Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
maingirdas rašė:
Lifelover rašė:Dvi rūžavo Xanaxo - iš karto nugali nerimą ir nukelia į patalą.
manes xanax nemigdo ,as dienai gerdavau.

maingirdai, šaunuolis. Reklaminę agitaciją varai, kai mes apie pavojų priklausomybei diskutuojam...
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
Gavelinni rašė:Nepiktnaudziaukit Xanaxu, nes priprasit prie sito narkotiko ir ateity bus liudna. As rimtai.

Na, dar viena nuomonė. Ne mano, jei ką.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Paukstis rašė:maingirdai, šaunuolis. Reklaminę agitaciją varai, kai mes apie pavojų priklausomybei diskutuojam...
as niekam vaistu nesiulau ,as ne daktaras ,bet manes jie nemigdo .
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#279414 Aš manau, visi kelia priklausomybę.
Su protu vartot. Nžn.

Aš laiminga, kad mečiau klonozepamą, rydavau ir dieną. Reiškia galima pakeist kitu, gal mažiau kenksmingu...
Parašė All_Of_It
#279433 Matot kai rimtai zmogui negera nebeziuri i jokias priklausomybes svarbu padetu. geriau daug vaistu po kelis metus visus lengvai nutraukiau. o miegoti diena labai gera nors nejauciu kancios
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#279441 Jaunam butina save saugoti nuo vaistu priklausomybes ,nes dar visas gyvenimas pries akis .Reikia gerti tiek ,kiek paskiria gydytojas. :angel
Parašė All_Of_It
maingirdas rašė:Jaunam butina save saugoti nuo vaistu priklausomybes ,nes dar visas gyvenimas pries akis .Reikia gerti tiek ,kiek paskiria gydytojas. :angel

na taip bet as sutikciau kad ir 10 tableciu gert jei tik padedu nerima nuimt
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#279446 o as manau geriau ne vien vaistais gydytis ,o eiti pas psichologa. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
maingirdas rašė:o as manau geriau ne vien vaistais gydytis ,o eiti pas psichologa. :angel

Aš pritariu. Reikia problemų užuomazgas paliesti, o ne vaistais slopinti.

Apskritai, apie vaistus diskutuoti - yra labai atsargus dalykas. Vieniems išrašo,nes būtina ir jie nevartoja esant ''pravalui'', o kiti ieško dar geresnių būsenų nors ir laikinai. Taip tapti galima legaliu narkomanu. Tad reikia atsižvelgti į daugelį dalyku, tad kategoriškai neturiu teisės spręsti ką, kiek ir kam galima vartoti.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#279677 Mano nuomone,kad vaistus yra gerti butina,del pripratimo tai cia jau nuo pacio zmogaus priklauso,jeigu uzpuolus kokiai nors smulmeniskai problemai puola gerti xanax ar dar kokius raminamuosius,kai galima i lauka iseti ir ikvepti gryno oro.Psichologai patys pataria,vartoti AD raminamuosius,tai palengvina pokalbi.Vieniems jis sukelia priklausomybe kitiems ne,todel nereikia gasdinti zmoniu,kiekvienam skirtingai.Pas mane buna nerimas nervingumas,anksciau bromazepama gerdavau kokius 2men.bet tokio prisirisimo nejauciau,o siuo metu israse xanax,vartoju tik antra diena,dazniausiai ryte,jis nuima ta vidini nerima ir gyveni kaip zmogus,aisku dar reikia ir dirbti su savimi,o nesitiketi visiskos pagalbos is vaistu,jie tik kaip ramstis,kurie padeda atsistoti ant koju.Be to kai esu perskaiciusi nemazai is cia esanciu atsiliepimu,tas nepadeda anas nepadeda,viskas blogai ir taip toliau... Jeigu daugelis taip mastys tai toli nenueis,kazkoks pesimistu poziuris,naudokites savitaiga,sakydami man jie padeda ir kiekviena diena jauciuosi geriau ir geriau,skaitykit geras knygas,kurie duoda isminties.Net nezinau ka ir pridurti!Sekmes!! =)
Parašė All_Of_It
#279689 nerase gydytoja xanax sake labai priprantama negeras vaistas
Vartotojo avataras
Parašė vienisas
#287083 Sveiki,

daug kartu skaičiau šį puslapį, kol nusprendžiau užsiregistruoti. Dabar nežinau ar ten pataikiau parašyti, tiesiog tokia būklė, kad nesiskaito taisyklės visos. Todėl iš anksto atsiprašau moderatorių ir lankytojų, jei "nupjoviau grybą".

