Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė groowax
#328582 kuris iš Panevėžio daktarų geresnis: Repovas ar Šateikienė?
Parašė Tomas M
groowax rašė:kuris iš Panevėžio daktarų geresnis: Repovas ar Šateikienė?

Pažėra geriausias. Matyt, vienas geriausių psichiatrų Lietuvoje.
Parašė K2_fujativeK2
groowax rašė:kuris iš Panevėžio daktarų geresnis: Repovas ar Šateikienė?

Imciau Repova
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#328679 Kuom Pažėra toks jau geras? a?
Parašė K2_fujativeK2
groowax rašė:Kuom Pažėra toks jau geras? a?

Pazera tai kazkoks nerimtas daktaras,man atrodo. Jau geriau Diktanas ar Gruzdiene.
Parašėbarfuss
#328714 Šiaip Pažėra jaunas dar ir pilnas gerų norų, bet, kaip ir visi žmonės, daro klaidų. Tikrai yra padaręs neapgalvotų sprendimų, kurie ne itin gerai baigėsi, bet visiems pasitaiko suklyst, o gal jo motyvai buvo labai apgalvoti - nežinau. Šiaip kiekvienas turėtų rinktis gydytoją pagal jam priimtiną bendravimo ir gydymo formą ir būdą. Bent aš labiau rinkčiausi Repovą nei kad Šateikienę.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#332258 Gal kas nesenai gulėjote Vasaryne 2-ame skyriuje ar pas Alekseičiką?

Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus, ar kas pasikeitė, ar viskas tas pats?

Dėkoju iš anksto.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#332260 Manau, jog jei iš tikro žmogus nori pasveikti, jis turėtų norėti atsigulti į Alekseičiko skyrių. Su sąlyga, jog žmogus jaučiasi pakankamai stiprus, nes ten gydytis nelengva. Visos kitas ligonines ir skyrius galima prilyginti šiltoms vonioms, o Aleksičiko skyrių galima prilyginti šaltai jūrai. Kas labiau supurto sielą? Minutė šaltoje jūroje ar valandos šiltoje vonioje. Žinoma, šoko terapija tinka ne visiems.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
DDarijus rašė:Manau, jog jei iš tikro žmogus nori pasveikti, jis turėtų norėti atsigulti į Alekseičiko skyrių. Su sąlyga, jog žmogus jaučiasi pakankamai stiprus, nes ten gydytis nelengva. Visos kitas ligonines ir skyrius galima prilyginti šiltoms vonioms, o Aleksičiko skyrių galima prilyginti šaltai jūrai. Kas labiau supurto sielą? Minutė šaltoje jūroje ar valandos šiltoje vonioje. Žinoma, šoko terapija tinka ne visiems.

Pritariu, bet ir ligoninėse juk palaikomoji psichoterapija yra. Žinoma, ne visose ji nemokama. Man yra tekę patekti pas rimtą psichoterapeutę, kuri tikrai manęs neglostė. Ir tikrai daug gavau iš jos.
Vat gaila, kad Alekseičikas nelankstus (kiek suprantu) ir vieną savo gydymo metodą taiko visiems, o žmonės juk skirtingi - kas tinka vienam, kitą gali sugniuždyti.
Įdomu būtų dar išgirsti atsiliepimų ir apie Alekseičiko skyrių, kodėl ten taip jau sunku?
Parašė Aqua
HappyAngel rašė:
DDarijus rašė:Manau, jog jei iš tikro žmogus nori pasveikti, jis turėtų norėti atsigulti į Alekseičiko skyrių. Su sąlyga, jog žmogus jaučiasi pakankamai stiprus, nes ten gydytis nelengva. Visos kitas ligonines ir skyrius galima prilyginti šiltoms vonioms, o Aleksičiko skyrių galima prilyginti šaltai jūrai. Kas labiau supurto sielą? Minutė šaltoje jūroje ar valandos šiltoje vonioje. Žinoma, šoko terapija tinka ne visiems.

Pritariu, bet ir ligoninėse juk palaikomoji psichoterapija yra. Žinoma, ne visose ji nemokama. Man yra tekę patekti pas rimtą psichoterapeutę, kuri tikrai manęs neglostė. Ir tikrai daug gavau iš jos.
Vat gaila, kad Alekseičikas nelankstus (kiek suprantu) ir vieną savo gydymo metodą taiko visiems, o žmonės juk skirtingi - kas tinka vienam, kitą gali sugniuždyti.
Įdomu būtų dar išgirsti atsiliepimų ir apie Alekseičiko skyrių, kodėl ten taip jau sunku?

Gaila, kad Alekseičikas Vilniuje. Ką tik iš Kauno klinikų B korpuso. Psichoterapjia minimali, grupinė, nors pozityvo duoda. Gydymo pagrindas vaistai, ant švenčių ir paleido tokią nerimaujančią, juodos mintys nedingo, toks jaumas, kad tuoj mirsiu :bloga .
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#332461 Happy angel, taip jo metodas taikomas visiems besigydantiems skyriuje, bet dozuojama atsižvelgiant į žmogaus stiprumą. Kodėl sunku ten gydytis? Mano nuomone pirmiausia dėl to, jog pats turi aktyviai gydytis- skaityti knygas (biblioterapija), psichologinėse grupėse turi būti aktyvus- vien kalbėti neužtenka, neretai tenka žodžius paversti veiksmais
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
DDarijus rašė:Happy angel, taip jo metodas taikomas visiems besigydantiems skyriuje, bet dozuojama atsižvelgiant į žmogaus stiprumą. Kodėl sunku ten gydytis? Mano nuomone pirmiausia dėl to, jog pats turi aktyviai gydytis- skaityti knygas (biblioterapija), psichologinėse grupėse turi būti aktyvus- vien kalbėti neužtenka, neretai tenka žodžius paversti veiksmais

Tiesiog esu prisiklausiusi iš ten gulėjusių daug visko. O viena Vasaroj dirbanti psichologė man pasakė, kad ten man ne vieta, geriau privatus švelnesnis, o ne toks drąstiškas gydymas.
Psichoterapija, psichologija aš pastoviai domiuosi, skaitau begalę knygų, nes man įdomu. Ta tema kalbėtis - prisikalbėjus iki negalėjimo.
Na o kai vaistais atstatė psichologinį stabilumą, dabar su psichoterapeuto pagalba galiu ir darau žingsnius į priekį.
Parašė K2_fujative_K2
#332495 Teko guleti daug ligoniniu , bet geriausia man Azuolyno klinika ;) Dar Panevezio kriziu centras nebloga vieta ;)
Vartotojo avataras
Parašė Coca-Cola
#332498 Galbūt kas nors iš dirbančių galėtų pasidalinti iš patirties, arba, jeigu dirbtumėte, ką jūs sakytumėte, jeigu norėtumėte palankyti dienos stacionarą ir kas nors iš jūsų darbo paklaustų dėl kokios priežasties pasiėmėte nedarbingumo pažymą? :)
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335119 gal cia yra vegetaru? Kaip ligoninese i tai ziurima?
Vasaryne zinau, atsizvelgia, o kitur?...