Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė niktė
niktė rašė:Šiandien buvau pirmąkart Neįgalumo nustatymo tarnyboj, padaviau dokumentus. Mažai mane ko klausinėjo. Tik kai paklausiau, ar tikėtina ar duos grupę, pasakė, kad pagal tai, ką spėjo pati perskaityti - duos, tik negali atsakyti kurią būtent. Labai tikiuosi gaut II grupę. Per paskutinius 2 metus ligoninėse gulėjau gal 6 kartus, buvo daug reanimacijų, bandymų žudytis. Mano diagnozė - bipolinis-afektinis sutrikimas su sunkia depresija be psichozės simptomų. Kaip manot, įmanoma, jog II grupę duos su tokia diagnoze?

Na va, atėjo atsakymas - gavau 2 grupę. Ir išvadose nurodė 60 proc nedarbingumą..... :bloga Kažkaip nesmagiai jaučiuosi gavusi atsakymą.... :( tokia lyg etiketė.... :( bet vis pinigėliai į kišenę :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#362991 Sveikinu Niktę gavus 2 grupę . Aš žinau kiek sveikatos ir nervų reikia prarasti. Dabar gausi daugiau pinigėlių . O kuriam laikui gavai grupę ? Dabar linkiu ,kad gerėtų sveikatėlė . :flo
Vartotojo avataras
Parašė niktė
#362995 Maingirdai, metams laiko. ačiū :flo
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#363025 Vis šiokia tokia "nauda" iš depresijos :D Kaip sakot, jei negulėjai ligoninėj įmanoma kokią grupę užsidirbt? Ne sau klausiu, dabar pakankamai dar neblogai ir geriau paliksiu tuos pinigėlius kam labiau reikia, nes pats stengiuosi dirbt.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#363062 tai ir as jau 100 tine gausiu :D , kur tuos pinigus reiks deti :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#363073 Nu jo...irgi tikrinaus dar nepervede.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#363183 Nepadidino ne kiek turbut kad stazo nera.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
KunigaikštisMyškinas rašė:Gavau 7 eurikais daugiau.

Jei skaičiuoja už einamą mėnesį, tai man padidėjo 14,50 euro. Vaistams arba vienam nuėjimui apsipirkti maisto.
Bet įdomu, skaitau aš čia, taip nevienodai didino, kitiems išvis, supratau, nepadidino. Nuo ko kas čia priklauso jau ir pati nesuvokiu. :bloga

Aš šiandien gavau atsakymą iš NDNT, tai vėl skyrė 40 proc. darbingumą, bet dviems metams.

Užsiminiau komisijoje, kad tas važinėjimas kasmet sekina, o ir galimybių atvykti mažai, daug kainuoja. :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
KunigaikštisMyškinas rašė:Gavau 7 eurikais daugiau.

Man ant 10 euru padidejo :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Lauris93 rašė:Man skyre iki pensijos bet nepadidejo

Kiek kartu teko vaziuoti testis kol pratese iki pensijos ?
As jau 4 kart vaziavau ir man vistiek tik 2 metam pratese.
Parašė zaliasis
#365372 Jeigu man neigaluma moka savivaldybe matau pavedime tai nuo 24 metu tipo nebemokes? Kaip cia nes susirgau 20 metu .
Parašė defective
#366357 aš norėjau paklausti. turiu 40 procentų darbingumą, jis buvo vieną kartą tęstas (pirmą k davė metams, vėliau dviems). jis man greitai baigsis ir daugiau neplanuoju tęstis, nes gerai jaučiuosi. ar gali būti problemų susirasti darbą po to?