijai).

2) gal žinote psichologą kuris domisi savižudybių tematika? (gali būti praktikuojantis psichologas, gali būti iš akademinio pasaulio)?

Ačiū!

http://www.pylimas.lt/naujienos/naujien ... tgaliais-2

Manau naudinga informacija, kuri siejasi su tavo antruoju klausimu. Aišku, jeigu gyveni Vilniuje. Taip pat, šioje poliklinikoje dirbanti psichologė Aušrinė Remeikytė viename straipsnyje dalinosi mintimis kaip atpažinti žmones, kurie galimai planuoja nusižudyti, todėl manau, jog ji šia tematika domisi:

http://sveikata.tv3.lt/straipsnis/medic ... dzius-3074

Tik berots ji dabar atostogauja ir dirbs nuo gruodžio, bet tiksliai nežinau.