Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:Maziausiai manijas, itampa, nerimus sukelia paroxetinas arba mirtazapinas, arba ju kombinacija. Is gilios depresijos istrauke, kai jau ziauru buvo. Tritico mazos dozes nera antidepresantas, todel jo gydymas apsiriboja nuslopinimu ir apetito padidejimu.

Tada nesuprantu, kodel jis man israsytas. Gerai, kad pirmadieni turesiu vizita, paklausiu ir tikiuosi nauju vaistu gauti.
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:
biggie rašė:Maziausiai manijas, itampa, nerimus sukelia paroxetinas arba mirtazapinas, arba ju kombinacija. Is gilios depresijos istrauke, kai jau ziauru buvo. Tritico mazos dozes nera antidepresantas, todel jo gydymas apsiriboja nuslopinimu ir apetito padidejimu.

Tada nesuprantu, kodel jis man israsytas. Gerai, kad pirmadieni turesiu vizita, paklausiu ir tikiuosi nauju vaistu gauti.

Tik nesakyk kad dar diena ji geri, cia is vis butu nesamone
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#400404 Bet to jis numuša man spaudimą 100/70. Sorry, atsibodau jau čia skųstis, bet šiuo metu mano problema atrodo man didžiausia ir katastrofiška.
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Bet to jis numuša man spaudimą 100/70. Sorry, atsibodau jau čia skųstis, bet šiuo metu mano problema atrodo man didžiausia ir katastrofiška.

Skubiai keisk vaistus, nepades jie vieni tau. Kakaip nesu girdejus
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Gal Fluaxolio pagert iki vizito...Tikiuosi blogiau nebus.

Tai kokio xanaxs ar lexuso neturi? Laikinai nuimtu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Bet to jis numuša man spaudimą 100/70. Sorry, atsibodau jau čia skųstis, bet šiuo metu mano problema atrodo man didžiausia ir katastrofiška.

Trazodonas gali numust spaudima, kaip ir quetiapino mazos dozes. Pakalbek su daktare apie mirtazapina, jis be gero miego ir diena depresija veikia
Parašė Mersas
biggie rašė:

Trazodonas gali numust spaudima, kaip ir quetiapino mazos dozes. Pakalbek su daktare apie mirtazapina, jis be gero miego ir diena depresija veikia

As galvoju nuo ko taip man pulsas surrtejo, galvojau nuo cipralexso, o pasirodo nuo tritiko ir kvetiapino. O mirtazapinas nuo miego daugiau?
Parašė Mersas
Mersas rašė:
biggie rašė:

As galvoju nuo ko taip man pulsas surrtejo, galvojau nuo cipralexso, o pasirodo nuo tritiko ir kvetiapino. O mirtazapinas nuo miego daugiau?

P.s nieko neisraso nuo miego tik ta tritico ir kvetispina, o sie nelabai padeda ir diena apspanges dar buni
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
Mersas rašė:

Turiu, bet ne kazka padeda, nes galva tokia kaip sudauzyta, uzspausta.
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:
Mersas rašė:

Turiu, bet ne kazka padeda, nes galva tokia kaip sudauzyta, uzspausta.

Sinai, as ir juos ferias, bet man dienai kit budo, tie tips tie nakciai.
Parašė Sakura
#400413 Aš taip pat su nemiga gyvenu. Buvo išrašyta ir kviatiapinas, ir truxol, ir dabar tritticas, bet nuo visų jaučiuosi zombiškai kitą dieną, apspangusi, be koncentracijos, dar daugiau nerimo ir liūdesio nuo tokios bejėgiškos būklės.... o pats užmigimas irgi negarantuotas, išgeri kokią vienuoliktą - užmiegi ketvirtą nakties, o atsikeli kaip zombis..
taigi, nusprendžiau nebevartoti. Vienintelis vaistas, kurį sau leidžiu ir kuris padeda, o svarbiausia - neturi man jokio šalutinio poveikio - xanax. Kartais prieš miegą puse tabletės, kartais dienos metu, kai nerimas apsėda..
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400417 jei nemiga depresijos pasekme, tai reikia ir depresija gydyt, ne is karto gydytojai pastebi, ypac jei seimos gydytojai raso trazodonus.