Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#293770 Lina ,gal per trumpai gydeisi antidepresantais ,gal netiko ? Bet aš clonazepam nakčiai gerdavau ,kad miegočiau.
Parašė Linaaa
maingirdas rašė:Lina ,gal per trumpai gydeisi antidepresantais ,gal netiko ? Bet aš clonazepam nakčiai gerdavau ,kad miegočiau.

Gal mano organizmas netoleruoja tų antidepresantų,aš jau nežinau ką daryt.Dabar geriu jonažoles.lyg geresnė nuotaika,o gal sutapimas kad pavasaris ,saulutė pašvietė...O nakčiai geriu puse klonazepamo.Visi gasdina kad priprasiu..Bet juk norisi gyvent normalesni gyvenimą,o ne kankintis :(.O kiek žmonių geria vaistus beveik visą gyvenimą,pvz.cukraligė,spaudimas ir t.t.Kai tik gerėja tai pati juk supranti ir mažini dozes,bet kad ta bjauri liga nuo mažiausio streso vis atsinaujina...
Parašė simux112
#295588 Sveiki , per kiek laiko jum sitas vaistas pradejo veikti ? ( turiu omeny miego kokybe)
Parašė All_Of_It
simux112 rašė:Sveiki , per kiek laiko jum sitas vaistas pradejo veikti ? ( turiu omeny miego kokybe)

Miegas turi imti greitai. Pirma savaite jau turi miegoti geriau, BET gali buti kol organizmas ipras kokias dvi savaites nieko nejausi gero arba bus kaip tik blogiau. Lauk gerk ir pradesi miegoti geriau su remeronu. Tik pasiruosk svorio prieaugiui.
Parašė Rituletas
All_Of_It rašė:
simux112 rašė:Sveiki , per kiek laiko jum sitas vaistas pradejo veikti ? ( turiu omeny miego kokybe)

Miegas turi imti greitai. Pirma savaite jau turi miegoti geriau, BET gali buti kol organizmas ipras kokias dvi savaites nieko nejausi gero arba bus kaip tik blogiau. Lauk gerk ir pradesi miegoti geriau su remeronu. Tik pasiruosk svorio prieaugiui.

Nesuprantu, ar aš čia vienas išbandęs eiles vaistų ir vienintelis nesusidūręs su svorio neaugimu (palaikau daugiau, nei aktyvu fizini judejima bet kokiu metu laiku)?
Parašė Rituletas
#295755 EDIT: nesusidures su svorio augimu (suklydau rasydamas).
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Rituletas rašė:Nesuprantu, ar aš čia vienas išbandęs eiles vaistų ir vienintelis nesusidūręs su svorio neaugimu (palaikau daugiau, nei aktyvu fizini judejima bet kokiu metu laiku)?

Aš priaugau apie 11 kg :x (gerai, kad su Cymbalta juos numečiau :D ) Iš pažįstamų rato taip pat visiems augo svoris...ir pakankamai greitai, nepaisant aktyvaus gyvenimo ir judėjimo.
Parašė Remas
HappyAngel rašė:
Rituletas rašė:Nesuprantu, ar aš čia vienas išbandęs eiles vaistų ir vienintelis nesusidūręs su svorio neaugimu (palaikau daugiau, nei aktyvu fizini judejima bet kokiu metu laiku)?

Aš priaugau apie 11 kg :x (gerai, kad su Cymbalta juos numečiau :D ) Iš pažįstamų rato taip pat visiems augo svoris...ir pakankamai greitai, nepaisant aktyvaus gyvenimo ir judėjimo.

Na as juos geriu dar tik 3 menesiai,tai svoris koks buvo toks ir yra..o kas del miego tai pamenu pirmasias savaites,o kas svarbiausiai pirma vakara kai isgeriau tablete tai net isigandau mane jie tiek ant miego patrauke,kad as is toleto vos i lova benuripliojau miegojau labai gerai..pradzioje geriau 30mg pries einant gult dabar pries einant gult geriu po 60mg ty 2 tabletes.. Miegot miegu neblogai,bet nebetaip kaip pradzioje gal organizmas priprato prie ju ir neber tokio stipraus poveikio..Na bet sapnuojasi nuo ju tai ziauriai :super sapnai tokie gilus ir labai labai daug sapnuojasi :da
Parašėhappymouse
#304585 Jau apetitas tai neduokdie... Jau atrodo vemsiu nuo tiek maisto, ir vis tiek alkana, ir vis tiek valgau. Bet miegasi neįtikėtinai nuo jų
Parašė IMissYou
#305799 Manau geriausias vaistas koks tik yra. Ir jis pirmauja geriausu vaistu 10 - tuke. Tobulas kai yra vidutine depresija nera nuotaikos ir apetito. Cia is patirties :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306264 Turbut cia busiu pataikiusi, jei eina kalba apie Mirtazapina, geriu 30mg, pirma karta isgeriau puse tabletes 15mg., kaip tik ta vakara turejom sveciu, tai tiek migde kad prie stalo uzmigau sedit :D , o mano liesa kuna pamazu atgaivina, virstu i zmogu, tik jau neramu, kad neisstoreciau viena diena.
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
happymouse rašė:Jau apetitas tai neduokdie... Jau atrodo vemsiu nuo tiek maisto, ir vis tiek alkana, ir vis tiek valgau. Bet miegasi neįtikėtinai nuo jų

sutinku 100% , miegas puikus, o apetitas zveriskas.... :?
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#307540 O kokiom dozėm vartojat, man dabar toks jausmas kad jie kaip pradžioje veikė nebeveikia. Nei per daug valgau, nei per daug miegu, turbūt neįpratau dar kad normalėja viskas pamažu.
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
Sigitutė rašė:O kokiom dozėm vartojat, man dabar toks jausmas kad jie kaip pradžioje veikė nebeveikia. Nei per daug valgau, nei per daug miegu, turbūt neįpratau dar kad normalėja viskas pamažu.

Mirtazapina vartojau 7 menesius, geriau po tablete vakare 30 mg. Miego kokybe pasitaise, ( nes ir geriau juos del sutrikusio miego ritmo)bet per tuos menesius priaugo 10 kg :oops: Net pati nesupratau , atrodo valgai ir valgai ir nieko kito daryti nesinori... Paskui issiaiskinau, kad mirta geriausiai tinka linkusiems i anoreksija zmonems ( bet deja- per velai), 90 % ji vartojusiu priauga svorio.. Nusprendem su gydytoja pakeisti vaistus, dabar pradesiu gerti Valdoxina. Atseit nuo jo nera tokio baisaus potraukio valgyt. Tikiuosi sita vaistukas bus efektyvus man :king
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#307639 Būsiu linkusi į anoreksiją, nes tikrai valgau ne kaip žvėris, nors būna valgymų suintensyvėjimas, bet aš tai lyginu grynai su emocijomis. Kadangi buvau dėl valgymų griežtai auklėta, kad būtina pavalgyt, gal dėl to išvengiau dar vienos ligos. Galėdavau nevalgyt, bet save prievartaudavau, nes žinodavau kad jei nevalgysiu mirsiu.