Taigi mano problema tokia, darbe užgriuvo didelės problemos, smarkiai padidėjo darbo krūvis, mergina su kuria gyvenau 7 metus, atrodo, kad paliko ir išėjo pas kitą :( taigi gavosi sunki situacija. Pasitariau su vienu kitu pažįstamu ir nutariau, kad jau negaliu, - važiuoja stogas, nerimas užeina, nemiga kankina, ateina tokios mintys, na, kai atrodo judi iš inercijos ir viskas, niekas neįdomu, plius padažnėjo širdies plakimas, na tokia kaip ir panika atsirado, šiokie tokie nepasverti sprendimai, sutriko virškinimas atsirado diarėja :(

Taigi, man patarė pavartoti xanax vaistuku. Žinoma, pas jokius gydytojus aš nesikreipiau. Na ir galiu pasakyti, kad vaistai padeda. Buvo pora dienų pašalinis poveikis - sulėtėjo reakcija. Naudoju po 2-3 tabletes i dieną, ekstra atvejais, kai suima didelis stresas dar viena išgeriu.
Kai būna geriau vartoju po puse tabletės.
Jūs, kaip pastebėjau, esate šito viso reikalo žinovai, lankėtės pas daktarus ir tikriausiai ir man patarsite tai padaryti. Tačiau dėl darbo pobūdžio negaliu tai padaryti, nėra kada bent jau pora ateinančių mėnesių.
Mano klausimai jums:
- ar savigyda nepadarys nepataisomos žalos;
- maždaug kiek laiko gali tęstis minėtų problemų gydymas - užmiršimas ir pan.;
- per kiek maždaug laiko gali išsivystyti priklausomybė tam vaistukui (xanax 1 mg);
- ir kokiais tempais galima mažinti jo vartojimą, atsižvelgiant į tai, kad vartoju vaistus apie mėnesį ir dar manau, kad reikės gyvenimo sulipdymui kokiu pora mėnesių tai drąsiai.

Ačiū tiems, kurie perskaitys ir ką nors patars.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
vienisas rašė:Sveiki,

Na ir galiu pasakyti, kad vaistai padeda. Buvo
Mano klausimai jums:
- ar savigyda nepadarys nepataisomos žalos;
- maždaug kiek laiko gali tęstis minėtų problemų gydymas - užmiršimas ir pan.;
- per kiek maždaug laiko gali išsivystyti priklausomybė tam vaistukui (xanax 1 mg);
- ir kokiais tempais galima mažinti jo vartojimą, atsižvelgiant į tai, kad vartoju vaistus apie mėnesį ir dar manau, kad reikės gyvenimo sulipdymui kokiu pora mėnesių tai drąsiai.

Ačiū tiems, kurie perskaitys ir ką nors patars.

Taip, savygda gali ''batais'' - nepataisoma zala baigts, nes abstinencija sunki. Menuo - ati maximuma jau isnaudojai. Veliau tolerancija augs, ir nepastebesi kaip iklimpsi spastus tu vaistuku... Taciau tu nekreipsi vis tiek demesio, ir vartosi, deja, toliau... Taip dauguma daro,o veliau jau buna kaip ir su narkotikais. nes ttai ir yra narkotine medz, juolab , ikart po kelias tabl i diena... Belipdant gyvenima,baisesne zala pasidarysi. Geriausias pasirinkimas - tartis su gydytoju ir PRISIPAZINT, kad jau menesi gerei ir doze irgi susakyti. Bei pasakyti, del pavojaus vaisto priklausomybei. O jei dar su alko kartais pamaisai...
Vartotojo avataras
Parašė vienisas
#287150 Aš nevartoju alkoholio jau ilga laiką. Ačiū už patarimą, bandysiu mažinti dozes po savaite pamazinsiu ir ziuresiu kas darosi, to xanax buna ivairaus stiprumo kaip suprantu